Bedrijven en Bedrijfsleven

Afscheidscadeau

maandag, 23-10-2017  

AFSCHEIDSCADEAU | Unieke afscheidscadeaus voor hem en haar.

Als een college vertrekt bij jou op het werk, dan geef je hem of haar natuurlijk graag een mooi afscheidscadeau mee. Datzelfde geldt als je kind van de basisschool gaat, je wilt de meesters en juffen die al die jaren hun best hebben gedaan voor de educatie van jouw zoon of dochter natuurlijk graag bedanken. Dat kun je natuurlijk met woorden doen, maar een cadeautje wordt ook zeker op prijs gesteld. En daarnaast zijn er natuurlijk nog heel veel meer situaties te bedenken waarin het heel geschikt is om een afscheidscadeau te geven. Bijvoorbeeld wanneer iemand gaat verhuizen en je deze persoon waarschijnlijk niet zomaar weer zult gaan zien. Of wanneer iemand voor langere tijd naar het buitenland gaat en jij niet de kans hebt om daar even op bezoek te gaan. Er zijn zoveel momenten in ons leven te bedenken waarbij we afscheid van iemand nemen en helaas laten we dergelijke moment vaak voorbij gaan zonder elkaar iets moois of iets leuks te geven. Iets waarmee we de herinnering aan elkaar levend houden. En dat is natuurlijk zonde, een passend afscheidscadeau maakt het afscheid iets minder scherp en geeft een blijvende herinnering aan wat eens was.

Persoonlijk afscheidscadeau

Er zijn heel veel dingen die je zou kunnen geven als afscheidscadeau en veel zaken zullen bij de ontvanger zeker in de smaak vallen. Wie zegt er nu immers nee tegen een lekker drankje of een heerlijke doos bonbons? Maar dat zijn natuurlijk geen zaken die iemand voor altijd kan bewaren en waar men nog eens op terug kan kijken. Het is wel zo leuk als je met je cadeautje iets geeft dat echt te maken heeft met jullie of dat aan jou doet denken. Zo zorg je ervoor dat het afscheidscadeau voor een blijvende herinnering zorgt, iets waar de ontvanger nog eens met een glimlach naar zal kijken en zich de oude tijden zal kunnen herinneren. Een cadeautje met een foto van jou of, liever nog, van jullie is dan een uitstekend idee! Dit maakt het geschenk echt helemaal uniek en persoonlijk en bovendien kun je zo niet vergeten hoe de ander er uit zag. Ook een leuk idee is het om een product te laten bedrukken met een zelfgekozen tekst. Bijvoorbeeld een geintje dat jullie altijd met elkaar uithaalden of een persoonlijke groet. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat zeker is, is dat een persoonlijk afscheidscadeau altijd leuk is om te krijgen!

Veel keus bij PrachtigKado

Waar kun je nu terecht voor het laten maken van een uniek afscheidscadeau met je eigen foto of tekst? Dan moet je zeker bij PrachtigKado zijn! Zij kunnen veel verschillende soorten producten voor jou bedrukken met een afbeelding of een tekst naar wens. Op hun site kun je verschillende artikelen uitkiezen, zoals:

  • badjassen
  • handdoeken
  • mokken
  • muismatten
  • kussenslopen
  • puzzels

En dit is slechts een greep uit de verschillende opties die zij te bieden hebben. Vaak heb je bovendien ook binnen de productgroep nog weer keus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren handdoeken en badjassen en voor puzzels met veel of weinig stukjes. Door al deze opties, kun je bij hen zeker een afscheidscadeau vinden dat past bij degene aan wie jij het wilt geven. En dat is natuurlijk belangrijk, het zou immers zonde zijn als je iemand een badjas geeft, terwijl deze persoon nooit badjassen draagt. Of een muismat, terwijl iemand altijd de touchpad van de laptop gebruikt. Door het ruime assortiment van PrachtigKado kun je altijd een afscheidscadeau vinden dat de ontvanger zeker zal kunnen waarderen en gebruiken en deze laten bedrukken met jouw eigen foto of tekst! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.