Coaching en Workshops

De behandeling met een luisterkindwerker

vrijdag, 30-3-2018  

We hebben allemaal wel eens periode waarin we niet lekker in ons vel zitten. Dit kan allerlei oorzaken, maar ook effecten hebben. De een zal precies weten waar het aan ligt. Je bent bijvoorbeeld gestrest door bepaalde situaties waar je je in bevindt of er is misschien iets anders aan de hand. Soms is het echter het geval dat je geen enkel idee hebt waarom je nu niet lekker in je vel zit. En als dit heel erg lang aanhoudt, dan wil je hier natuurlijk graag iets aan laten doen. Een luisterkindwerker kan je hier op een uitstekende manier mee helpen.

  • Energetische behandeling
  • Op afstand
  • Persoonlijk en uniek

De behandeling van de luisterkindwerker vind plaats op een energetisch niveau. Veel van onze (emotionele) problemen vinden plaats in het onderbewuste. Dit kan je goed bereiken met de energie die ons omringt. Dit is dan ook precies waar Astrid Jongste, luisterkindwerker van de Praktijk de Stille Kracht mee werkt. Hiervoor kom je niet bij haar langs, maar de hele behandeling vindt plaats op afstand. Afhankelijk van wat jouw problemen precies zijn kan dit in een korte tijd opgelost worden. Soms duurt het ietsje langer, maar een ding is in ieder geval fijn om te weten: de behandeling van de luisterkindwerker kan voor iedereen succesvol zijn. De titel is misschien wat verwarrend: veel mensen denken al snel dat deze behandelingen alleen voor kinderen zijn, maar dat is zeer zeker niet het geval. Ook als volwassene ben je juist welkom bij Praktijk de Stille Kracht. Als jij dus niet lekker in je vel zit, dan kan de behandeling van de luisterkindwerker zomaar de oplossing voor jou zijn.

Contact opnemen met de luisterkindwerker

Heb jij hier wel interesse in? Dan brengen we je graag op de hoogte van hoe de behandeling nu precies in zijn werk gaat. Zoals we al eerder zeiden hoef je hiervoor je huis niet eens uit. Astrid werkt op afstand om de energetische behandeling uit te voeren. Wat je hiervoor moet doen? Je neemt simpelweg contact op met Astrid met de uitleg van het probleem dat je hebt en waar je last van hebt (op lichamelijk of emotioneel niveau). Je voegt in je email ook een recente foto toe. Aan de hand daarvan zal de luisterkindwerker een eerste assessment doen. Jij krijgt vervolgens een email met de betalingsgegevens (de behandeling kost €60,-) en een eventuele aanvullende vragenlijst wanneer dat nodig is. Wanneer je betaalt hebt, krijg je nog een email met de deadline van jouw luisterkind afstemming. In de periode tot de deadline neemt de luisterkindwerker via de energie die ons omringt contact met jou op. Hiermee kan zij jou helpen om de antwoorden op jouw problemen en vragen te vinden. Dit gaat allemaal via het onbewuste en de energie die ons omringt.

Jouw probleem op tafel

De kracht van de methode van de luisterkindwerker ligt hem met name in het feit dat jijzelf tot de conclusies en antwoorden zult komen. Iemand kan jou natuurlijk vertellen waar het probleem nu precies vandaan kan komen, maar emoties zijn complexe dingen en eigenlijk kan alleen jij erachter komen wat nu de achterliggende oorzaak is van je problemen. Daarom is de luisterkindwerk er voor jou om er met de luisterkind afstemming achter te komen wat de oorzaak is. Door de juiste vragen te stellen kan zij jou tot inzichten laten komen. Op die manier kom je dus zelf tot de oplossing van het probleem. Dit is wat ervoor zorgt dat deze methode zo effectief is. Neem vandaag nog contact op met Astrid om het proces te starten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.