Dieren en Toebehoren

Behandeling in een hondentrimsalon

maandag, 27-8-2018  

Als hondeneigenaar wilt u natuurlijk dat de vacht van uw trouwe viervoeter er mooi en verzorgd uitziet. U kunt daartoe zelf de schaar oppakken, maar u kunt dat ook door een professional laten doen. Bent u op zoek naar een hondentrimsalon? Komt u dan eens langs bij Hondentrimsalon Heidi in Putten. Hier weten ze precies hoe ze uw hond tot in de puntjes moeten verzorgen. Waarom kiest u voor deze hondentrimsalon?

  • Aandacht voor uw hond
  • Persoonlijke wensen worden meegenomen
  • Oren, nagels en tanden

Bij Heidi is er alle aandacht voor uw hond. Dat begint al tijdens de eerste ontmoeting. Uw hond wordt van top tot teen bekeken en de vacht wordt zorgvuldig geanalyseerd. Aan de hand van deze analyse wordt een plan opgesteld om de hond te behandelen. Soms hoeft er weinig te gebeuren, op andere momenten is er veel werk aan de winkel! Tijdens het trimmen wordt gekeken naar de uitstraling van de hond. Heeft u een echte rashond, dan is er vaak een bepaalde rasstandaard. Bij een mix wordt altijd gekeken naar de behandeling die het beste bij uw huisdier aansluit. Een grote hond wordt bijvoorbeeld anders geknipt dan een klein exemplaar. Uiteraard heeft u zelf het laatste woord. Wilt u iets nieuws proberen, of heeft u een leuk idee? Dan kunt u dat gerust aangeven. Uw hond wordt dan zo getrimd als u dat graag ziet. Wilt u een behandeling aanvragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Surft u dan snel naar hondentrimsalon-heidi.nl voor meer informatie. Op deze pagina leest u meer over de specifieke behandelingsmogelijkheden en ook vindt u foto’s van honden die eerder geholpen zijn. Zo kunt u bekijken of de stijl u aanspreekt. Ook vindt u hier het contactformulier, waarmee u direct een afspraak kunt inplannen.

Hondentrimsalon: verdere behandeling

Deze hondentrimsalon houdt zich niet alleen bezig met het trimmen van het haar. U kunt ook terecht voor een aanvullende behandeling, bijvoorbeeld van oren, nagels en tanden. Bij de oren wordt vooral gekeken naar dode haren, die de hond zelf nog niet heeft weggehaald. Als deze haren te lang blijven zitten, kan dat tot een ontsteking leiden. Om dit te voorkomen worden de oren zorgvuldig gereinigd. Ook de nagels van uw hond zijn erg belangrijk. Uw kameraad gebruikt ze om de wereld te ontdekken, te spelen, of om zich te verdedigen. Te lange nagels kunnen uw huisdier belemmeren. Daarom worden de nagels bij een behandeling zorgvuldig geknipt, mocht dat aan de orde zijn. Ook wordt gekeken naar de tanden. Er zijn tegenwoordig verschillende producten op de markt die goed zijn voor het gebit, maar toch moeten individuele tanden soms gereinigd worden. De hondentrimsalon kan u daar tot op zekere hoogte mee helpen. Voor een grondige reiniging onder verdoving kunt u terecht bij de dierenarts. Zoals u kunt zien is een behandeling in een hondentrimsalon een hele onderneming. Er wordt niet alleen gekeken naar het haar, maar ook naar andere aspecten die invloed hebben op het uiterlijk. Voor meer informatie surft u snel naar bovenstaande site.

Vlooien en jeuk

U heeft het meestal snel door als uw hond last heeft van vlooien. Uw huisdier zal zich regelmatig krabben en geeft aan jeuk te hebben. Heeft uw hond last van vlooien, dan kan tijdens een behandeling in de hondentrimsalon een anti-vlooienmiddel worden toegediend. Daarna wordt de huid afgespoeld en worden de haren gekamd. Zo weet u zeker dat de vlooien geen kans meer maken. Maak snel een afspraak via bovenstaande site en vraag naar de mogelijkheden. Vaak weet u zelf als geen ander welke behandeling uw hond nodig heeft!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.