Marketing en Promotiemateriaal

Bedrukte pennen als marketingstrategie

zaterdag, 26-9-2015  

Veel bedrijven willen op een goede manier promotie maken. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de marketingstrategieën van een bedrijf. Daarnaast is het ook goed om te bepalen welk promotiemateriaal allemaal handig is om te gebruiken. Sommige bedrijven maken gebruik van filmpjes om te laten zien hoe een bedrijf in elkaar zit. Maar soms is het handig om iets uit te kunnen delen. Veel bedrijven gebruiken ook flyers maar dit is een vrij goedkope en inefficiënte manier om te promoten. Promotie kan het beste gedaan worden met producten die men uit kan delen. Bedrukte pennen met het logo van het bedrijf is ook een handige manier om te promoten. Op deze manier kunt u iets nuttigs uitdelen aan toekomstige klanten of huidige klanten, waar ze ook echt iets aan hebben. Bedrukte pennen kunnen op deze manier niet alleen een goede promotiemanier zijn, maar het is ook nog eens nuttig voor de klant. Als u bedrukte pennen wilt als promotie voor uw bedrijf, dan kunt u deze op het internet bestellen. Er zijn veel websites waar u bedrukte pennen kunt aanschaffen. Een site waar u voor een hele lage prijs bedrukte pennen kunt bestellen is PennenshopXL. Op de website van dit bedrijf kunt u alle soorten pennen vinden die u maar kunt bedenken. Voorbeelden van pennen die ze aanbieden zijn de volgende:

  • balpennen
  • Parker pennen
  • Rollerbalpen
  • Toppoint pennen
  • vulpennen

Maar er zijn nog veel meer soorten. Als u naar de website gaat van PennenshopXL dan kunt u het volledige assortiment bekijken. Alle pennen zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit maakt het ook leuk om deze bedrukte pennen te bestellen. Daarnaast is het ook handig dat er verschillende kleuren zijn, zodat u de kleur van de bedrukte pennen kunt aanpassen aan de kleuren van het logo. Op deze manier wordt de pen typerend voor het bedrijf zelf. Dit maakt het gebruik van bedrukte pennen een van de meest populaire manieren van promotie. Als u naar de website gaat van PennenshopXL dan kunt u alle pennen bekijken die er aangeboden worden en dan kunt u gaan overleggen welke pennen het beste bij uw bedrijf past. Wat ook leuk is om te weten, is dat bedrukte pennen niet alleen handig zijn als promotiemateriaal, het is ook leuk om voor de medewerkers van het bedrijf te bestellen. Op deze manier kunt u namelijk de medewerkers van het bedrijf belonen met een mooie pen van het bedrijf. Op de site van PennenshopXL kunt u namelijk ook hele mooie vulpennen vinden. Als u deze pennen laat bedrukken, dan is dit een heel mooi gebaar naar de mensen die bij het bedrijf werken. Ze zullen dit ook erg op prijs stellen. Als u nog vragen heeft over PennenshopXL dan kunt u het beste contact met ze opnemen. Als u naar de website gaat dan vindt u aan de onderkant van de pagina een telefoonnummer en een emailadres. Hiermee kunt u dan contact opnemen.

Bedrukte pennen met uw logo bestellen

Wilt u bedrukte pennen bestellen bij PennenshopXL? Dan kunt u het beste eerst alle pennen bekijken die op de website staan aangeboden. U kunt het beste tijdens het zoeken naar de pennen rekening houden met de kleuren van het logo dat u er op wilt bedrukken. Bedrukte pennen komen namelijk in grote getalen waardoor het belangrijk is dat u de juiste pennen heeft uitgekozen. Als u op een categorie klikt van de pennen dan kunt u gaan bekijken wat ze kosten. Hoe meer bedrukte pennen u bestelt, hoe goedkoper de pennen per stuk worden. U kunt de pennen direct bestellen of u kunt eerst een offerte aanvragen. Op deze manier kunt u eerst even nadenken over of de kleuren juist zijn en of u de juiste pen heeft uitgekozen. Het voordeel aan bedrukte pennen bestellen bij PennenshopXL, is dat u dezelfde werkdag nog een offerte kunt krijgen. Als u namelijk zo snel mogelijk laat weten aan de winkel dat u bedrukte pennen wilt bestellen dan kunt u ook heel snel een offerte ontvangen. Daarnaast, als u eenmaal een bestelling heeft geplaatst, dan komt de bestelling ook snel binnen. De levering gaat namelijk erg snel bij dit bedrijf waardoor u ook niet lang hoeft te wachten tot de pennen binnen zijn.

Nog meer voordelen

Naast de snelle levertijd zijn er nog meer voordelen te vinden bij PennenshopXL. Er is een groot assortiment te vinden op de website. Hierdoor heeft u veel keus en kunt u altijd de juiste pennen vinden waar u naar op zoek was. Daarnaast is de levering dus binnen 24 uur. Dit is erg snel als u bedenkt dat er bijvoorbeeld 1000 pennen bedrukt moeten worden. Daarnaast geeft het bedrijf ook de laagste prijs garantie. Het is erg voordelig om bij deze winkel bedrukte pennen te bestellen omdat het samen met de lage prijs nog meer voordelen met zich mee brengt. Als u eenmaal heeft uitgekozen welke pennen u wilt, dan kunt u ook een gratis digitale drukproef aanvragen. Deze drukproef geeft aan hoe de pennen er uiteindelijk uit komen te zien. Dit is handig als u niet zeker weet hoe het logo op de pen eruit komt te zien. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de pennen er goed uit zien en dat u de klanten en nieuwe klanten kunt verblijden met deze pennen. Als u nog vragen heeft hierover, kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf.

Meer van Pennenshopxl.nl

Deel dit bericht op social media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.