Bedrijven en Bedrijfsleven

Beveiliging met Jablotron

dinsdag, 27-9-2016  

mr-beveiliging - JablotronZowel voor particulieren als bedrijven is beveiliging een belangrijk onderwerp. Of het nu om een woning, kantoor of een ander soort bedrijfspand gaat, u wilt dat de kans dat er ingebroken wordt of iets anders ernstigs zo goed mogelijk voorkomen kan worden. Het merk Jablotron neemt het beveiliging van uw woning of bedrijfspand uiterst serieus. Zij begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat het pand goed beveiligd is. Natuurlijk bestelt u de artikelen van Jablotron bij een erkende distributeur, zoals MR-beveiliging. Er zijn uiteenlopende voordelen om via deze website uw Jablotron artikelen aan te schaffen. Bijvoorbeeld:

  • U zit niet vast aan maandelijkse kosten of een abonnement.
  • U bent niet verplicht om zich aan te melden bij een meldkamer.
  • U krijgt 5 jaar garantie.
  • Het systeem wordt voor u geïnstalleerd.

Naast deze voordelen die MR-beveiliging u biedt, kunt u natuurlijk ook genieten van de kwalitatieve producten van dit merk. Wist u bijvoorbeeld dat de centrale overal in uw huis geplaatst kan worden en dat u deze niet alleen kunt uitbreiden, maar ook dat u het systeem op afstand kunt bedienen. U krijgt ook meldingen op uw mobiele telefoon. Neemt het systeem iets waar dat afwijkend is, dan wordt u hier dus direct van op de hoogte gebracht.

Jablotron houdt uw woning veilig

Door het uitstekende alarmsysteem van Jablotron te combineren met de voordelen die MR-beveiliging u te bieden heeft. Dit betekent onder andere dat u de keuze heeft of u zich wel of niet aanmeldt bij een meldkamer. Doet u dit wel? Dan komt er iemand van de meldkamer bij u thuis of op het werk kijken wanneer het systeem afgaat. Hier zijn extra kosten aan verbonden en dus is er ook de mogelijkheid om dit niet te doen. In dat laatste geval heeft u natuurlijk wel alle voordelen van de producten van Jablotron. Wanneer er iets gedetecteerd wordt, krijgt u daar melding van en gaat het alarm af. Wordt er bijvoorbeeld bij u ingebroken? Dan zal het alarm er in de meeste gevallen voor zorgen dat de inbrekers afgeschrikt worden. U kunt in deze gevallen zelf gaan kijken wat er precies aan de hand is. Het is per situatie verschillend of het aanmelden bij een meldkamer handig is of niet. Voor bedrijven is dit bijna altijd een zeer goede keuze. Veel particulieren hebben een systeem met de buren dat wanneer er iets misgaat, zij eventueel een kijkje kunnen nemen. De keuze om u aan te melden bij een meldkamer zit standaard in het pakket dat u bij MR-beveiliging u aanbiedt, maar u kunt er dus voor kiezen om deze optie weg te laten.

Jablotron bij u geïnstalleerd

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem? Dan raden wij u zeker aan om deze van het merk Jablotron aan te schaffen. Op de website van MR-beveiling treft u een lijst aan van alle voordelen die dit merk u te bieden heeft. Met name de kwaliteit en de mogelijkheden die Jablotron in samenwerking met MR-beveiliging u biedt zijn voor veel mensen de doorslaggevende factor om dit alarmsysteem aan te schaffen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen het basissysteem te nemen, maar deze is ook uit te breiden met meer dan 50 componenten. Bent u dus op zoek naar een iets geavanceerder alarmsysteem? Dan bent u bij Jablotron en MR-beveiliging aan het juiste adres. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de klantenservice van MR-beveiliging. Zij staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden die zij u te bieden hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.