Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijfspand Rotterdam

donderdag, 14-5-2015  

Het vinden van het juiste bedrijfspand is ontzettend moeilijk. Helemaal als je zoekt in Rotterdam bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook nog ontzettend veel websites op de markt die zeggen de juiste website te zijn om dit bedrijfspand Rotterdam te vinden. Dit artikel gaat over een website waarvan wij denken dat het zeker een van de beste website op het web zou kunnen zijn bij het zoeken van een bedrijfspand Rotterdam. Deze website is debedrijfsmakelaar.nl, een website met uitgebreide functies en services.

Via de site vindt u een goed bedrijfspand Rotterdam

De website van debedrijfsmakelaar.nl is heel overzichtelijk en biedt heel veel functies die je nodig hebt als je op zoek bent een bedrijfspand Rotterdam. Zo moet je denken aan handige zoekfuncties. Deze zoekfuncties bieden de mogelijkheid om te zoeken op locatie en op metrage. Op deze manier kan je heel specifiek zoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken op het type bedrijfspand Rotterdam waar je naar op zoek bent. Hierbij moet je denken aan de mogelijkheden koop en huur. Maar er is ook een afdeling voor beleggingen. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om mee te doen aan veilingen. Al deze functies zijn er niet alleen voor kopers, maar ook voor verkopers! De site biedt ook taxaties aan. Deze worden gedaan door BOG taxateurs. Deze taxateurs worden door alle financiële instellingen erkend. Dit komt doordat deze taxateurs volledig onafhankelijk zijn en goed opgeleid. Zoals al eerder genoemd is het ook nog mogelijk om zelf een pand te plaatsen. Dit kan op allerlei verschillende manieren. De eerste en meest gangbare manier is door een advertentie te plaatsten voor een bedrijfspand Rotterdam. Dit kost 95 euro per jaar en deze wordt geplaatst op de website en in alle etalages. Daarnaast wordt hij ook nog eens verstuurd naar alle 40.000 leden en geïnteresseerden. Naast deze eerste manier zijn er nog meer manieren. Een voorbeeld is het plaatsen van meerdere advertenties tegelijk. Dit gaat door middel van een soort abonnement. Zo heeft u voor elk bedrijfspand Rotterdam tegelijk een medium en blijft alles overzichtelijk. Bent u op zoek naar iets specifieks? Dat kan ook via deze multifunctionele website. De site biedt de mogelijkheid om een persoonlijke zoekopdracht te plaatsen. Hierin kun je gratis al je voorkeuren aangeven en deze wordt vervolgens op de website geplaatst. Hier kunnen verhuurders dan vervolgens op reageren. Zo kunnen de leden van debedrijfsmakelaar.nl samen voor u het perfecte bedrijfspand Rotterdam zoeken.

Over het vastgoedbeheer

Naast het aanbieden van het bedrijfspand Rotterdam op de website doet debedrijfsmakelaar.nl ook aan vastgoedbeheer. Dit vastgoedbeheer is verdeeld over drie modules. Als klant kunt u uw bedrijfspand Rotterdam in verschillende “gradaties” in beheer doen. Hiermee bedoelen we dat de mate van beheer van debedrijfsmakelaar.nl kan verschillen. Ze kunnen bijvoorbeeld alles voor u doen, maar ook slechts een klein beetje van u overnemen. Hieronder zijn de verschillende modules omschreven.

  1. Commercieel beheer inclusief de wederverhuur of verkoop door middel van het landelijke platform

Deze module houdt eigenlijk het klanten contact in. Middels deze module besteedt u de volledige rompslomp rondom het verhuur traject uit. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het complete relatiebeheer met de huurder. Ook bij leegstand hoeft u als verhuurder zich geen zorgen te maken, hier wordt dan actief achter aan gezeten door debedrijfsmakelaar.nl. Doordat debedrijfsmakelaar.nl een dergelijk groot landelijk platform heeft hoeft u niet meteen een bedrijfsmakelaar in te schakelen en kunt u veel kosten besparen. De commerciële activiteiten waar u aan moet denken bij deze module zijn bijvoorbeeld: de taxatie van de portefeuille, contracten beheer van de huurders, adviseren bij lopende huurcontracten en begeleiden van het complete verhuur traject. Het komt er dus op neer dat u nog steeds de verhuurder bent maar niet met de dagelijkse zagen omtrent de huurders bezig bent.

  1. Onderhoud en dergelijke zaken

Bij het verhuren van een bedrijfspand Rotterdam komen ontzettend veel zaken omtrent het onderhoud kijken. Dit kan voor iemand met meer dan een bedrijfspand Rotterdam ontzettend veel dagelijkse tijd kosten. Daarvoor kunt u de tweede module opnemen. Deze module neemt al deze zaken voor zijn rekening. Hierbij moet u denken aan technische controles van de panden, opdrachten geven aan technische staff, het behandelen van meldingen van de huurders, onderzoeken gedrag van de huurders en dergelijke. Dit scheelt de verhuurder ontzettend veel tijd. Ook hebben verhuurders vaak geen kennis van deze procedures dus is het fijn om een professional in te schakelen voor deze zaken.

  1. Financieel en administratief beheer

Naast de dagelijkse en huurders zaken zijn er ook nog zaken omtrent de financiën die geregeld moeten worden omtrent een bedrijfspand Rotterdam. Door dit uit te besteden weet u zeker dat dit goed en secuur gebeurt, en dat het er niet bij inschiet omdat u te weinig tijd heeft. Wederom is dit handig voor mensen met meer dan een bedrijfspand Rotterdam. De zaken waarbij debedrijfsmakelaar.nl u eventueel mee zou kunnen helpen zijn onder andere het financieel overzicht, het adequate debiteuren beheer, de indexering van de huurprijs en oplevering bij aanvang of beëindiging van het huurcontract. Door deze zaken uit te besteden heeft u veel meer tijd om u bezig te houden met de kernactiviteiten. Ook kunt u zelf kiezen welke modules u het interessantst vindt. Mocht u het nou wel leuk vinden om het financiële beheer te doen, dan laat u alleen het commerciële beheer en het onderhoud aan debedrijfsmakelaar.nl over. Voor meer informatie en voor contactgegevens kunt u terecht op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.