Auto's en Motoren

Bij Hesselink trucks.nl vindt u vele gebruikte trucks

woensdag, 9-5-2018  

Hesselink Trucks | Occasions

Bij hesselink-trucks.nl proberen we dagelijks een zo groot mogelijk assortiment aan trucks, trekkers en trailers aan te bieden. Diverse chauffeurs werken op inhuurbasis bij een logistiek bedrijf. Als logistiek bedrijf moet u dan zorgen voor de trailers en vaak ook voor de trucks zelf. Slechts een klein percentage aan chauffeurs kan dit namelijk zelf financieren en het lijkt ons ook niet meer dan logisch dat u als logistiek bedrijf of als distributiecentrum zorgt voor een groot wagenpark. Kijkt u daarom eens op trucks.nl want u vindt er vele wagens die aan al uw vereisten zullen voldoen. Het is erg duur om nieuw materiaal te moeten kopen, zeker als dat op grote schaal moet gebeuren. Daar staat u zelfs liever niet bij stil. Het is een mogelijkheid die slechts aan een klein percentage van de economie toebehoort. Voor vele bedrijven, zeker de kleintjes, is het niet rendabel. Wij van trucks.nl kennen uw verhaal en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om aan goed materiaal te komen. Maar u wilt vanzelfsprekend geen dief van de portemonnee zijn. Bij trucks.nl zult u dan ook een mooi product kunnen vinden tegen een zachte prijs. Bij trucks.nl gaat het dan ook om duurzame kwaliteit en dat betekent dat wij enkel voertuigen aanbieden die de tand des tijds moeiteloos doorstaan hebben. U koopt een tweedehands product, en occasion zullen we maar zeggen, waarmee u vermoedelijk toch nog zeker een jaar of tien mee wilt rondrijden, misschien zelfs wel langer. Wij kopen aan de andere kant van de markt in, knappen de voertuigen op en zetten ze online. Het is dan aan u om trucks.nl te bezoeken en een bod uit te brengen.

U kunt via trucks.nl direct contact opnemen

Kijkt u gewoon eens rond op trucks.nl. U zult vast en zeker iets tegenkomen waar u als bedrijf behoefte aan hebt. Denk aan een nieuwe sterkere truck met veel minder kilometers op te teller of aan een zeer specifieke trailer voor bijvoorbeeld het vervoer van asfalt. Hebt u behoefte aan een kipper omdat u in de wegenbouw werkt? Of aan een trailer met een ingebouwde koeler voor levensmiddelen? U zult keer op keer slagen op trucks.nl. Filter direct op voorraad zodat u kunt zoeken tussen:

  • Het gewenste bouwjaar,
  • Het merk waar uw aandacht naar uitgaat,
  • Een type trailer of truck,
  • Of zoek naar specifieke machines, wij van trucks.nl bieden het allemaal aan.

Houdt u er wel rekening mee dat de afbeeldingen doorgaans slaan op een singulier tweedehands product? Dus mocht u er daadwerkelijk baat bij hebben dan kunt u er maar beter zo snel mogelijk bij zijn want op is op. Aan nee-verkoop hebt u niets en wij willen u niet als klant kwijtraken. Voelt u vrij om ons daarom even een berichtje te sturen tijdens kantooruren. Mail of bel en vraag een proefrit aan, u wilt zich immers lekker voelen in een nieuwe cabine!

Hebt u dan toch nog vragen dan staat het u vrij om te bellen en te mailen

U vindt de basis van trucks.nl in Saasveld en dus in Twente om precies te zijn. We nodigen u erg graag uit zodat u alle voertuigen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken. Maak gerust een afspraak zodat we er de tijd voor kunnen uittrekken. U wilt natuurlijk graag op de hoogte blijven van ons huidige assortiment. Daarom doet u er goed aan om ons te volgen via de Facebook-pagina van Hesselink. Hebt u dit sociale medium niet? Overweeg dan om uw e-mailadres op te geven zodat we u regelmatig een nieuwsbrief kunnen sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.