Vrije tijd en Hobby

Bij ons kunt u een biertap huren in Eindhoven

dinsdag, 1-5-2018  

Wilt u binnenkort een feestje geven en wilt u graag de catering in eigen beheer houden? Dan kunt u bij ons een biertap huren in Eindhoven. Wij merken dat steeds meer mensen gebruikmaken van deze mogelijkheid en dat is ook niet zonder reden. Wanneer u namelijk bij ons een biertap huren in Eindhoven komt, bent u vele malen voordeliger uit dan wanneer u zelf al het bier moet inslaan. Gaat u maar na; wij rekenen voor het biertap huren in Eindhoven slechts 12,50 per persoon. Wij gaan uit van een minimum van vijftig personen die vervolgens maar liefst zes uur lang mogen drinken wat ze willen. Wilt u daarom graag een keer bij ons een biertap huren in Eindhoven, dan bent u van harte welkom om even contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij laten u namelijk graag zien wat u nog meer allemaal bij ons kunt huren, naast het feit dat u bij ons een biertap huren in Eindhoven kunt. Wij hebben al heel veel feestjes van bier en andere dranken mogen voorzien en dit is altijd naar volle tevredenheid gegaan. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen komen opnemen om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij horen graag van uw wensen zodat wij snel kunnen kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mocht u daarom momenteel een paar minuten tijd over hebben, dan hopen wij dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen op onze site DeGroot-Partyservice.nl.

Wij kunnen ook de hapjes verzorgen bij het biertap huren in Eindhoven

Wanneer u niet alleen bij ons een biertap huren in Eindhoven wilt, maar ook gebruik wilt maken van onze cateringservice, dan bent u ook van harte welkom om een keer contact met ons op te nemen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u alles krijgt waar u naar op zoek bent. Zo kunnen wij u voorzien van bijvoorbeeld heerlijke snacks. Wanneer u dus bij ons een biertap huren in Eindhoven kunt u altijd aangeven dat u ook graag snacks wilt bestellen. Wij leveren u alles waar u maar behoefte aan heeft; kroketten, bitterballen, mozarellasticks, patat en alles wat dies meer zij kunt u bij ons inslaan. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u namelijk allerlei interessante gegevens over ons bedrijf vinden. Wilt u het graag simpel houden? Dan kunt u bij het biertap huren in Eindhoven ook aangeven dat u slechts gebruik wilt maken van onze borrelnootjes. Deze zijn overheerlijk en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken om de deal rond te maken. U zult zien dat wij u snel en professioneel kunnen helpen.

Uw feest is bij ons in goede handen

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar de drankvoorziening op uw feest? Dan kunt u ons altijd komen inhuren en wij zullen ervoor zorgen dat alles in kannen en kruiken komt. Wij hopen daarom ook dat:

  • u snel een keer naar onze site wilt komen kijken
  • u gebruik wilt maken van onze biertapdiensten
  • u geïnteresseerd bent in ons cateringarrangement

Kijk snel op DeGroot-Partyservice.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.