Financiën en Verzekeringen

De advocaat vve kan u helpen uw conflict op te lossen

vrijdag, 27-4-2018  

Wanneer u een appartement in een appartementencomplex koopt, krijgt u waarschijnlijk te maken met de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging behartigt het algemeen belang van de bewoners en zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de gemeenschappelijke ruimtes goed worden onderhouden. Ook bent u verplicht om eventuele verbouwingen aan uw woning voor te leggen aan de vve. Veel mensen weten echter niet dat het besluit van de vve niet altijd rechtsgeldig is. Vandaar dat wij u zouden willen aanraden om een advocaat vve in te schakelen wanneer u van de VVE te horen heeft gekregen dat zij u geen groen licht geven voor de plannen die u zou willen uitvoeren. Wij kunnen u een advocaat vve leveren. Wij zijn namelijk de mensen van Brenneradvocaten.nl en wij willen u graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij doen er alles aan om als advocaat vve te bekijken waar voor u de mogelijkheden liggen om het geschil dat u heeft met de VVE op een goede manier op te lossen. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar Brenneradvocaten.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk meer te weten komen over de diensten die wij u zouden kunnen leveren. Om u zo goed mogelijk over de mogelijkheden voor te lichten, zullen wij in de onderstaande alinea nader ingaan op de mogelijkheden die er allemaal zijn om het geschil dat u heeft, tot een goed einde te brengen. U bent daarom van harte welkom om ook een keer contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen vertellen wat wij als advocaat vve allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Surf daarom snel even naar onze site Brenneradvocaten.nl.

De advocaat vve controleert de juridische gronden van het besluit

Wanneer u bijvoorbeeld van de vve te horen heeft gekregen dat u geen toestemming krijgt voor de verbouwing die u graag zou willen uitvoeren, dan kunt u altijd de hulp van een advocaat vve inschakelen. Wij kunnen als advocaat vve veel voor u betekenen. Wij kijken graag naar de juridische gronden van het besluit en kunnen op die manier snel inschatten of u kans maakt om het besluit ongedaan te laten maken. Het is belangrijk dat u snel de hulp inschakelt van ons als advocaat vve omdat u dit namelijk binnen een maand moet doen. Wanneer u dit later doet, wordt het veel moeilijker om het besluit op goede wijze aan te vechten. Wij raden u daarom ook van harte aan om snel een keer contact met ons op te nemen wanneer u op korte termijn graag gebruik zou willen maken van onze diensten. Wij kunnen dan samen met u kijken of de juridische basis van het besluit van de vereniging in orde is en of aan alle regels gehoor is gegeven. U zult zien dat er vaak nog heel veel mogelijkheden zijn en wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Mocht u graag gebruik willen komen maken van de diensten die wij van Brenneradvocaten.nl te bieden hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij leggen u graag meer uit over:

  • de procedures die wij kunnen opstarten om het besluit aan te vechten
  • de juridische gronden waarop op het besluit is genomen en dus aan te vechten is
  • de mogelijkheden om alsnog toestemming te krijgen

Kijk snel even op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.