Mens en gezondheid

Afslanken in Breda met de hulp van Karen

dinsdag, 31-7-2018  

“We willen ons allemaal goed voelen en om je goed te voelen, is een gezond gewicht van cruciaal belang. Veel mensen kampen tegenwoordig met overgewicht en dat is een groot probleem voor de maatschappelijke gezondheid. De vraag is voor veel mensen; hoe pak ik het aan. Gewicht komt er makkelijk aan maar gaat er moeilijk weer af. Op het internet kun je duizend en een tips vinden om al te vallen met als resultaat dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Afslanken in Breda met de juiste begeleiding doe je bij inbalansmetkaren.nl. Karen is jouw voedingsadviseur en begeleid je in het proces naar een gezonder gewicht en een fitter lichaam waarin je je beter voelt en vol van energie. Bij het afvallen is van het van belang dat je gemotiveerd blijft. Afvallen doe je niet in een paar dagen. Het is een proces dat tijd kost, wil je ten minste niet verzanden in het bekende jojo effect waarin het gewicht dat er binnen een paar dagen afgaat, er ook weer binnen een paar dagen aankomt. Dat is zonde en moet voorkomen worden door de manier van leven structureel te veranderen. Afslanken in Breda met Karen is een goede manier om op de juiste manier aan de slag te gaan. Afslanken in Breda doe je door te kijken naar jouw patronen en deze te veranderen met de hulp van de coach. Afslanken in Breda met Karen betekent dat je altijd een coach aan je zijde hebt die je kan bijstaan in het proces. Wat kun je verwachten met afslanken in Breda bij inbalansmetkaren.nl?

  • Een gezonder gewicht
  • Meer energie
  • Meer evenwicht

Afslanken in Breda met Karen; voeding en beweging

Iedere dag naar de sportschool is natuurlijk een mooi streven. Maar misschien ken je ook de uitspraak ‘hardlopers zijn doodlopers.’ Mocht je daar mee bekend zijn, dan gaan er misschien al wat alarmbellen af. Veel mensen gaan gemotiveerd aan de slag maar stellen zichzelf te hoge doelen die vervolgens niet kunnen worden nageleefd. Afslanken in Breda met Karen doe je op een gebalanceerde manier waardoor je afslanken in Breda goed vol kunt houden en de kilo’s die eraf gaan, er ook af blijven. Wil je graag afslanken in Breda met de hulp van Karen, neem dan eens contact op en dan bespreekt Karen met jouw de mogelijkheden, afhankelijk van je budget.

Genieten van een nieuwe manier van leven

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat je kunt genieten van een nieuwe manier van leven en dat doe je door andere keuzes te maken. Bij het afvallen staat centraal dat je de juiste keuze maakt in plaats van de slechte en dat je daar het voordeel van in gaat zien, simpelweg omdat je je veel beter voelt. Afslanken in Breda met de hulp van de beste coach is een prachtige eerste stap om te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. Veel mensen gingen je al voor en gingen de uitdaging aan met Karen. Ook na het traject van afslanken met Karen zul je voldoende kennis en motivatie hebben om je nieuwe leven door te zetten waarin je meer energie hebt en simpelweg meer van de dingen kunt genieten. Een goede balans in voeding, beweging en ontspanning zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling en het welzijn van ieder mens, op iedere leeftijd. Kies ervoor de juiste stappen voorwaarts te maken en ontdek hoe goed je je kunt voelen, door wat simpele aanpassingen te doen, stap voor stap. Neem contact op en dan kun je snel aan de slag!”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.