Woning en Tuin

Bent u opzoek naar een led profiel 3 meter?

donderdag, 27-2-2020  

Bent u opzoek naar een led profiel 3 meter? Dan bent u bij ledprofielkoning aan het goede adres. Dit bedrijf heeft een groot assortiment dat voornamelijk bestaat uit easy install profielen. Dit zijn eenvoudig te installeren led profielen die verkrijgbaar zijn met afdekkappen in lengtes tot wel vier meter. ledprofielkoning is gespecialiseerd in ledstrips sinds 2013.  Deze shop is onderdeel van de Ledkoning waar u ook terecht kunt om te winkelen online. Het bedrijf heeft ook een showroom waar u terecht kunt om de producten te bekijken voor u deze aanschaft. 

Led profiel 3 meter

Bij de ledprofielkoning vindt u een led profiel 3 meter. De ledstrip profielen van het bedrijf voldoen aan het Easy Install principe. Hierbij worden twee aspecten met elkaar gecombineerd in een systeem: een fraaie lange afdekkap zonder naad en een praktisch 1 meter profiel voor eenvoudige en snelle montage. Het led profiel 3 meter is verkrijgbaar in verschillende modellen en hoogtes. Zo worden alle led profiel 3 meter geleverd met:

  • Een aluminium profiel voor het led profiel 3 meter. Deze zorgt voor stevigheid en goede koeling.
  • Een langere afdekkap voor het led profiel 3 meter. Deze zorgt voor een betere afsluiting en een betere spreiden van licht. 
  • Bevestigingsclips voor het led profiel 3 meter. Deze zorgt ervoor om de strip eenvoudig te monteren.
  • Eindkapjes voor het led profiel 3 meter. Dit zorgt voor een nette afwerking.

Wanneer u meerdere exemplaren van bijvoorbeeld led profiel 3 meter koopt, dan kunt u interessante staffelkorting krijgen. De led profiel 3 meter is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen en de montage. De led profiel 3 meter heeft ook diverse voordelen. Zo heeft een led profiel 3 meter een langere afdekkap zonder naden wat zorgt voor een strakkere afwerking. Zorgt het voor efficiënter werken met korte profielen en handige montagematerialen. Deze zijn eenvoudig te combineren met andere profielen. De afdekkap is klikbaar waardoor het profiel overal gebruikt kan worden.

Het bedrijf

Voor ledstrip profielen kunt u terecht bij ledprofielkoning. U gebruikt ledstrip profielen omdat het simpel weg mooier staat. Zo zorgt een profiel voor een betere spreiding van het licht en wordt het als een mooie egale streep weergegeven. Deze profielen worden gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de warmte beter geleid kan worden en de ledstrip beter afkoelt waardoor deze langer mee kan gaan. Het zorgt ook voor een makkelijkere montage. Op poreuze ondergronden of hout wil een plakstrip niet altijd hechten, profielen worden gekit of geschroefd wat op elk materiaal toegepast kan worden.

Het bedrijf vindt de juiste prijs en een goede kwaliteit wat voor de klanten vanzelfsprekend is. De service blijft de klanten verbazen wat erg belangrijk voor het bedrijf is. Dit kan gelijk voor de aankoop maar ook wanneer u het product al een aantal jaar heeft. Het bedrijf heeft een zorgvuldig inkoopproces en heeft jarenlange ervaring wat staat voor de hoge kwaliteit van de producten. Bij het bedrijf heeft u altijd 2 jaar garantie. De led profielen worden uitgebreid getest en houden de kwaliteitsnormen hoog. Neem gerust contact op met het bedrijf. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.