Woning en Tuin

Breng warmte in je huis met een infrarood paneel

donderdag, 22-9-2016  

infraroodpanelen-parkstad - infrarood paneelEr zijn veel verschillende manieren waarmee je jezelf kunt verwarmen en elke manier heeft een eigen gevoel. Het ene gevoel is lekkerder of behaaglijker dan het andere gevoel. Denk bijvoorbeeld aan het haardvuur. Dit is in theorie een fijne manier om verwarmd te worden. Het is echter vooral het idee van een knisperend vuur dat mensen aantrekt. Maar vuur is enorm heet, dus als je er te dicht bij zit, dan begint je lichaam al snel te gloeien. Door de sterke hitte is het echter wel weer een perfect middel om bijvoorbeeld een terras te verwarmen tijdens de wat frissere zomeravonden. Het is dan donker buiten en eigenlijk te fris om buiten te zitten, maar door het vuur kun je toch nog lekker genieten van de buitenlucht en het is uiteraard ook extra romantisch om te genieten van een haardvuur.  Zonlicht is een andere manier om jezelf op te warmen. Als je in de lente buiten zit, lekker uit de wind en in de zon, dan is het een heerlijke manier om lekker warm te worden. Daarnaast kun je je lichaam voorzien van een mooi bruin kleurtje en deze methode is natuurlijk helemaal gratis. Helaas hebben we in Nederland niet altijd zon en in de winter is de zon niet sterk genoeg om je op te warmen. In de winter moeten we de huiskamer dus op een artificiële manier opwarmen. Dit gebeurt tegenwoordig nog vrij veel via cv-ketels. Maar de warmte die je in de huiskamer krijgt via de centrale verwarming is niet altijd even comfortabel. Je moet de ramen dicht houden, want anders verlies je warmte. Daardoor ontstaat er een gevoel alsof je in een oven woont. Je voelt de warmte om je heen. Daarnaast is het ook niet gezond, omdat je geen frisse lucht door de woning kunt circuleren. Om die reden die je steeds meer mensen die kiezen voor een infrarood paneel. Een infrarood paneel is namelijk goedkoper en het verwarmt je woning op een manier die vergelijkbaar is met zonlicht. Het is dus veel natuurlijker. De lucht in de woning blijft frisser en dit leidt natuurlijk tot een hogere mate van comfort. Je hebt immers verschillende manieren waarop je je zelf en je woning kunt verwarmen en het gebruik van een infrarood paneel is verreweg de meest comfortabele manier. Als je buiten in de zon kunt zitten is het natuurlijk ideaal, maar het is fijn om te weten dat je de zon ook een beetje naar binnen kunt halen via een infrarood paneel tijdens de winterperiode.

Een infrarood paneel koop je via infraroodpanelen-parkstad.nl

Mocht je interesse hebben in een infrarood paneel, dan kun je deze bestellen via de bovenstaande website. Afhankelijk van de grote van je woning kun je één of meerdere infrarood panelen kopen. De kosten van een infrarood paneel zijn dus ook afhankelijk van de grootte van het infrarood paneel. Je kunt al een infrarood paneel kopen vanaf 200 euro. Dit lijkt misschien een groot bedrag, maar het is verwaarloosbaar als je nagaat dat je meteen begint met geld besparen nadat het infrarood paneel is geïnstalleerd. Verder is 200 euro een klein bedrag voor een gezondere en frissere leefomgeving.

Neem eens een kijkje op de website

Als je naar de bovenstaande website gaat, dan kun je van alles te weten komen over infraroodpanelen en de techniek erachter. Zo kun je via de site klikken op verschillende koppen zoals:

  • Spiegel infrarood panelen
  • Glazen infrarood panelen
  • Bureauverwarming
  • Feiten over cv (lucht) verwarming
  • Uitleg infrarood verwarming

Je kunt dus van alles lezen over de producten en de verschillende verwarmingstechnieken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.