Woning en Tuin

Cetol

zaterdag, 15-8-2015  

Sikkens Cetol TGX Gloss is een bijzondere lak van dit gerenommeerde merk en we willen u hier graag wat meer over vertellen in deze tekst. Voor uw gemak zullen we in het vervolg het begrip “Cetol” gebruiken om aan dit product te refereren. Wat we nu al niet onbenoemd willen laten is dat u bij ons an het goede adres bent als u Cetol al van naam kent, hier al meer van weet en het graag in huis wilt halen. Wij zijn namelijk een online verfwinkel en bij ons kunt u dus digitaal aan Cetol komen. Cetol is aldus een lak en wel een lak dat men kent als “hoogglans”. In de zon of in welke lichtvorm dan ook zal het een mooie gloed afgeven en deze lak is bedoeld als u dit effect wilt bereiken. U verft bijvoorbeeld uw deur of uw muur. Dit kan zowel gaan om binnen als buiten hoewel een muur laten glanzen wat minder vaak voorkomt dan bijvoorbeeld een deur. Afijn, u begrijpt wel wat we bedoelen. Als het een moeilijke oppervlakte is dan raden we allereerst aan om alles glad te schuren. Verwijdert u eerst overtollige verflagen en zorg er voor dat het oppervlakte mooi egaal is. Dat kunt u doen met schuurpapier maar als u geen zin hebt in deze handmatige bedoening dan kunt u ook een schuurapparaat gebruiken mits u er een voorhanden hebt. Dan kan het verfwerk gaan beginnen. We raden een grondverf aan zodat u er van op aan kunt dat de uiteindelijke verf goed blijft zitten. U zult dan namelijk minder lagen nodig hebben. Na deze grondverf, ook wel stopverf genoemd, kunt u de deur of wat dan ook gaan verven in de gewenste kleur. Laat ook dit weer opdrogen en als het droog is, dan kunt u de Cetol uit de kast halen en de lak aanbrengen. Lak is trouwens niet alleen een esthetisch dingetje ook al gaat uw geverfd object absoluut in het oog springen. Ook beschermt u de verf hiermee tegen diverse weersomstandigheden en beschadigingen. U wilt immers niet al te vaak opnieuw hoeven te verven, zo door de jaren heen. Dat kunnen we ons in ieder geval erg goed voorstellen. Kiest u dan ook voor Cetol want dankzij Cetol hebt u hier veel minder omkijken naar.

Op zoek naar hoogglanzende blanke lak? Kiest u dan voor Cetol

Op onze website kunt u aldus aan Cetol komen en dan ook nog eens voor een veel lager bedrag dan wanneer u Cetol kopen gaat in een winkel in de fysieke buitenwereld. U hoeft er dus helemaal uw huis niet eens meer voor uit en kunt op uw dooie akkertje Cetol bestellen. Daarmee bespaart u ook nog eens een heleboel tijd want u kunt dit 24 uur per dag doen. Rekent u er maar op dat we het al binnen 24 uur bij u thuis kunnen afleveren dus dan hoeft u enkel open te doen. Ook alle andere artikelen op het gebied van verf kunt u bij ons op verfshoppen.nl komen bestellen dus bij ons slaat u meerdere vliegen in een klap. Naast Cetol kunt u namelijk bij ons terecht voor onder andere:

  • Beroemde merkverven
  • Grondverf en primers die dienen als onderlaag zoals we al eerder uitlegden
  • Lakverven en beitsen zoals Cetol
  • Muurverf
  • En natuurlijk gereedschap zoals schuurpapier, diverse rollers en kwasten in alle soorten en maten, tape, krabbers en nog veel meer. Kijkt u voor het totale overzicht van onze producten maar op de site, daar staan ze allen netjes gecategoriseerd.

Op de site vindt u Cetol bij de categorie “lakverven en beitsen”. Maar u zult het ook eenvoudig kunnen vinden als u het intypt op de zoekbalk van onze speciale ingebouwde zoekmachine. Dan kunt u vervolgens beginnen met het maken van uw online bestelling. Wilt u graag weten hoe u dit moet aanpakken? Leest u dan snel verder!

Als u het vandaag bestelt dan kunt u het morgen al in huis hebben

Een online bestelling maken is voor u vast en zeker geen vreemde. Mocht u hier toch graag wat hulp bij hebben dan staan we voor u paraat. Geeft u allereerst aan wat u hebben wilt. In dit geval dus de Cetol. U kunt aangeven hoeveel potten u wilt, ons maakt het niet uit hoe veel. Wij hebben er velen van in onze magazijn staan. Dus niet enkel particulieren zullen bij ons aan hun trekken kunnen komen. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in. Soms kunt u dit al meteen doen als u gebruik maakt van Google Chrome en het niet uw eerste online bestelling is. De Cetol dient dan enkel nog betaald te worden en ook dat gaat weer geheel digitaal. Bij ons kunt u voor het betalen van Cetol gebruik maken van PayPal, iDEAL of natuurlijk met behulp van uw credit card. Dan kan de Cetol opgestuurd worden en ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 weet u dat u bij ons an het goede adres zit. Wellicht wilt u ons ook wel raten na uw ontvangen bestelling, dat stellen we in ieder geval heel erg op prijs. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze acties? Dan kunt u uzelf lid maken van de nieuwsbrief die u vervolgens eens per maand zult ontvangen. Dan gaat geen enkele actie meer aan uw neus voorbij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.