Mens en gezondheid

Anoniem waterpijp kopen bij headshop Allnaturalshop.nl

dinsdag, 1-5-2018  

Dit jaar heb ik voor het eerst een headshop bezocht. Niet in de winkelstraat, maar online bij allnaturalshop Het was voor mij een compleet nieuwe ervaring. Ik ben 45 jaar en ik heb me er altijd ongemakkelijk bij gevoeld om een headshop in de stad waar ik woon binnen te lopen. Ik voelde een soort van schaamte en ik was bang dat een bekende me zou zien. Maar mijn wens om een keer een waterpijp uit te proberen was groot. Op vakanties ziet het er altijd zo ontspannen uit en de geuren geven me een heerlijk zomers gevoel. Dat komt natuurlijk omdat ik het associeer met de zon en het strand. Toen ik hoorde dat ik alle producten voor een waterpijp bij een webshop kon kopen, kon het ineens allemaal anoniem. De drempel om bij een headshop te winkelen, was opeens weg.

Wat ze allemaal bieden bij de headshop van Allnaturalshop.nl

Via een vriend kreeg ik het advies om eens te kijken op Allnaturalshop.nl/headshop. Hij koopt er altijd zijn vaporizers, oftewel e-sigaretten, en had hier goede ervaringen mee. In deze webwinkel zijn een paar soorten waterpijpen te koop, maar ook allerlei handige producten die je samen met de waterpijp kunt kopen. Bij de All Natural Headshop bestaat de keuze uit:

  • Vaporizers/E-sigaretten;
  • Glass wax/Oil bongs;
  • Dabbers;
  • Dab nails;
  • Anti-plak producten;
  • Rokers accesoires;
  • Rosin tech;
  • Wax liquidizers.

Ik koop er inmiddels ook mijn e-sigaretten. De verschillende smaken die ik met de vaporizer kan roken, bevallen me erg goed. De webwinkel biedt alles wat ik nodig heb om met een vaporizer te roken, zoals de batterijen, een oplader, olie extracties, etc. Maar ook handige potjes waarin ik mijn extracten kan bewaren. Wat ik vooral zo prettig vind aan de website van Allnaturalshop.nl, is dat deze soms video’s toont met een uitgebreide uitleg over de werking van een product. Vooral als je iets voor de eerste keer gebruikt, is het erg nuttig. De video’s zijn wel Engelstalig, maar via de instellingen onderaan de video kun je ondertiteling aanzetten en deze eenvoudig aanpassen naar Nederlandse ondertitels. De website is mooi en overzichtelijk. Je kunt er eenvoudig al je producten vinden. Bij ieder product staat een uitgebreide omschrijving, aangevuld met een duidelijke afbeelding van ieder artikel. De headshop is verder altijd bereikbaar voor persoonlijk advies. Als ik twijfel over een product of over de werking van het product, word ik altijd vriendelijk geholpen.

Veilig en met gemak online kopen bij de headshop

Online kopen bij een webwinkel die je nog niet kent, geeft soms een onzeker gevoel. Al helemaal als het product invloed heeft op je gezondheid. Met een waterpijp of vaporizer adem je het gekochte product in en dat is niet niks. Ik vroeg me dus van alles af. Leveren ze wel goede producten? Wat is de garantie voor een hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden artikelen? En een andere belangrijke vraag, bestaat de online headshop wel echt? Betaal ik straks niet voor iets wat niet geleverd wordt? Ik wilde verzekerd zijn van een goede, kwalitatieve en betrouwbare headshop. Omdat All Natural Shop door een vriend was aanbevolen, wist ik dat het allemaal wel goed zat. Daarom was de keuze voor deze webwinkel snel gemaakt. Daarnaast beschikken ze over Webwinkel Keurmerk, wat mij het vertrouwen geeft dat ik bij All Natural Shop veilig mijn aankopen kan doen. Ik hoef nooit lang op mijn producten te wachten en de pakketten worden altijd discreet geleverd. Dat betekent dat mijn buren niet aan de verpakking kunnen zien dat ik waterpijpen en rookaccessoires bestel. Dat alles maakt mijn shopervaring met Allnaturyalshop.nl optimaal en anoniem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.