Coaching en Workshops

Breng je financiële situatie weer op orde met een budgetcoach in Den Haag

donderdag, 3-5-2018  

Het op orde houden van je financiën lijkt misschien eenvoudig, maar is dat zeker niet. Het probleem is vaak ook dat er van alles automatisch wordt afgeschreven. Hierdoor ben je je niet meer bewust van alles dat je uitgeeft. Het idee dat we nu alles kunnen pinnen zorgt voor meer gemak, maar dat gemak is niet altijd goed. Je kunt je pinpas nu tegen de scanner houden en zo wandel je de stad door en her en der doe je een aankoop. Een paar euro hier, een paar euro daar en zo ga je de hele dag verder. Aan het einde van de rit heb je echter geen idee hoeveel je nu hebt uitgegeven. Vroeger, voordat je overal kon pinnen, moest je eerst een bedrag bij de bank halen en vervolgens wist je dus ook precies hoeveel je had uitgegeven en hoeveel geld je nog over had. Als je nu naar de kroeg gaat en je betaalt met de pin, dan weet je de volgende ochtend pas wat de schade is. Als je je rekening in de gaten houdt tenminste, want als je dat niet doet, dan weet je immers überhaupt niet wat je hebt uitgegeven. Dit is een beetje het probleem van vandaag de dag, want dit fenomeen zie je niet alleen met pinnen. Je kunt ook van alles bestellen en dan in termijnen betalen of later betalen. Als je dan niet af en toe even op je rekening kijkt om te controleren wat je uitgaven zijn en wat je inkomsten zijn, dan kan het zomaar gebeuren dat je stelselmatig veel meer uitgeeft dan wat je binnenkrijgt. Daardoor kun je het overzicht verliezen en je kunt dan ook zomaar in een situatie terecht komen waarin je hoge schulden hebt. Het is vervolgens lastig om daar op eigen kracht uit te krabbelen. Daar kun je dan wel wat hulp bij gebruiken in de vorm van een budgetcoach in Den Haag. Vaak is het een kwestie van het overzicht totaal kwijt zijn. Daardoor kom je in een negatieve spiraal terecht. Mensen die schulden hebben worden als het ware immuun voor het idee en komen daardoor juist nog dieper in de schulden terecht. Als je het idee hebt dat er toch niets meer te redden valt, dan kun je net zo goed meer gaan lenen om die tekorten aan te vullen. Maar zodra een budgetcoach in Den Haag jouw administratie weer op orde brengt, dan krijg je ook weer de handvatten om actief iets te doen aan je situatie. Daarnaast kan een budgetcoach in Den Haag je ook coachen om bewuster met je geld om te gaan.

Waar vind ik een goede budgetcoach in Den Haag

Ben je op zoek naar een budgetcoach in Den Haag en omstreken, dan kun je terecht op de site van budgetcoachrijnbrand.nl. Bij deze budgetcoach in Den Haag kun je terecht voor verschillende diensten en hulp bij uiteenlopende financiële problemen. De budgetcoach in Den Haag kan jou bijvoorbeeld helpen met:

  • Kijken of je in aanmerking komt voor PGB
  • Persoonlijke administratie op orde brengen
  • Schulden af betalen
  • Belastingaangifte invullen

Mensen die moeite hebben met het invullen van de belastingaangifte en bijvoorbeeld geen gebruik maken van alle aftrekposten die kunnen veel geld mislopen. Daarom is het inschakelen van een budgetcoach in Den Haag niet alleen handig voor wanneer je schulden hebt.

Neem contact op met de budgetcoach in Den Haag

Wil je inderdaad in contact komen met een coach die jou kan helpen, kijk dan op de site en neem zo snel mogelijk contact op met de budgetcoach.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.