Bedrijven en Bedrijfsleven

Bescherm en/of bundel je pakket met wikkelfolie

woensdag, 27-6-2018  

Wikkelfolie online bestellen | VIV Veenendaal

Als je een pakket wilt verzenden en het pakket bestaat uit meerdere onderdelen, dan is het verstandig om dit pakket te bundelen of samen te voegen tot één geheel. Dit kun je eenvoudig realiseren met behulp van wikkelfolie. Dit zorgt ervoor dat je het pakket makkelijker kunt vervoeren, want nadat je het hebt omwikkeld met wikkelfolie is het immers 1 uniform pakket. Daarnaast is het direct ook een goede manier om je artikelen te beschermen. Doordat je wikkelfolie gebruikt, is het direct ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Als het pakket verschuift in de trailer van de vrachtwagen, dan is dat geen enkel probleem. Mocht je pakket omvallen of gaan rollen, ook dan is de inhoud van het pakket goed beschermd tegen schade. Daarnaast doe je ook de bezorgers een plezier, aangezien zij een gemakkelijk handelbaar pakket kunnen laden en lossen. Het is dan ook geen gek idee dat wikkelfolie veel wordt gebruikt bij het omwikkelen van pallets. Pallets kun je gemakkelijk stapelen en je kunt er dan ook van alles opzetten. Maar zonder wikkelfolie heb je pallets met losse materialen die alle kanten op kunnen glijden. Stel je voor dat je geen wikkelfolie gebruikt, en vervolgens moet je met de heftruck pallets met losse materialen in de vrachtwagen laden. Dat is vragen om problemen. En zelfs als het goed gaat, dan nog staat alles op ‘losse schroeven’ in de vrachtwagen. Alles kan dus gaan schuiven en als je ook nog pallets op elkaar hebt gestapeld, dan kan het wel eens een flinke ravage zijn op het moment dat de vrachtwagen arriveert op de plaats van bestemming. Dus als je een magazijn beheert of als je verantwoordelijk bent voor het vervoeren van pallets, dan is het zeker geen slecht idee om altijd voldoende wikkelfolie op voorraad te hebben. Gelukkig kun je de voorraad altijd eenvoudig aanvullen door het juiste materiaal online te bestellen. Je hoeft dit soort noodzakelijkheden dus niet zelf te gaan kopen in de winkel. Je kunt eenvoudigweg een order plaatsen op de desbetreffende website en vervolgens wordt de wikkelfolie netjes bij je magazijn afgeleverd. Mocht je willen weten waar je terecht kunt voor dit verpakkingsmateriaal, dan kun je hieronder verder lezen.

Wikkelfolie bestel je eenvoudig online via webshop.viv.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe partij wikkelfolie of als je gewoon een vaste partner nodig hebt die jouw magazijn kan voorzien van het nodige verpakkingsmateriaal, dan ben je bij webshop.viv.nl zeker aan het goede adres. Elke keer als je weet iets nodig hebt, dan kun je een beroep doen op deze webwinkel voor wikkelfolie en andere producten zoals:

  • Noppenfolie
  • Verzenddozen
  • Kartonnen dozen
  • Verpakkingsmateriaal

Dus als je te maken hebt met artikelen die van A naar B moeten worden verzonden, dan ben je bij webshop.viv.nl zeker aan het goede adres. Kom dan ook snel langs op de website om te ontdekken wat de opties zijn en wat de vele voordelen zijn van winkelen bij webshop.viv.nl.

De voordelen van de webshop

Als je online bestelt bij een webwinkel, dan heb je altijd te maken met enkele algemeen voordelen. Het is bijvoorbeeld prettig dat je niet naar een fysieke winkel hoeft te reizen en het is ook altijd fijn dat de bestelling netjes naar het opgegeven adres worden verzonden. Dat maakt online bestellen zeer comfortabel. Maar bij elke webwinkel heb je ook specifieke voordelen behorende bij de webwinkel in kwestie. Zo profiteer je bij webshop.viv.nl bijvoorbeeld van gratis verzending vanaf 100 euro. Tevens is de levering erg snel, want als je voor 16:00 uur bestelt, dan word de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.