Coaching en Workshops

Coach in Rotterdam

zondag, 23-8-2015  

Groeiatelier - coach rotterdamJe woont in Rotterdam. Je bent tussen de twintig en de dertig jaar oud en je weet het even niet meer. Het leven lacht je toe en we mogen toch niet klagen, toch? Maar waarom zijn er dan zo veel negatieve gedachten die je lastigvallen op onwillekeurige momenten, en wat kun je aan die gedachten doen; hoe laat je dat hoofd eens stoppen met draaien, want eerlijk gezegd heb je het gevoel dat je overuren maakt, terwijl er eigenlijk helemaal niets uit je handen komt en dat maakt het allemaal nog erger. Stress en piekeren; we hebben er allemaal wel eens mee te maken, maar soms wordt het te veel en kun je de overvloed aan gedachten niet meer de baas. Een coach in Rotterdam van het groeiatelier richt zich op mensen zoals jij die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen die graag een stap voorwaarts willen zetten, maar even niet weten welke stap de juiste is. Er zijn allerlei manieren waarop stress zich kan uiten. Een coach in Rotterdam kent veel verschijnselen die kunnen optreden wanneer mensen veel stress hebben. Het is heel vervelend om veel stress te hebben en het beste kun je er dan ook voor zorgen dat je snel met een coach in Rotterdam in gesprek gaat. Hoe gaat dat ongeveer in zijn werk? Natuurlijk zal de coach in Rotterdam moeten weten wat speelt om te begrijpen en te ontdekken waar problemen vandaan komen. Dat is dan ook de reden dat veel mensen die niet goed onder woorden kunnen brengen wat ze voelen, de hulp van een objectieve coach heel hard kunnen gebruiken. Een coach in Rotterdam staat je graag bij:

  • Samen werken aan meer balans
  • Ontdekken waar je kracht ligt
  • Meer uit je dagen en tijd halen
  • Sneller tot actie leren overgaan
  • Bewust kiezen voor jezelf

Coach in Rotterdam voor twintigers en dertigers

Jongvolwassenen die er even niet meer uitkomen en wel wat begeleiding kunnen gebruiken kunnen terecht bij een coach in Rotterdam. Een coach in Rotterdam helpt je met het ordenen van de gedachten en kan samen met jou inzichtelijk maken waar bepaalde gevoelens van onrust vandaan komen. Het is belangrijk om als mens te praten over de dingen die je bezighouden. Er zijn evenveel mogelijkheden als keuzes en daarom is het soms tamelijk verwarrend om een jong leven te leiden. Keuzes die je maakt vanaf je dertigste bepalen je koers voor een groot deel en daar raken veel mensen ook van in de stress. Praten met een coach in Rotterdam kan je doen wanneer je graag voor meer overzicht wilt zorgen en meer uit jezelf wilt halen. Samen met een coach in Rotterdam kun je uitzoeken waar je kracht zich bevindt en wat de stappen zijn die je nu, op dit punt in je leven, het beste kunt zetten, of niet kunt zetten. Er zijn allerlei redenen waarom je je zorgen kunt maken. Het is heel erg belangrijk dat je begrijpt dat sommige zorgen niet rationeel zijn en ook eigenlijk niet echt de moeite waard om je zorgen over te maken. Maar je moet die gedachten wel eerst ontleden voor je conclusies kunt gaan trekken en dat doe je met een coach in Rotterdam. Iedereen is uniek. Waar je werkt, wat je doet, wie je bent. We zijn op de aarde om ervaringen te scheppen, een waardig leven te leiden en wellicht iets te betekenen voor anderen. Iedereen geeft zijn eigen zin aan het leven. Het is belangrijk om zin te geven aan het leven en dat kun je doen door doelen te stellen maar ook door na denken over wie je wilt zijn en wie je voor andere wilt zijn.

Wie je bent

Waaraan ontleen jij je identiteit? Dat is natuurlijk een waanzinnig moeilijke vraag. Identiteit is in zekere zin maakbaar en wordt – zo niet in geheel – veelal door andere bepaald. Dat betekent dat identiteit tamelijk willekeurig is. Aan iedere plek is een lot verbonden. Je hebt ouders, broers of zussen, familie waar je het mee zult moeten doen. Wat we veel zien bij mensen van twintig en dertig is dat het leven snel gaat en dat er eigenlijk binnen deze turbulentie weinig ruimte is om te ontdekken wat nou precies de persoonlijke waarde zijn. God is vervangen door Facebook en we vinden het doorgaans belangrijker om een beeld te schetsen, dan om te werken aan die we werkelijk zijn en hoe we ons werkelijk voelen. Het is verwarrend om in deze tijden te leven, want de virtuele werkelijkheid en de waarachtige werkelijkheid van alle dag lopen door elkaar heen, ontmoeten elkaar soms en gaan dan weer allebei hun eigen, soms geheel andere weg. In een wereld waarin snelheid en succes centraal staat en waarin succes zo snel mogelijk bereikt moet worden is het niet voor iedereen makkelijk om nuchter naar het leven te kijken. We meten onszelf aan anderen, die het anders, beter doen en vergeten daarbij helemaal om te kijken naar onszelf. Met een coach in Rotterdam verleg je de aandacht weer naar jou en naar wie jij bent of wil zijn. Je bent hier, en het leven begint niet morgen maar vandaag. Alles wat je doet heeft invloed op wat er morgen gebeurt en daarom is het belangrijk dat je verantwoordelijkheden neemt en probeert de goede keuzes te maken. Wat zijn die keuzes voor jou? Ontdek het met een coach in Rotterdam!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.