Mens en gezondheid

Biohcg kuur

donderdag, 17-1-2019  

Als het voor jou tijd is echt iets aan de overtollige kilo’s doen, bekijk dan jouw mogelijkheden voor de biohcg kuur. Het is niet te vergelijken met andere kuren. Hier is namelijk geen sprake van sapjes, soepjes of shakes. Je kan gewoon met de pot mee eten. Wel moet je letten op de hoeveelheid en het soort voedsel dat je eet. Dit wordt allemaal voor je uitgeschreven in een programma. Je hoeft het niet zelf uit te zoeken. De eerste periode kan je rekenen op een begeleiding bij dit nieuwe dieet. De biohcg kuur begin je namelijk met een op maat geschreven dieet. Hiervoor krijg je een boek meegeleverd genaamd ‘Beter in Balans’. In dit boek staat wat je allemaal mag eten. Iedere twee uur eet je iets, waarbij je maaltijden en lichte snacks afwisselt. Ook het avondeten is nog redelijk uitgebreid waarbij je zelfs vis of vlees kan toevoegen. Dankzij deze samenstelling kan je nog genieten van de smaak en voedingsstoffen die verwerkt zitten in het dieet van de biohcg kuur. Om het gewichtsverlies in de begin dagen wel op gang te brengen, wordt het dieet ook gecombineerd met druppels. Bekijk op orthokliniekadvies.nl naar de inhoud van dit dieet en meld je aan om met dit dieet te beginnen.

De werking van de biohcg kuur

De combinatie met de druppels kan je enigszins verrassen. Maar de druppels van de biohcg kuur zorgen juist voor een snellere energieproductie. Dat komt door de samenstelling van L-carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Verder zorgt de L-carnitine er ook voor dat vetten naar de cel worden gestuurd, waar ze verbrand worden. Een andere werking van de druppels is de invloed op de hypothalamus, de plek in de hersenen waar alles wordt geregeld. Hier wordt onder meer de stofwisseling, eetlust en vetverbranding geregeld. Dankzij de combinatie met de druppels worden de vetten juist afgebroken, die gewoonlijk vastgehouden worden tijdens een dieet. Hoewel je wel blijft eten, is het toch anders en misschien minder dan je bent gewend. Hier kan je lichaam verkeerd op reageren, door juist de vetten op te slaan. Dit wordt voorkomen door de extra druppels van de biohcg kuur. Ondertussen blijf jij wel gewoon eten aan de hand van het programma uit het boek ‘Beter in Balans’. Het hele gezin kan genieten van de gezonde voedingsproducten als:

  • Biefstuk
  • Tartaar
  • Kipfilet
  • Haas
  • Kalkoen

Naast de producten staan in het boek ook diverse recepten die toegepast kunnen worden. Om te beginnen kan je deze recepten aanhouden, maar je mag ook zelf variëren met de producten van biohcg kuur.

Een uniek samengesteld dieet

Het is duidelijk dat de biohcg kuur een aanrader is om te proberen. Natuurlijk wordt er ook veel van jou gevraagd. Er kan een boek zijn, een lijst met producten en afwisselende recepten, maar uiteindelijk moet jij het doen. Het is aan jou om de recepten te vinden, de producten te kopen en deze werkelijk te bereiden voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Mocht het zo zijn dat dit dieet erg afwijkt van jouw huidige voedingspatroon, dan is het niet vreemd als je met vragen zit. Daarom is het prettig dat de Orthokliniek beschikbaar is voor vragen. Iedere werkdag zijn zij telefonisch te bereiken. Vragen kunnen ook gesteld worden per mail. Erg prettig als je meer wilt weten over de recepten of de uitvoering van de biohcg kuur. Orthokliniek heeft inmiddels ook een eigen biohcg kuur opgesteld in de vorm van een eigen lijn. Dit hebben zij gedaan aan de hand van de behoeften en wensen van hun klanten. Lees of informeer via orthokliniekadvies.nl over de unieke biohcg kuur van de Orthokliniek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.