Bedrijven en Bedrijfsleven

ACT bij Tendenz

vrijdag, 29-5-2015  

Welkom bij Tendenz, uw specialist in CRM oplossingen. ACT is de meest efficiënte CRM software dat u kunt gebruiken voor relatiebeheer, e-marketing en de ondersteuning van verkoopafhandelingen. Er maken meer dan drie miljoen mensen gebruik van ACT en deze gebruikers geven unaniem aan zeer tevreden te zijn met de toepassingen. Waarom gebruikt u onze software? Dat is heel eenvoudig. Als u als bedrijf meer uit uw onderneming wilt halen dan kiest u voor ACT! De voordelen van zijn talrijk, maar wij zullen de voornaamste voordelen met u bespreken. Het eerste voordeel is dat ACT niet een deel, maar de hele oplossing biedt. Een woord dat in een adem kan worden genoemd met ACT is dan ook ‘totaaloplossing’. U kunt met ACT werken in een cloud. Het volgende voordeel is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan gebruik maken van ACT. Het implementeren van het systeem is dan ook een goede keuze voor ieder bedrijf dat meer uit zijn business wil halen. Meer dan 2500 organisaties en maar liefst vier miljoen gebruikers gingen u voor en kozen voor ACT! De functionaliteiten van ACT zij zeer ruim, dat is dan ook de reden dat we mogen spreken van een totaaloplossing. Maar als we het toch moeten uitleggen dan zullen we een aantal functies beschrijven. Met de software zorgt u voor een zeer effectief beheer van uw e-mail en marketing campagnes, u verbetert u verkoopprestaties, realiseert een betere ‘workflow’ en heeft meer inzicht in de werkzaamheden van uzelf en het personeel. Voorts kan er kan gerichter worden gewerkt en u verspilt dan ook minder tijd. De voordelen op een rijtje:

  • totaaloplossing voor bedrijven
  • meer inzicht in de werkzaamheden
  • efficiëntere werkwijze voor iedereen
  • zeer scherpe prijzen voor implementatie
  • overal en altijd werken in de cloud

Makkelijke implementatie van ACT

ACT implementeren is makkelijk en we doen het graag voor u tegen zeer scherpe prijzen. Niet alleen kunt u bij Tendenz terecht voor de implementatie van kwalitatieve softwaresystemen, tevens heeft u de mogelijkheid om trainingen te volgen zoals de bedrijfstrainingen en werkplekbegeleiding. U kunt zowel op locatie een van onze trainingen volgen als op het eigen bedrijf. Maak een afspraak met een van onze medewerkers als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het volgen van een training. Natuurlijk is het succes van een softwaresysteem voor een groot deel afhankelijk van de mate waarin gebruikers begrijpen hoe ze met het systeem om moeten gaan. Daarom is inlichting erg belangrijk. Hoe beter de gebruiker weet wat hij allemaal met het systeem kan, hoe gerichter en efficiënter hij kan werken. Ook heeft hij door deze kennis de mogelijkheid om die kennis op zijn collega’s over te dragen. Een optimaal rendement halen uit uw ACT CRM software valt of staat dus bij de gebruiker. Werknemers die te maken krijgen met een nieuw systeem vinden dat altijd een beetje eng. De meeste mensen vrezen ‘het nieuwe’ en hebben altijd een hang om te vervallen in oude patronen. Zeker wanneer het druk is en er is stress op de werkvloer zijn werknemers geneigd om vast te houden aan oude patronen terwijl juist het nieuwe systeem voor meer snelheid zorgt er de stress juist af kan nemen. Om er voor te zorgen dat werknemers niet zo snel vervallen in oude patronen moeten zij goed worden voorbereid op het nieuwe systeem en dat kan in een ACT training. Wij raden deze trainingen als bedrijf altijd aan omdat u met deze trainingen het optimale resultaat bereikt en natuurlijk wilt u voor niets minder dan het optimale resultaat gaan!

Hosting

Flexibel werken is een vrijheid die het beste uit werknemers haalt. Daarom krijgen we steeds meer te maken met flexibele werkplekken waarbij er vanaf meer locaties kan worden gewerkt. ACT hosting zorgt ervoor dat uw medewerkers via een browser, tablet, smartphone of computer altijd en overal toegang hebben tot belangrijke gegevens. Op die manier zorgt u als bedrijf dat uw werknemers effectiever zijn en dat zaken sneller worden geregeld. In tijden van snelle verandering is het zeer belangrijk om in te kunnen spelen op veranderende situaties. Dat moet op ieder moment kunnen gebeuren en daarom is ACT hosting dan ook een zeer goede oplossing! Wat kunt u allemaal doen met deze service? Dat zullen we u vertellen. Een aantal voorbeelden zijn: het maken van belangrijke afspraken, het maken van notities, het toevoegen van extra velden en natuurlijk heeft u nog veel meer mogelijkheden. Kiezen voor de diensten van Tendenz betekent dat u niet alleen voor de beste service kiest en voor de beste prijzen, het betekent ook dat u altijd in een optimaal beveiligde omgeving kunt werken. De veiligheid van uw data is tegenwoordig iets meer bij stil te staan en dat heeft alles te maken met de waarde van data. Data zijn geld waard en helaas zijn er altijd mensen die deze data in handen willen krijgen. Dat voorkomen zij door optimale bescherming te bieden. U wilt zich veilig voelen en u wilt dat uw gegevens beschermd zijn. Dat is de basisbehoefte van een bedrijf. Tendenz biedt deze veiligheid en biedt diverse diensten aan. Bij Tendenz betaalt u altijd per maand. Als u vragen heeft kunt u terecht bij de helpdesk. Uw gegevens zijn van Nederland en vallen onder onze wetgeving. Kies de beste service voor uw bedrijf bij Tendenz. Heeft u nog andere vragen over verschillende diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer van Tendenz.nl

Deel dit bericht :

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.