Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar goede verhuisdozen?

donderdag, 15-8-2019  

Er is een erg grote kans dat je minimaal één keer in je leven gaat verhuizen. Sommige mensen gaan samenwonen met hun geliefde, anderen gaan het ouderlijk huis verlaat op weg naar een kamer in een studentenhuis, en weer anderen willen gewoon een eigen huisje of appartement dicht bij hun werkplek. Wanneer u gaat verhuizen heeft u uiteraard verhuisdozen nodig waarin u uw spullen veilig kunt bewaren en transporteren naar uw nieuwe verblijfplaats. Deze verhuisdozen dienen uiteraard stevig te zijn en te zorgen voor bescherming. Bij de verhuisdozenstore vindt u diverse typen verhuisdozen welke u kunt gebruiken bij uw verhuizing. Uiteraard zijn deze verhuisdozen van zeer goede kwaliteit en in diverse aantallen te bestellen voor een goede prijs. 

Typen verhuisdozen van de verhuisdozenstore

Wanneer u gaat verhuizen moet u ook veel spullen transporteren van de ene plaats naar de andere. Deze Bent u opzoek naar goede verhuisdozen?spullen worden vaak getransporteerd in een vrachtwagen waar uw spullen eventueel in kunnen schuiven en bewegen en dergelijken. Om uw spullen optimaal te beschermen en gemakkelijk te vervoeren biedt de verhuisdozenstore vier verschillende typen verhuisdozen aan:

  • Budgetverhuisdozen. Dit type verhuisdoos heeft een draagvermogen van 20 tot 25 kilogram. Het is een relatief goedkope verhuisdoos met nog steeds een uitstekende kwaliteit. 
  • Standaardverhuisdozen. De standaard verhuisdoos maakt gebruik van een autolock en is daarmee zelf sluitend. Wanneer u gebruikt maakt van deze verhuisdoos om uw spullen te transporteren heeft u geen tape nodig om de doos dicht te plakken. Verder is de doos voor het gemak gezien van dubbele handvatten en een verstevigingslint tegen uitscheuren. Ook heeft dit type verhuisdoos een hoge draagkracht en stapelwaarde.
  • Professionele autolock verhuisdozen. De professionele autolock verhuisdozen zijn voorzien van een autolock. Het is een zelfsluitende verhuisdoos van zware kwaliteit dubbelgolf karton en is voorzien van dubbele handvatten. Dit type verhuisdoos wordt het meest gebruikt door bekende verhuisbedrijven.
  • Premium verhuisdozen. Deze verhuisdozen zijn gemaakt van stevige (kraft) dubbelgolf 7mm premium kwaliteit karton en hebben een drie dubbele bodem. Dit is de stevigste verhuisdoos die er op de markt is en is geschikt voor een inhoud van 80 kilogram.

Naast verhuisdozen verkoopt de verhuisdozenstore ook nog andere typen dozen welke zeer goed van pas kunnen komen wanneer u gaat verhuizen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld archiefdozen, boekendozen en kledingdozen. 

Bedrijfsgegevens van de verhuisdozenstore

Het doel van de verhuisdozenstore en hun medewerkers is het verhuizen gemakkelijk maken, zodat klanten met een gerust hart relaxed kunnen verhuizen. Verhuizen moet immers een leuke en enigszins spannende activiteit zijn. U kunt de gegevens van de verhuisdozenstore vinden op hun website, net als alle producten die zij verkopen. Deze producten kunt u uiteraard ook op de website bestellen. Wanneer u vragen heeft over de verhuisdozen van de verhuisdozenstore, of over één van hun andere producten, kunt u de medewerkers van de verhuisdozenstore op werkdagen bereiken tussen 9-17.30 en 21-22 uur. U kunt zowel telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de verhuisdozenstore als via email. Uiteraard kunt u ook langs gaan bij het hoofdkantoor in Ridderkerk. De medewerkers van de verhuisdozenstore staan u graag te woord om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.