Auto's en Motoren

Breng uw wagen naar onze garage in Emmeloord

dinsdag, 27-3-2018  

Wanneer het weer tijd is om uw wagen weer voor de periodieke apk-keuring te laten nakijken, kunt u dat altijd komen doen in onze garage in Emmeloord. Wij helpen u graag om te kijken of alles aan uw wagen nog goed functioneert en of er misschien reparaties moeten worden uitgevoerd. Vandaar dat wij u graag zouden willen vragen om een keer te kijken op onze website om te zien wat wij in onze garage in Emmeloord allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij beschikken over een team van experts dat alles weet van uw wagen, maar ook van alle wagens van andere merken. Wij kunnen alle mogelijke onderdelen bestellen in onze garage in Emmeloord en wij kunnen u dan ook garanderen dat wij uw wagen weer als nieuw kunnen maken wanneer u momenteel mankementen ervaart. Wij willen u graag vragen om een keer naar onze garage in Emmeloord te komen om uw auto bij ons langs te brengen. Wel raden wij u aan om even een afspraak met ons in te plannen. Dit kan namelijk handiger zijn wanneer u uw wagen niet al te lang kan missen. Wij kunnen dan namelijk inplannen wanneer wij in onze garage in Emmeloord naar uw wagen gaan kijken. Wij nodigen u daarom uit om een keer naar Autogarage-Emmeloord.nl te komen surfen om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. U zult zien dat wij van vele markten thuis zijn en dat wij er alles aan doen om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Wij zullen echter nooit een reparatie uitvoeren voordat wij uw toestemming hebben verkregen. Wij willen u namelijk niet onaangenaam verrassen met een heel hoge rekening en vandaar dat wij er alles aan doen om u een helder beeld te geven van de kosten die wij moeten maken. Wij zullen daarom contact met u opnemen voordat wij overgaan tot het repareren van het mankement aan uw wagen. Zo houdt u de kosten goed in beeld.

Onze garage in Emmeloord is RDW erkend

Wanneer u graag zaken wilt komen doen met een vakman, dan heten wij u meer dan van harte welkom in onze garage in Emmeloord. Wij zijn namelijk RDW erkend, wat betekent dat u bij ons altijd door mensen geholpen wordt die een gedegen opleiding hebben gevolgd. Vandaar dat wij u ook graag uitnodigen om een keer met ons in gesprek te gaan over wat wij voor u zouden kunnen doen. Ieder merk auto heeft namelijk zijn eigen behandeling nodig en vandaar dat wij u graag in een persoonlijk gesprek uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Het maakt niet uit wat u graag van ons zou willen. Wij kunnen u namelijk helpen met kleine klusjes zoals het vervangen van de ruitenwissers, maar u kunt bij ons ook terecht wanneer bijvoorbeeld uw motor moet worden gereviseerd. Wilt u nieuwe banden onder uw bolide? Dat kan ook geregeld worden in onze garage in Emmeloord. Maak daarom vandaag nog even een afspraak met een van onze mensen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. U kunt onze contactgegevens vinden via de site Autogarage-Emmeloord.nl.

Wij geven u een helder beeld van de te verwachten kosten

Wij hopen dat u snel een keer met uw wagen naar onze garage in Emmeloord wilt komen. Wij zullen hier meteen naar uw wagen gaan kijken om te zien wat er aan de hand is met deze wagen. Kortom:

  • kom voor een grote of kleine beurt naar onze werkplaats
  • wij zullen meteen bekijken wat er met uw wagen aan de hand is
  • alvorens wij overgaan tot reparatie, laten wij weten op welke kosten u moet rekenen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.