Webwinkels en Webshops

Dankzij een aanhangernet blijft uw lading droog

dinsdag, 13-2-2018  

Fijnmazig aanhangernet 3,10 x 6,00 M online kopen | afdekzeil-kopen.nl

Een aanhangernet is een handig accessoire dat u wellicht nodig hebt als u regelmatig stoffen zoals zand, potgrond of stenen vervoert. Het moet er onderweg immers niet uitwaaien dus bescherm de lading met een aanhangernet. Het is eenvoudig over de lading geen te spannen en bevat diverse lussen en touwtjes waarmee u het onder uw aanhanger aan elkaar kunt knopen. Natuurlijk verschillen aanhangers enorm qua lengte. Dat is dan ook de reden waarom we niet een universeel aanhangernet aanbieden, maar een aanhangernet in vele afmetingen. Kijkt u maar eens op de website waar u terecht kunt voor een keur aan netten, dekzeilen en accessoires: afdekzeil-kopen.nl. Niet alleen is het trouwens verstandig om een aanhangernet te gebruiken als u stoffen vervoert die weg kunnen waaien, ook voor een verhuizing komt een net wellicht als geroepen. U kunt een grote verzameling aan meubelen en dozen mee samen te trekken zodat ze tijdens het vervoer stevig blijven staan. U kunt er dozen tussen zetten zodat niets meer kan verschuiven en er vervolgens een aanhangernet overheen trekken. Voor iedere particulier is een dergelijk net een uitkomst. Want als ware doe-het-zelver zult u vast en zeker regelmatig met grond, puin en andere afval in de weer zijn. Dankzij een aanhanger inclusief net zal de hele lading veilig op de plek van bestemming terecht komen. Of dat nu uw voor- of achtertuin is of de vuilstort, er zal onderweg niets meer verloren gaan!

Een aanhangernet kopen? Bestel het dan hier

Niet alleen is een aanhangernet handig voor een particulier met een aanhangwagen, ook aannemers en mensen in de bouw kunnen dit artikel vast en zeker goed gebruiken. Verhuurt u aanhangwagens? Dan kan het geen kwaad om de aanhangers uit te rusten met een aanhangernet. U biedt daarmee een nog betere service aan dus kijk snel op onze website en maak een weloverwogen keuze!

  • U kunt eenvoudig bij de selectie aan netten voor dit voertuig komen door op de juiste categorieën te klikken,
  • Kies vervolgens de juiste afmetingen uit. Een aanhangwagen voldoet doorgaans aan een gestandaardiseerde maat dus het zal doorgaans niet nodig zijn om een net daadwerkelijk op maat te snijden. Mocht u dat wel nodig achten, dan kunt u natuurlijk ook dan op onze service rekenen!
  • Dan is het tijd om de bestelling te plaatsen. Vul uw bedrijfs- of adres- en contactgegevens in. Maak eventueel een gratis account aan en betaal met behulp van iDEAL, uw creditcard of betaal achteraf met Afterpay.

Als u deze stappen hebt doorlopen dan ontvangt u een bevestiging in uw inbox en natuurlijk laten we het u ook weten als het net naar u is verstuurd. Daar hoeft u meestal niet zo lang op te wachten. We zetten alles op alles om u de volgende werkdag al te kunnen leveren. Onze voorraad bestaat namelijk uit maar liefst 40.000 vierkante meter zeil, touw en ander materiaal waarvan we dekzeilen en netten vervaardigen!

Het is zeer eenvoudig te bevestigen aan de aanhanger

Het is aldus een eitje om een aanhangernet te kopen. U hoeft er de deur niet meer voor uit en het wordt ook nog eens geheel gratis naar u toegezonden. Tel uit uw winst en bestel daarom vandaag nog. Hebt u nog specifieke vragen? Of wilt u de bestelling afhalen bij ons in Oldenzaal? Bel of stuur dan een e-mail naar onze klantenservice. Hopelijk neemt u de tijd om ons na afloop nog een rating te geven. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,6 op basis van meer dan 1.800 beoordelingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.