Marketing en Promotiemateriaal

Brochures

woensdag, 2-5-2018  

Besteed veel aandacht aan het maken van de brochures. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl de technieken en producten beschikbaar om jouw brochure een onvergetelijke vormgeving te geven. Een brochure moet een goede indruk geven bij de lezer. Het is meer dan een folder en daarom zijn de technieken voor brochures drukken veelzijdiger. Vaak is de aanleiding van een brochure een bijzondere gebeurtenis. Denk daarbij aan de ontwikkeling van een nieuw product of dienst. Des te meer reden om de opties bij Drukwerkdeal goed door te nemen voor de brochures drukken. Zo hebben zij verschillende papiersoorten beschikbaar voor de brochures drukken. Of je nou een exemplaar nodig hebt van 8 pagina’s, of 500 exemplaren van 64 pagina’s. Je kan ze allemaal door Drukwerkdeal.nl laten afdrukken. Maak jouw uitgave compleet met een prachtige coverfoto afgedrukt in full color op de hoogwaardige papiersoorten. Met deze eigenschappen ben je er nog niet. Maak jouw brochures af met de gepaste kleuren en maten. Stel een prachtige uitgave samen en Drukwerkdeal.nl zorgt ervoor dat je deze de volgende dag in huis hebt. Dankzij de next-day levering hoef je niet lang te wachten om je zelf samengestelde brochure in handen te hebben.

Brochures drukken voor verschillende uitgaven

Brochures drukken wordt in allerlei vormen uitgevoerd. Zo kan een brochure als magazine, proefschrift of boekje samengesteld worden. Het zijn niet direct de uitgaven waar je aan denkt bij brochures drukken. Het is een snelle maar kwalitatieve manier om een publiek te informeren. De vormgeving moet ervoor zorgen dat de lezer interesse krijgt om de stof door te lezen die erin vermeld wordt. Dit bereik je door al de volgende opties nauwkeurig te selecteren. Voor brochures drukken passeer je de volgende opties:

  • Formaten: A4, A5, A6, vierkant en rechthoekig (Din Large) verkrijgbaar in verschillende groottes.
  • Full color: een kleurenpalet bestaande uit cyaan, magenta, yellow en key (zwart) die gebruikt wordt voor het dubbelzijdig brochures bedrukken.
  • Materiaal: de glanzende houtvrij gesatineerd, de matte houtvrij mc en het gerecyclede papier.
  • Gewicht: de opties 115, 135, 170 en 250 gram/m2 zijn verdeeld over de drie verkrijgbare papiermaterialen.
  • Aantal pagina’s: brochures drukken kan vanaf 8 pagina’s tot aan maximaal 64 pagina’s.
  • Cover: hiermee kies je de eerste indruk voor de brochures. De omslag is het eerste wat mensen zien en de selfcover of de stevige omslag is bepalend voor het succes van de brochure. Drukwerkdeal.nl biedt de opties 250 en 300 gram/m2 mat, 250 en 300 gram/m2 glanzend, 170 gram/m2 gerecycled.
  • De afwerking: kies tussen enkelzijdig glanzend of mat laminaat.

Al deze elementen voor brochures drukken zijn bepalend voor jouw publiek. Uiteraard is de inhoud ook van belang, maar het uiterlijk zorgt ervoor dat ze de brochure werkelijk openen en gaan lezen.

Houd vast aan de doelgroep

Hoewel het gaat om jouw ontwerp, gaat het uiteindelijk ook om de lezer die de brochure in handen krijgt. Blijf aan de lezer denken bij het samenstellen van de vormgeving. Bij de afwerking van de brochures drukken is daarom de leesbaarheid belangrijk om te onthouden. Door te kiezen tussen lijmen, nieten, de wire-o of losse bladen bepaal je hoe praktisch de brochures zijn om door te nemen. Het is afhankelijk van het aantal pagina’s welke afwerking het meest geschikt is, maar ook aan je doelgroep. Als de brochure makkelijk te lezen en door te bladeren is, dan zal de lezer met plezier jouw brochure doornemen. Tenslotte is dat het uiteindelijke doel. Of je nou een programmaboekje afdrukt, een clubblad of een productbrochure. De doelgroep, afwerking en materiaalselectie zijn essentiële factoren bij de brochures drukken. Vraag daarom gerust het advies van Drukwerkdeal.nl bij het doorgeven van uw bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.