Vakantie en Recreatie

Comfortabel vakantiehuis Zuid Afrika

maandag, 23-4-2018  

Limpopo Luxury – Vakantiehuizen verhuur in Zuid-Afrika

Op zoek naar een ontspannen vakantie in een van de mooiste Zuid-Afrikaanse gebieden? Bij Limpopo Luxury verblijf je in een comfortabele vakantiewoning vlakbij het National Kruger Park. Vanuit een vakantiehuis Zuid Afrika verkennen is hier extra comfortabel en speciaal. Je zit vlakbij de mooiste natuurgebieden van het land en je verblijft op een prachtige plek. Hier is jouw comfort en veiligheid gedurende het hele verblijf verzekerd. Vanuit een vakantiehuis Zuid Afrika ontdekken heeft natuurlijk de nodige voordelen. Je kunt altijd heerlijk bijkomen van een avontuurlijke safari door het adembenemende Zuid-Afrikaanse landschap. Daarnaast weet je zeker dat je altijd veilig zit in de comfortabele lodge. Een van de manieren waarop de veilige omgeving verzekerd wordt, is door de ‘grote 5’ buiten het terrein te houden. Er zijn hoe dan ook geen gevaarlijke dieren op het terrein van jouw luxe lodge te vinden. Wel is er ander prachtig wild te zien dat vlakbij jouw verblijfplaats rondloopt. Zelfs vanuit jouw vakantiewoning kun je dus wilde dieren spotten. Dit maakt in een vakantiehuis Zuid Afrika beleven extra bijzonder. Zelfs als je bij het huis of aan het zwembad zit, kun je nog de prachtige natuur van het land bewonderen. Hierdoor is een vakantie van Limpopo Luxury ook extra ontspannen: je hoeft niet altijd op pad om de natuur te kunnen bewonderen.

Ideaal gelegen vakantiehuis Zuid Afrika

Wil je vanuit een luxe vakantiehuis Zuid Afrika ontdekken? Limpopo Luxury maakt dit voor iedere reiziger en avonturier mogelijk. De Zuid-Afrikaanse cultuur, het klimaat en de taal zijn natuurlijk heel anders dan wat je gewend bent in Nederland. Om een fijne vakantie te hebben, is het daarom belangrijk dat je een veilig en ontspannen verblijf hebt. Voor onze lodges geldt dit zeker. Je bent van alle gemakken voorzien, zit in een rustige omgeving en je weet zeker dat je veilig zit. De ligging van de lodges is bovendien ook ideaal. Op kleine afstand van het dorp Hoedspruit kun je gemakkelijk het centrum bezoeken voor winkeltjes en meer. Maar je zit wel mooi op een rustige locatie. Ook voor de reis van en naar de vakantiewoning zit je goed. De huizen zijn zowel per vlucht als per auto bereikbaar vanuit Johannesburg. Geef zelf aan waar je voorkeur naar uitgaat. Via ons kun je zelfs in het vakantiehuis Zuid Afrika ervaren. De vakantiehuizen zijn zo ontworpen dat ze in het landschap opgaan en zodat jij vanuit het huis de wilde dieren vanaf allerlei plekken kunt zien. Bovendien passen de huizen perfect bij de stijl van andere woningen in het land. Zo doen we er alles aan om de verblijven zo comfortabel en gepast mogelijk te maken.

Ontspannen safarivakantie

Altijd al eens een geweldige safari willen beleven? Dit kan natuurlijk ideaal in Zuid-Afrikaanse natuurgebieden. Zeker vanuit een vakantiehuis Zuid Afrika verkennen is ideaal. Je zit heerlijk ontspannen in en bij het verblijf terwijl je de prachtige omgeving in je op kunt nemen. Met Limpopo Luxury kun je op die manier in en vanuit een vakantiehuis Zuid Afrika ontdekken. Zo is het gemakkelijk om af te wisselen tussen avontuurlijke safaritochten en lekker ontspannen bij het zwembad zitten. Welke keuze je ook maakt, je kunt overal wilde dieren spotten. In onze lodges ben je onder andere voorzien van:

  • Ruime, comfortabele woonruimte
  • Een eigen zwembad
  • Airconditioning, wasmachine en droger
  • Een fijne keuken, van alle gemakken voorzien. Zelfs een ijsblokjesmachine en oven zijn aanwezig

Geniet volop van de luxe die onze vakantiewoningen bieden terwijl je in een adembenemende omgeving zit. Zelfs vanuit jouw slaapkamer of terwijl je aan de eettafel zit, kun je nog wilde dieren langs zien lopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.