Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijfscatering

dinsdag, 31-7-2018  

E&G Catering Den Haag - Home

“Voor de verzorging van een bedrijfsevenement kan bedrijfscatering niet ontbreken. Hoewel gasten er graag komen voor nieuwswaardigheden van de onderneming, stellen ze een goede verzorging altijd op prijs. E&G Catering is in staat de horeca en catering te verzorgen voor ieder feest of bijeenkomst. Met hun 14 jaar ervaring weten zij waar op te letten en hoe de catering aan te sluiten op de sfeer en de gasten. Kijk op de website eg-catering.nl en ontdek het uitgebreide assortiment van deze partij. Reken maar dat u er met deze cateringpartij uit gaat komen en dat uw gasten zeer tevreden uw evenement bezoeken. Bij het zien van de foto’s en menu’s wordt u al enthousiast, alleen wordt het dan uitzoeken wat voor soort bedrijfscatering geschikt is voor uw evenement. Als dit voor u moeilijk te bepalen is, dan kunt u uiteraard het professionele advies vragen van E&G Catering zelf. Voor een feest dat overdag plaatsvindt, ligt het voor de hand dat je voor kleine minder zware gerechten gaat. Mocht het evenement tot aan de avond duren, dan is een uitgebreidere catering nodig. In ieder geval eten wat gelijkwaardig is aan een verzorgd diner. Mocht het evenement een gehele dag duren, dan heeft u de uitdaging een uitgebreide en afwisselende bedrijfscatering te verzorgen. Niet alleen voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor de hapjes en borrels tussendoor. E&G Catering gaat graag met u de uitdaging aan.

Bedrijfscatering naar uw wens

Begint uw evenement al vroeg in de ochtend? Dan is het prettig om wellicht de gasten al halverwege de ochtend te voorzien van een bedrijfscatering met lichte hapjes. E&G Catering heeft hiervoor de keus uit diverse hapjes. Met de lichte broodjes geeft u de gasten wellicht weer nieuwe energie, om de rest van de ochtend of dag door te brengen. Voor de lunch bieden ze een uitgebreidere catering in de vorm van: Diverse broodjes als witte en bruine bolletjes, Italiaanse broodrolletjes, sandwiches, etc.

  • High tea: standaard, afternoon of de luxe.
  • Fingerfood: een uitgebreid assortiment van verschillende soorten hapjes.
  • Hapjes: meerdere schalen plateaus voor een uitzonderlijke lunch.
  • Koud buffet

Wilt u ook een goed diner voor de gasten verzorgen? Dan heeft u hiervoor de keus uit meerdere buffetten als bedrijfscatering:

  • Hollands buffet
  • Spaans buffet
  • Mexicaans buffet
  • Aziatisch buffet
  • Barbecue

Op de website staat voor ieder buffet een uitgebreide beschrijving van ieder buffet. Zo weet u welke gerechten voor de geserveerd als bedrijfscatering voor de buffetten en kunt u bepalen welke buffetten geschikt zijn voor uw evenement.

Originele catering

Wilt u een bedrijfscatering neerzetten die zich onderscheid van andere evenementen? Dan biedt E&G catering naast de buffetten ook Live cooking, verzorgde diners, Spaanse tapas, speciale Hapjes catering Den Haag of een exclusieve proeverij. Het eten op een evenement is heel bepalend. Hoe goed de rest van de dag ook verzorgd is, als de gasten niet voldoende eten wordt geboden of de juiste hapjes, dan gaan ze gauw ontevreden naar huis. Het is moeilijk te genieten van een evenement, als er niet voldoende eten is om weer energie op te doen. Daarnaast moet de presentatie en de verzorging ook goed geregeld zijn. Daarom biedt E&G Catering ook materialen en personeel om te zetten op de evenementen. Ze bieden een totale catering zodat u zelf nergens aan hoeft te denken of hoeft te verzorgen. Indien nodig worden er zelfs stoelen, tafels en bestek verzorgd voor uw feest. Mocht u het evenement willen houden op een unieke locatie waar deze materialen niet beschikbaar zijn, dan biedt E&G Catering de mogelijkheid om naast de bedrijfscatering ook de gehele entourage in te richten.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.