Coaching en Workshops

Als coach in Zaandam help ik u uw kracht te gebruiken!

donderdag, 5-4-2018  

Heeft u de behoefte om uzelf te veranderen omdat u niet meer tevreden bent over de manier waarop u bijvoorbeeld werkt? Heeft u het idee dat het allemaal veel efficiënter zou kunnen, maar lukt het u niet om uzelf te veranderen? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten die ik als coach in Zaandam te bieden heb. Ik werk al vele jaren als coach in Zaandam en dat doe ik met veel plezier. Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om mensen te laten zien wat hun kracht is en wat zij kunnen doen om deze kracht optimaal te benutten. Dat heeft al heel mensen heel veel mooie dingen gebracht en ik wil u daarom ook graag vragen om een keer naar mijn website te komen kijken om te zien wat ik hier allemaal aan interessante informatie heb weten te plaatsen. Ik zou u graag willen vragen om een keer het contactformulier op mijn site in te vullen zodat ik u een keer zou kunnen contacteren. Ook bent u van harte welkom om een keer een gesprek met mij aan te gaan. Tijdens deze eerste kennismaking hoor ik graag van u wat u graag aan uzelf zou willen veranderen en wat u graag zou willen bereiken. Als coach in Zaandam zal ik eerst kijken of dit haalbaar is. Het is voor mij als coach in Zaandam namelijk belangrijk om te kunnen of de doelen die gesteld worden, realistisch zijn. Ik merk vaak mensen doelen stellen die helemaal niet realistisch zijn en dat maakt het lastig om ze ook te halen. Vandaar dat ik het als coach in Zaandam belangrijk vind om een doel te stellen dat ook haalbaar is. U zult dan namelijk merken dat u succes boekt tijdens het verwezenlijken van dit doel en dat stimuleert u om door te gaan. Het is daarbij niet erg om het doel tussentijds aan te passen. Ik werk altijd naar gelang uw mogelijkheden.

Als coach in Zaandam haal ik het beste in u naar boven!

Als u besluit om met mij als coach in Zaandam te gaan samenwerken, dan nodig ik u graag uit om een keer het gesprek met mij aan te gaan over waar uw kracht zit. Ik kan u aan de hand van een aantal korte tests proberen te lezen om zo nader te bepalen aan welke van uw eigenschappen wij zouden kunnen gaan werken. Als coach in Zaandam zal ik met u bepaalde doelen opstellen en iedere keer als wij zullen afspreken, bespreek ik graag met u of u de doelen heeft kunnen halen die u had willen halen. Mocht blijken dat u ergens niet aan toegekomen bent, of dat u niet geslaagd bent in uw taak, dan zullen wij dit samen analyseren om te kijken hoe wij de volgende keer een beter resultaat kunnen neerzetten. Ik leer u realistisch te plannen en kritisch naar uzelf te kijken zonder daarbij te vervallen in zelfhaat. Dat is iets waar veel mensen namelijk door blokkeren en waardoor u uw krachten helemaal niet goed kunt benutten. Ik hoop daarom ook dat u met mij als coach in Zaandam wilt komen samenwerken zodat wij samen aan uw zelfverwerkelijking kunnen gaan werken.

Wat wilt u graag bereiken?

Als coach in Zaandam kijk ik altijd naar wat u graag zou willen bereiken en niet naar wat u niet heeft bereikt in uw leven. Ik ga namelijk altijd uit van het positieve omdat:

  • de toekomst geheel voor u ligt en u aan het verleden weinig kunt veranderen
  • ik uitga van de kracht van ieder individu
  • ik u help om uw doelen te verwezenlijken
  • claritycoaching.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.