Fotografie en Videografie

Aftermovie laten maken

zondag, 2-9-2018  

Vind er binnenkort een evenement plaats dat u organiseert voor uw bedrijf of voor een privegelegenheid? Dan is een aftermovie laten maken een leuk idee. Dit kan om veel reden een uitkomst zijn. Niet alleen als aandenken, maar het kan ook gebruikt worden als promotiemateriaal. Om bijvoorbeeld op de website of via sociale media laten zien hoe de dag is verlopen. LvdPut is een specialist in het maken en samenstellen van films van dit soort dagen. De hele dag wordt vastgelegd op film en vervolgens kunnen de mooiste momenten samengesteld worden in een kortere aftermovie. Een aftermovie laten maken kan daarom het beste door een ervaren professional gedaan worden. Zeker iemand die niet onderdeel is van de dag zelf. LvdPut kan zich helemaal richten op het filmen van de dag. LvdPut wordt gerund door Lars van der Put en hij is in staat om de persoonlijke tint terug te brengen in de film. Naast aftermovie laten maken is hij ook nog ervaren als camera operator, fotograaf, gaffer en video-editor. Het is duidelijk dat hij in staat is beelden op verschillende manieren vast te leggen en daarin de juiste sfeer te pakken. Ervaring, deskundigheid en professionaliteit komen allemaal tot uiting in de film en zorgen daarmee voor een mooi aandenken.

Aftermovie laten maken van het plezier van de dag

Tijdens een evenement gebeuren er veel dingen tegelijk. Het stroomt vol met bezoekers die allerlei gelegenheden bekijken en bezoeken. Dit is allemaal afhankelijk van het type feest dat gegeven wordt of de gelegenheid waar het om gaat. Zijn er verschillende tenten waar mensen drinken en eten, dan geeft dat een hele andere sfeer voor een aftermovie laten maken dan een beurs met verschillende lezingen of een feest met veel danstenten. LvdPut kan hierin de juiste momenten kiezen die ideaal zijn voor een aftermovie laten maken. Het maakt hem niet uit voor wat voor gelegenheid hij ingezet wordt. Inmiddels heeft hij ervaring opgedaan in evenementen als:

  • Bedrijfsfilms
  • Online video content
  • Commercials
  • Documentaires
  • Films

Het voordeel van zijn ervaring en veelzijdigheid is dat de film voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Met name als het gaat om een bedrijfsfilm is het belangrijk dat u hiermee een goede indruk gaat maken. Zeker als de film via diverse online media gepubliceerd gaat worden. U wilt dat uw klanten ernaar kijken en naar aanleiding van uw film besluiten met u in contact te komen. Of nog beter, met u zaken gaan doen. Als u een aftermovie gaat laten maken door LvdPut, dan wordt hier helemaal rekening mee gehouden. Ongeacht of het gaat om het vastleggen van een formeel evenement of een ontspannen feest. Alles legt hij op representatieve wijze vast, zodat u de film bij alle gelegenheden kunt tonen.

Betrokkenheid met resultaat

Wilt u meer weten over de ervaring van LvdPut? Bekijk voor een aftermovie laten maken door hem zijn portfolio op lvdput.nl. Naast de diverse opdrachten die hij heeft uitgevoerd, staan hier diverse video’s op die hij voor eerdere klanten heeft gemaakt. De video’s zijn voorzien van een beschrijving waarin de informatie staat over het type evenement en wat de verwachten en behoeften van de klant waren. Het is duidelijk dat LvdPut de behoeften van de klant zeer serieus neemt. Alle informatie gebruikt hij op zijn manier om daarmee een film te maken die geheel aansluit bij de wensen van de klant. De beschrijvingen maken duidelijk hoe betrokken LvdPut is bij zijn opdrachten. Het gaat niet alleen om de film of de opdracht. Een aftermovie laten maken is een totaalproduct waarbij de communicatie tussen de klant en LvdPut essentieel is om tot een succesvol resultaat te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.