Bedrijven en Bedrijfsleven

Binnenhof Projecten

maandag, 20-2-2017  

Drukwerk is nog altijd één van de meest belangrijke marketingmiddelen vanwege verschillende redenen. Zo wordt drukwerk minder makkelijk weggegooid en zal goed drukwerk uw imago en naamsbekendheid vergroten. Binnenhof Projecten realiseert drukwerk voor stichtingen en organisaties die zelf niet de financiële middelen hebben om dit te bekostigen. Dit gebeurt door Binnenhof Projecten middels het SponsorPublicatieConcept. Juist voor deze groepen is het namelijk vaak van groot belang om een goede marketingmix te hanteren om op deze manier het aantal vrijwilligers en donaties te vergroten. Binnenhof Projecten verzorgt dan ook kwalitatief hoogwaardig drukwerk dat past bij de wensen en het imago van de klanten, terwijl hiervoor niet de financiële middelen nodig zijn die stichtingen en organisaties bij andere drukwerkspecialisten moeten hebben.

Waar kan Binnenhof Projecten u mee helpen?

Binnenhof Projecten kan uw stichting of organisatie ondersteunen tijdens verschillende aspecten van het publicatieproces. Zo kan Binnenhof Projecten u onder andere helpen bij het ontwerpen van origineel en pakkend drukwerk dat aansluit bij uw doelgroep. Veel stichtingen en organisaties hebben geen expert op het gebied van marketing en vinden het lastig om op de beste manier een specifieke doelgroep aan te spreken. Binnenhof Projecten heeft deze experts wel en geeft u dan ook graag advies over de stijl en inhoud van uw publicatie. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor het type drukwerk dat u gaat verspreiden.

Natuurlijk snappen wij bij Binnenhof Projecten dat het ontwerpen van drukwerk niet de enige moeilijkheid is waar u tegenaan kunt lopen. Daarom kunnen wij u daarnaast ook helpen bij het drukken en verspreiden van de materialen. Juist bij deze aspecten bent u normaal vaak hoge kosten kwijt, terwijl Binnenhof Projecten dit dankzij het SponsorPublicatieConcept volledig kosteloos voor u kan realiseren.

Het SponsorPublicatieConcept houdt in dat de medewerkers van Binnenhof Projecten voor u zoeken naar bedrijven die in ruil voor een bijdrage een naamsvermelding krijgen in de publicatie. De bedrijven die hiervoor worden benaderd komen uit de omgeving waar u uw drukwerk wilt verspreiden, waardoor het ook voor de ondernemers aantrekkelijk is om dit te doen. Binnenhof Projecten verzorgt dit proces volledig, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het realiseren van de publicaties. Wel vindt Binnenhof Projecten het van groot belang dat het ontwikkelen van een publicatie in goede samenspraak gebeurt met de klanten, zodat het eindresultaat aansluit op de wensen van de organisatie of stichting die deze publicatie gaat gebruiken.

Maatschappelijke visie van Binnenhof Projecten

Niet alleen de klanten van Binnenhof Projecten zijn maatschappelijke stichtingen en organisaties. Ook Binnenhof Projecten zelf probeert op verschillende manieren bij te dragen aan de maatschappij. Dit gebeurt onder andere door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waarbij bijvoorbeeld zo min mogelijk kunstlicht wordt gebruikt, groene energie wordt gebruikt en het papierverbruik wordt geminimaliseerd. Ook probeert Binnenhof Projecten te investeren in de toekomst door stageplekken aan te bieden aan studenten uit het MBO. Wilt u meer weten over Binnenhof Projecten of de klanten waarvoor zij in het verleden al hebben gewerkt? Kijk dan eens op de website voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.