Marketing en Promotiemateriaal

Bereik de juiste doelgroep door zadelhoesjes te bedrukken

dinsdag, 27-9-2016  

zadel-hoesjes - Zadelhoesjes bedrukkenReclame maken, marketing, promotie, het zijn allemaal zaken waar je goed over na moet denken als je wilt dat het effectief is. Een goede reclame is niet effectief als het niet bij de juiste doelgroep terecht komt. Slechte reclame bij de goede doelgroep werkt natuurlijk ook niet. Beide moeten goed op elkaar aansluiten en dus is het vooral belangrijk om goed na te denken over de doelgroep voordat je begint met het maken van de reclame. Daarnaast heb je allerlei kanalen waarmee je de reclame de wereld in kunt sturen. Je kunt flyeren, gebruik maken van reclameblokken op tv, je kunt posters gebruiken in de stad, je kunt internet gebruiken, Facebook, de radio en noem het allemaal maar op. Dit sluit natuurlijk direct aan bij de doelgroep, want waar vind je de mensen die je op het oog hebt? Zitten deze mensen massaal om 7 uur voor de tv? En zo ja naar welke zenders kijken ze dan? Als je over deze kennis beschikt, dan kun je kiezen voor een reclame blok met je reclame op de juiste zender en het juiste tijdstip. Zo bereik je precies de juiste doelgroep. Maar wat als je jouw doelgroep vooral op internet vindt? Dan moet je iets anders verzinnen. Een goede manier van reclame maken is via promotiemateriaal. Maar hier is het ook weer van wezenlijk belang dat je weet wie je doelgroep is. Als je doelgroep bestaat uit studenten in Groningen, dan zijn zadelhoesjes natuurlijk perfect. Een derde van de Groningse populatie bestaat uit studenten en deze hebben vrijwel allemaal een fiets. Het station is overvol met fietsen en dus ook een perfecte plek zadelhoesjes te verspreiden. Deze zadelhoesjes kun je dan laten bedrukken, zodat de studenten een presentje krijgen met de naam of het logo van jouw bedrijf. Zadelhoesjes zijn zeer gewild in een nat land als Nederland, dus je doet de studenten altijd een plezier. Een flyer die je aan de fiets vast maakt wordt bijvoorbeeld eerder weggegooid dan gelezen. Maar een zadelhoes blijft vaak zitten op het zadel. De vraag is dan natuurlijk waar je zadelhoesjes kunt bedrukken.

Zadelhoesjes bedrukken doe je via zadel-hoesjes.nl

Als je naar de website gaat van zadel-hoesjes.nl, dan ontdek je al snel dat je van alles en nog wat kunt laten bedrukken. Dus is het ook mogelijk om via deze site zadelhoesjes te bedrukken. Andere artikelen die je kunt bedrukken zijn bijvoorbeeld:

  • Muismatten
  • Kerstballen
  • Fietslampjes
  • Zonnebrillen
  • Keycords
  • Boodschappentassen
  • Powerbanks

Kortom, er is genoeg om te bedrukken. Kijk daarom goed naar je doelgroep en kies vervolgens een artikel om te bedrukken. Voor de studenten is het natuurlijk een perfect idee om zadelhoesjes te bedrukken, maar je kunt ook kiezen voor fietslampjes, want deze kunnen ook altijd goed gebruikt worden door studenten. Deze reizen immers vooral met het openbaar vervoer en de fiets. Een student zonder fiets is als een timmerman zonder hamer. Als het op zadelhoesjes bedrukken aankomt, dan heb je verschillende opties. Je kunt kiezen voor een logo of de naam van je bedrijf als print. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en je kunt kiezen om goedkope zadelhoesjes te bedrukken. In dat geval kun je kiezen uit twee kleuren. Zadelhoesjes bedrukken kan al vanaf 500 stuks.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs op de site

Voor een goede indruk over hoe de zadelhoesjes eruit komen te zien kun je het beste gewoon even langskomen op de website. Je ziet daar een stuk of wat voorbeelden van bedrukte zadelhoesjes. Zo krijg je snel een indruk van wat je kunt verwachten als je zadelhoesjes gaat bedrukken via zadel-hoesjes.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.