Woning en Tuin

Bloempotten in huis

vrijdag, 2-3-2018  

Heb jij in jouw woning ook al mooie bloempotten met vrolijke kamerplanten erin staan? Jarenlang kwamen planten eigenlijk niet in het modebeeld voor, als je keek naar de interieurfoto’s in woonmagazines, dan was het eigenlijk allemaal heel strak en minimalistisch ingericht. Ook in de gevallen dat er gekozen werd voor een wat meer klassieke of romantische inrichting, werd er toch eigenlijk nog steeds niet gebruik gemaakt van plantjes. En dat is ontzettend jammer, ze kunnen echt zoveel voor je interieur doen! Je denkt dan waarschijnlijk als eerste aan het plaatsen van bloempotten met hierin kamerplanten in je woonkamer en dat is ook zeker een uitstekend idee. Maar ook op andere plekken in huis kun je prima wat plantjes neer zetten. Bijvoorbeeld in je slaapkamer of in je hal. En ook in de badkamer lijkt het heel erg leuk. Dit klinkt misschien niet heel logisch, om juist in je badruimte kamerplantjes neer te zetten. Maar je zult er versteld staan van hoe leuk dit er eigenlijk uitziet, hoeveel warmte en sfeer het meteen aan de ruimte geeft. Het is dus echt aan te raden om eens op zoek te gaan naar leuke bloempotten en je woning te op te fleuren met wat groen.

Buiten bloempotten neerzetten

Natuurlijk kun je niet alleen binnenshuis gebruik maken van leuke bloempotten en plantjes, ook voor buiten is het leuk om hiermee te werken. Natuurlijk zet je de meeste buitenplanten gewoon in de volle grond, in je tuin zelf. Maar het is ook erg leuk om hier en daar een pot neer te zetten, met daarin bijvoorbeeld leuke bloembollen. Het leuke van het gebruiken van bloempotten buiten, is dat je bijvoorbeeld de stoep bij je voordeur hiermee kunt opfleuren en ook je terras kun je hier wat mee opvrolijken. Je kunt de potten bovendien ook leeghalen als de bollen uitgebloeid zijn en weer vullen met wat anders. Zo kun je het hele jaar door genieten van fleurig bloeiende bloemen. Maar niet alleen kleine plantjes en bollen kunnen hierin, je kunt er juist ook voor kiezen om echt grote bloempotten aan te schaffen en hierin een klein boompje neer te zetten of een echt grote buitenplant. Dit kan erg handig zijn met plantensoorten die niet winterhard zijn, dan kun je ze de winter over gewoon in de schuur zetten, zodat ze het niet te koud krijgen. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan en echt wat leuks van de ruimte rond je huis te maken!

Ruime keus bij Home Meets Nature

Wil jij hier mee aan de slag, dan wil je natuurlijk ook echt leuke nieuwe bloempotten kopen. Waar ga je dan naar toe? Je zult in eerste instantie waarschijnlijk denken aan het bezoeken van een tuincentrum of een woonwinkel, maar als je daar rondloopt, zul je waarschijnlijk al snel tot de conclusie komen dat het aanbod daar eigenlijk erg beperkt en standaard is. Je zult er niet snel bijzondere ontwerpen tegenkomen en al helemaal niet andere materialen dan gewoon steen. Hoe anders is dat als jij op zoek gaat naar bloempotten bij Home Meets Nature! Zij bieden een heel ruime collectie, waarbij je de keus hebt uit:

  • verschillende hoogtes en diameters
  • diverse kleuren en vormen
  • verschillende materialen

Maar dat niet alleen, zij bieden ook een lijn exclusieve potten, die met de hand gemaakt zijn en dus stuk voor stuk uniek zijn! Sommige zijn bijvoorbeeld helemaal bekleed met schelpen aan de buitenkant, andere wijken weer af door de bijzondere vorm die zij hebben. Als jij dus echt iets anders dan anders wilt hebben, dan moet je voor je bloempotten dus bij Home Meets Nature zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.