Transport en Logistiek

Bestemmingen transport bij Rugo Logistics BV

dinsdag, 14-7-2015  

Rugo - Bestemmingen TransportBent u op zoek naar een bedrijf waar voor vele bestemmingen transport mogelijk is, dan bent u bij Rugo Logistics BV op de juiste plek. Dit transportbedrijf regelt voor u voor vele Europese bestemmingen transport, in zowel Noord-, Oost- en Centraal Europa. De opties zijn heel gevarieerd en uitgebreid en er komen steeds meer landen en steden bij. Op de website vindt u onder bestemmingen transport de volledige lijst met landen, inclusief de transittijd (het aantal dagen dat de goederen onderweg zijn). Zo vindt u hier onder andere:

  • Bulgarije met 6-7 dagen transittijd
  • Ierland met 2-3 dagen transittijd
  • Zweden met 2-5 dagen transittijd

Wanneer u op de pagina van bestemmingen transport kijkt, zult u ontdekken dat de mogelijkheden ver uiteen lopen. Bijna alle destinaties in Europa worden wel aangeboden bij Rugo Logistics. Maar op de website is natuurlijk ook meer te vinden dan alleen de categorie bestemmingen transport. Op de overzichtelijke site kunt u alle informatie terugvinden die u nodig zult hebben. En als u nog specifieke informatie nodig mocht hebben, kunt u altijd op contact klikken en contact met ons opnemen via het contactformulier, de telefoon, fax, email of de post. Als u een keer toevallig in de buurt zou zijn, is het daarnaast mogelijk om langs te komen op het bezoekadres in Denekamp. Alle details zijn gemakkelijk terug te vinden op de internetsite. Op de website kunt u niet alleen vinden dat er voor vele bestemmingen transport mogelijk is, want er zijn nog meer diensten te vinden van Rugo Logistics. Zo kunt u bij dit transportbedrijf terecht voor warehousing in de eigen op- en overslagloods die van alle voorzien is, wat er nodig is. Hier kunt u uw voorraden beheren en weer distribueren en zelfs douanezaken als het opmaken van im- en exportdocumenten kunnen voor u geregeld worden.

Groot aantal bestemmingen transport en transportdiensten

Klanten van Rugo Logistics zullen het er over eens zijn dat het een zeer veelzijdig bedrijf is waar voor veel bestemmingen transport mogelijk is, maar waar ook veel andere transportdiensten mogelijk zijn. De medewerkers van dit transportbedrijf zetten zich graag volledig in voor uw onderneming, waardoor bijna alles door hun geregeld kan worden. Hierboven hebt u al kunnen lezen over de pagina’s bestemmingen transport, contact en warehousing, maar zelfs dit is nog niet alles.
Allereerst zullen we het hebben over de 24-uurs binnenlandsdienst. Deze dienst is mogelijk tegen zeer concurrerende tarieven. Voor Nederland en alle omliggende landen, Duitsland, België en Frankrijk, zijn er distributie en afhalingen beschikbaar tussen 24 en 72 uur. Met deze handige optie zijn er dus zeer voordelige tarieven mogelijk voor uw onderneming. Naast deze optie en die van bestemmingen transport, is er ook een pagina voor containertransporten. Met deze transportdienst wordt transporteren zelfs uitgebreid naar wereldwijd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Moskou, Rio de Janeiro of Los Angeles. Deze optie opent voor u een wereld aan mogelijkheden. Er is dus voor nog meer bestemmingen transport beschikbaar, dan u in eerste instantie misschien had gedacht. Met containertransporten bereikt u bedrijven wereldwijd en Rugo Logistics kan voor u voordelige aanbiedingen regelen. Zoekt u hoofdzakelijk voor Oost-Europese bestemmingen transport, dan zit u bij deze transportonderneming helemaal goed, want er vertrekken wekelijks containertransporten naar landen in dit deel van Europa. Deze bestemmingen transport lopen zeer uiteen van Odessa, St. Petersburg tot Almaty en Yerevan. Hierbij gaat het dan vooral om ‘shippers owned’ containers, waarin Rugo Logistics BV helemaal thuis is. Voor de diepzeebestemmingen naar de meeste continenten op de wereld wordt er door dit bedrijf samengewerkt met vaste partners in bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Canada. Er wordt niet alleen voor u getransporteerd, maar zaken zoals alle documenten, voor- en natransport en de zeevracht worden ook geheel voor u verzorgd. Via de loods in Denekamp is het daarnaast ook een optie om goederen om te laten pakken, als u verdere distributie in Europa wilt doen.

Waarom Rugo Logistics kiezen?

Nu u op de hoogte bent van de vele verschillende diensten en voor hoeveel verschillende bestemmingen transport beschikbaar is, kunt u gaan uitzoeken waarom u met deze onderneming samen wilt werken. Al een groot aantal klanten ging u voor en heeft ondervonden dat de service van de transportonderneming uitstekend is en de communicatie met de medewerkers verloopt heel soepel. Ook aan de veiligheid van de chauffeurs wordt goed gedacht: zij zijn allemaal in het bezit van een mobiele telefoon en er is ADR-uitrusting op alle vrachtwagens met onder andere brandbestrijdingsmiddelen. Dat er voor vele bestemmingen transport beschikbaar is, heeft natuurlijk ook zijn voordelen. De kans is daardoor groot dat u via Rugo kunt transporteren met de bedrijven van uw keus. Voor deze transportservice zijn er maar liefst 23 charters beschikbaar en er wordt ook een extra moderne optie bijgeleverd: zendingen zijn eenvoudig te volgen via uw mobiel, waardoor u van alles op de hoogte bent. Persoonlijk contact en goede communicatie staan dan ook voorop om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Nog een reden om voor deze transportonderneming te kiezen is de extra service. Rugo Logistics doet niet alleen het hoogst noodzakelijke, maar levert voor u extra service. Zo wordt er vakkundige hulp aangeboden met officiële documenten en douanezaken. Door jarenlange ervaring hebben de medewerkers hier veel ervaring mee en weten zij als geen ander hoe zij dit goed en snel moeten aanpakken. Geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.