Bedrijven en Bedrijfsleven

De aannemer Almere maakte er een droomhuis van

zondag, 22-7-2018  

“We hadden lang het idee om te verhuizen. We woonden middenin de bouw en we hadden eigenlijk wat meer ruimte nodig. Vanwege onze kinderen, onze honden, de droom van een moestuin en de wens om wat dieren te houden om zo duurzamer te gaan leven. Maar de huizen die aan de eisen voldeden, die waren volkomen onbetaalbaar. Dit ging zo ver dat de meeste huizen niet eens het overwegen waard waren omdat we er geen hypotheek voor konden krijgen. Dat was wel een van de harde eisen, want we wilden geld overhouden voor een renovatie of een verbouwing. Zo zouden we het huis helemaal ons droomhuis kunnen maken en zouden we duurzaam wonen echt breed op kunnen zetten. Gelukkig kwamen we in aanraking met de aannemer Almere. De juiste aannemer is belangrijk:

  • Omdat de aannemer Almere duurzamer maakt;
  • Omdat de aannemer Almere leuker maakt om te wonen;
  • Omdat de aannemer Almere voorziet van de huizen die kopers willen hebben.

Geen makkelijke reis ondanks aannemer Almere

Al met al zijn het grote stappen geweest die gezet moesten worden en er is ontzettend veel verkeerd gegaan. We kochten een huis waar we alle kanten mee op konden en hebben ons eigen huis te koop gezet zodat we in de tussentijd konden gaan verbouwen. Maar we kregen een droomaanbod op ons eigen huis en waren zo gedwongen om het huis snel te verkopen. In overleg met de aannemer Almere hebben we het plan voor de verbouwingen omgegooid. We huurden een caravan en hebben die naast het huis gezet. In de tussentijd zijn de vakmannen aan de slag gegaan met het opzetten van een goede badkamer en werkende keuken, zodat we ook echt gewoon konden wonen. Daarna zijn de kinderkamers opgebouwd, zodat de kinderen een eigen plek kregen. Na drie maanden konden ook wij het huis in, omdat de aannemer Almere alles klaargemaakt had voor ons. Hierbij hebben we uiteraard zelf ook geholpen. Onder andere door een lopende stroom aan koffie en broodjes te regelen. We hebben lang gezocht naar een aannemer die ons kon helpen. We hebben daarbij afspraken gemaakt door heel het land en we hadden de lijsten voor het vergelijken van de aannemers meegenomen die je op het internet vindt. Waarom we deze aannemer uiteindelijk gekozen hebben, heeft echter niets met de lijsten te maken. Het heeft te maken met de klik die we direct hadden. Daarnaast was de aannemer Almere de enige die eerst wilde luisteren naar onze wensen voordat hij begon met de plannen die gemaakt zouden kunnen worden. En dat heeft ons over de streep getrokken.

Duurzaam wonen, het is gelukt

Op dit moment is het huis voorzien van een zonneboiler (ook geregeld door aannemer Almere), hebben we overal extra isolatie en maken we gebruik van aardwarmte. Het regenwater wordt opgevangen en wordt gebruikt voor de twintig kippen die we hebben en de moestuin van 100 vierkante meter die we achter het huis hebben aangelegd. Op dit moment zijn we aan het sparen voor zonnepanelen, om zo nog duurzamer te gaan wonen. Dat dit ook ontzettend gescheeld heeft op de rekeningen die maandelijks binnenkomen, dat is natuurlijk een leuke bonus. Het idee achter het duurzamer wonen heeft daar echter niet direct mee te maken. Wij hebben het idee dat we op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan de maatschappelijke uitdagingen door de vraag naar energie terug te dringen. De aannemer Almere heeft ons daarbij erg goed geholpen, waardoor de droom nog eerder werkelijkheid kon worden.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.