Auto's en Motoren

Bij ons autobedrijf in Alphen aan den Rijn bespaart u flink

donderdag, 26-7-2018  

“Wilt u een nieuwe auto kopen? Dan wilt u er waarschijnlijk alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. U denkt eerder aan een goed onderhouden occasion dan aan een gloednieuwe wagen. In ons autobedrijf in Alphen aan den Rijn is er voor ieder wat wils. Wist u bijvoorbeeld dat wij u kunnen beloven dat u bij iedere aanschaf minstens 500 euro kunt besparen? Dat komt onder andere omdat wij slim inkopen. Denk aan veilingen van merkdealers maar ook aan het feit dat we u compleet helpen met betrekking tot de aankoop van een auto uit het buitenland die dus geïmporteerd moet worden. Tijdens veilingen worden bijvoorbeeld showroommodellen geveild. Weliswaar hebben er heel wat mensen in gezeten, er heeft bijna niemand in gereden en dat ziet u er aan af. Dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn vindt het belangrijk dat u geen dief van de portemonnee bent en dat u daarom niet de volle pond hoeft te betalen als u een nieuwe auto wilt hebben. Dit betekent aldus dat we te allen tijde kunnen garanderen dat u 500 euro bespaart op de concurrent. Klinkt u dat als muziek in de oren? Schroom dan niet langer maar breng eens een bezoek aan dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn. Is het iets te ver weg en wilt u er daarom zeker van zijn dat de auto waarin u interesse hebt daadwerkelijk mee te nemen is? Dan kunt u on uiteraard even een berichtje sturen.

Nieuwe en gebruikte auto’s koopt u in ons autobedrijf in Alphen aan den Rijn

We houden de site van ons autobedrijf in Alphen aan den Rijn uiteraard actueel. U vindt daar als eerste onze nieuwe modellen en tweedehandse wagens. U vindt de prijs, technische gegevens, bouwjaar en kilometerstand. Over de prijs valt altijd te onderhandelen. Zo kunt u ook uw huidige auto bij dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn inruilen zodat u met dat bedrag al een groot gedeelte kunt afbetalen. Ook via Facebook informeren we u over ons laatste aanbod dus vergeet niet om die pagina leuk te vinden.

  • Kom eens langs, met of zonder een afspraak, om gewoon rond te kijken of misschien wel om direct een proefrit te maken,
  • Natuurlijk staan we ook qua onderhoud en reparaties voor u klaar. Vergeet bijvoorbeeld niet om tijdig aan de apk te denken. Die keuring is verplicht in Nederland maar het hangt van de leeftijd van de wagen af hoe vaak dit nodig zal zijn.
  • We helpen u graag bij het rondkrijgen van het kostenplaatje. Geef ons inzicht in uw financiën, dan zoeken we er een auto bij inclusief een verzekering. Het kan ook zo zijn dat leasen meer rendabel is. Leasen is bij dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn ook altijd een optie.

Het is ook mogelijk om een auto te huren

Niet iedereen heeft een auto. Als u in een grote stad woont dan is dat ook niet altijd nodig. De fiets en het openbaar vervoer zijn prima alternatieven. Maar als u een weekendje weg wilt of een vakantie in de planning hebt staan, dan is het wel prettig om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Of het u om een paar uur gaat of meerdere dagen, u kunt bij dit autobedrijf in Alphen aan den Rijn ook een auto huren. En die prijs is erg laag want al vanaf 14,50 per dag met 50 kilometer gratis valt ook de huurprijs aanzienlijk mee. Bel of mail voor een exacte prijsopgave of als u nog verdere vragen hebt.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.