Webdesign en Webdevelopment

Bij TransIp is uw website in veilige handen

maandag, 17-10-2016  

De firma TransIp is een bedrijf waar u terecht kunt voor het afnemen van diverse diensten op het gebied van WordPress. Via TransIp kunt u erg gemakkelijk een site bouwen, maar kunt u ook uw huidige site upgraden. Zo kunt u van een gratis adres naar uw eigen domeinnaam gaan. Dat heeft veel voordelen, onder meer als we kijken naar de professionele uitstraling van uw bedrijf. Ook voor de online vindbaarheid heeft dit voordelen. Ook voor potentiële kanten komt het veel professioneler over wanneer u een eigen domeinnaam heeft. Men vertrouwt u eerder en durft eerder producten of diensten bij u af te nemen. Bij TransIp kunt u terecht voor een veelheid aan diensten. Een glimp van de diensten waarvoor u ook bij TransIp terecht kunt:

  • BladeVPS PureSSD
  • Email Only
  • Private Network

Wilt u nou meer te weten komen over de mogelijkheden bij TransIp? Ga dan snel eens naar de website Transip.be.

Bij TransIp betaalt u voordelige prijzen

Een goede website ontwikkelen, dat lijkt vaak niet eenvoudig. Vroeger was dit inderdaad nog het geval. Tientallen jaren geleden diende men kennis te hebben van programmeren om een site te kunnen ontwikkelen. Daar ging doorgaans enorm veel tijd in zitten. Dat was dan ook vaak de reden waarom mensen afzagen van het bouwen van een site. Het was gewoon echt een vak apart. Gelukkig is het tegenwoordig echt heel veel gemakkelijker om een site te bouwen en de lucht in te krijgen. Men hoeft geen ervaring of kennis meer op zak te hebben van programmeren om toch een professionele site te krijgen. Tegenwoordig zijn er veel providers waar men terecht kan. Laten we niet vergeten dat het alsnog veel tijd en moeite kost om een design te kiezen dat helemaal aansluit bij uw wensen, maar ook bij de visie van uw bedrijf. Bezoekers die op uw site terecht komen, moeten gelijk zien welke diensten of producten u aanbiedt. Ook staat het gebruiksgemak hoog in het vaandel. Duurt het erg lang om de site te laten of is het één groot doolhof aan informatie, dan vertrekken bezoekers meestal binnen een paar seconden alweer van de site. Dat is iets wat u echt wilt voorkomen. Bouwt u een site bij WordPress? Dan krijgt u te maken met de keuze uit bijna ontelbaar veel templates. Die kunt u over het algemeen gratis downloaden. Wilt u te maken krijgen met meer functies? Dan is er vaak ook een betaalde 2.0 template beschikbaar waarmee de mogelijkheden kunnen worden uitgebouwd. Het is in ieder geval verstandig om een hosting te hebben. We kunnen hierbij de firma TransIp als voorbeeld noemen. Bij TransIp weten de vakmensen alles van WordPress en kennen ze alle mogelijkheden die hierbij komen kijken. Zo kunnen de mensen van TransIp u bijvoorbeeld vertellen dat het gebruiken van WordPress helemaal gratis is. Wilt u alleen een eigen domeinnaam, back-ups kunnen maken en online van databases gebruik kunnen maken? Dan betaalt u hier een bepaald bedrag voor per maand.

Nooit gebonden aan een langdurig abonnement

Veel kost het u niet om een abonnement af te nemen bij TransIp. Al vanaf 3 euro per maand is dit mogelijk! Dat is natuurlijk geen geld. Wat u krijgt voor dit bedrag? Dit pakket omvat bijvoorbeeld het gebruik van 10 GB, een database, onbeperkt dataverkeer en een aantal mailboxen. Ook bent u beschermd tegen virussen. Een groot voordeel is ook nog eens dat u niet gebonden bent aan een langdurig abonnement. U kunt per maand besluiten of u verder wilt met het afnemen van diensten van TransIp. Het abonnement is dus maandelijks opzegbaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.