Coaching en Workshops

Coach Bergen op Zoom

zondag, 8-7-2018  

Het leven is een avontuur en soms kan dat avontuur best wat overweldigend zijn. Je goed en sterk voelen is belangrijk om het leven aan te kunnen. Maar een gevoel van levensvreugde kun je niet afdwingen, het komt van binnenuit. Bij Lessons4you kun je terecht als je op zoek bent naar begeleiding. Een coach in Bergen op Zoom of de omgeving van Bergen op Zoom, kan je helpen met jou ontwikkeling. Wie schuilt er achter Lessons4you? Dat is Monique van Zoelen. Van Zoelen is coach en leerkracht. Bovendien zal zij zichzelf binnenkort ook toegepast psycholoog mogen noemen. Zij is namelijk momenteel druk bezig met het afronden van deze opleiding. Als coach in Bergen op Zoom richt van Zoelen zich zowel op kinderen als op volwassenen. Ze gaat praktijkgericht aan de slag, is doortastend en eerlijk. Deze eerlijkheid maakt dat clienten eerder het achterste van hun tong laten zien en dat is belangrijk als je stappen wilt maken. Zijn er dingen in je leven waar je mee zit? Voel je je soms eenzaam of krijg je het niet voor elkaar het pad te vinden dat bij je past. Hoe geef je je leven vorm. Het zijn existentiele vraagstukken waar je soms over nadenkt, vooral als het minder goed gaat zijn mensen geneigd om bij de grotere vragen des levens stil te staan en dat is niet zo gek. Het zijn juist de momenten van twijfel waarop we na gaan nadenken over ons leven. Te veel nadenken is niet goed, maar soms is het noodzakelijk om ons leven onder de loep te nemen. Wat kan er beter? Hoe verhoudt ik me tegenover vrienden? Als coach in Bergen op Zoom gaat van Zoelen met je aan de slag om te kijken wat de punten zijn waar jij aandacht aan kunt besteden. Maar het blijft altijd jouw pad, van Zoelen biedt als coach in Bergen op Zoom begeleiding. Uiteindelijk vind jij de weg naar jezelf terug, op eigen kracht.

  • Ben je vaak eenzaam en weet je niet waar dat gevoel vandaan komt?
  • Zijn er spanningen in het gezin en vind je het moeilijk om te communiceren?
  • Ben je vaak overweldigd door gevoelend en vind je het moeilijk richting aan je leven te geven, of weet je niet waar je moet beginnen?

Coach Bergen op Zoom; communicatie

Als coach in Bergen op Zoom heeft van Zoelen veel ervaring. Vele clienten gingen je voor naar de praktijk. Haar kracht en uitgangspunt in eerlijke, heldere en open communicatie. Van Zoelen gelooft daarnaast in een aanpak met humor en een aanpak die is toegespitst op het individu. Iedereen zit anders in elkaar. We zijn allemaal geheel uniek, op onze eigen wijze en daarom is het belangrijk dat er wordt gekeken naar individuele situaties. Van Zoelen richt zich als coach in Bergen op Zoom ook veel op kinderen. Ze heeft veel ervaring als leraar en kent de wegen die ze met de kinderen kan bewandelen. Er zijn veel kinderen die op school moeite hebben om mee te komen.

Kinderen die hooggevoelig zijn.

Soms kunnen kinderen die hooggevoelig zijn, niet op de reguliere manier kennis opnemen. Ze worden vaak gezien als kinderen met een leerprobleem, hoewel daar vaak helemaal geen sprake van is. Een op de vijf mensen is hooggevoelig, en denkt meer vanuit de rechter dan vanuit de linker hersenhelft. Zij zijn meer gericht op de ruimte om hun heen en hun zintuigen staan vol aan. Ze ruiken, proeven en voelen, en veel minder rationaliseren zij. Soms kan dat worden aangezien voor een stoornis of probleem. Maar het vraagt slechts om de juiste aanpak van een coach in Bergen op Zoom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.