Mens en gezondheid

De beste afkickkliniek

donderdag, 19-4-2018  

Afkickkliniek Voorthuizen | SolutionS Center

Wanneer u verslaafd bent aan bijvoorbeeld alcohol of drugs dan kan dit een groot probleem vormen. En verslaving en daarmee dus verslaafd zijn is erg persoonlijk. De een kan een boel drugs gebruiken, maar nog steeds prima functioneren. Een ander heeft slechts een kleine hoeveelheid nodig om al de nodige gevolgen te ervaren. Het is soms dan ook lastig om te bepalen wat nu precies een verslaving is en wanneer iemand hier hulp bij nodig heeft. Bent u verslaafd of is er iemand bij u in de omgeving waarvan u bang bent dat hij of zij verslaafd is? Dan is het belangrijk om in actie te komen. U kunt hiervoor het beste terecht bij de afkickkliniek SolutionS. Bij dit bedrijf nemen ze verslavingen zeer serieus en omdat zij een GGZ-instelling zijn wordt de behandeling hier altijd vergoed uit de basiszorgverzekering.

  • Behandelkosten
  • Verblijfkosten

Het behandelen van een verslaving gebeurt op verschillende manieren bij deze afkickkliniek. U kunt bijvoorbeeld opgenomen worden. U stopt dan alle tijd die u heeft in het afkicken. Dit is voor de meeste mensen de juiste optie. U geeft uzelf op die manier de kans om echt van de verslaving af te komen en pas wanneer u er weer klaar voor bent stapt u het dagelijks leven weer in. Afkicken van een verslaving kan erg lastig zijn. Het is niet voor niets een ziekte die zowel lichamelijk als geestelijk zeer veel impact maakt.

De behandeling bij de afkickkliniek

De andere behandelingsmogelijkheid is om te kiezen voor een deeltijd behandeling. Het zal misschien niet voor iedereen mogelijk zijn om niet meer aan hun verantwoordelijkheden te voldoen. U zult bijvoorbeeld gewoon naar uw werk moeten of aan andere verantwoordelijkheden moeten voldoen. Bij de afkickkliniek SolutionS begrijpen ze dat. Daarom bieden ze de optie aan om de behandeling dus ook in deeltijd plaats te laten vinden. Op die manier krijgt u nog steeds de juiste behandeling en de manier om eindelijk van uw verslaving af te komen. Maar dat zonder dat u hiervoor compleet opgenomen hoeft te worden. Persoonlijk vinden wij dat het beter is om voor de voltijd behandeling te kiezen, maar het is ook zeker mogelijk om met de deeltijd behandeling succesvol van uw verslaving af te komen. Het belangrijkste is vaak wel dat u het zelf graag wilt. Dat is de grootste kans op succes. De achterliggende motivatie zal voor iedereen natuurlijk anders zijn. Maar bij deze afkickkliniek laten ze wel zien dat het echt voor iedereen mogelijk is om van een verslaving af te komen.

Het intakegesprek

Wanneer u er graag voor wilt kiezen om van uw verslaving af te komen met de hulp van de afkickkliniek, dan raden we u hiervoor aan om direct een afspraak te maken met de afkickkliniek. Tijdens dit gesprek zal gekeken worden naar uw situatie en hoe u eraan toe bent. Aan de hand daarvan zal besloten worden wat het beste voor u zal werken. Zoals we u al eerder vertelden is het voor de een beter om voor de voltijd behandeling te gaan, terwijl een ander ook prima voor de deeltijd behandeling kan kiezen. Wanneer u een verslaving heeft of u heeft iemand in uw omgeving die dit heeft, dan is het uiteraard belangrijk dat hier snel iets aan gedaan wordt. Het is zeker niet makkelijk om van een verslaving af te komen. Daarom is het altijd verstandig om hier hulp bij te krijgen. Op die manier is de kans een stuk groter dat u hier succesvol in zult zijn. Kom daarom vandaag nog een kijkje nemen op de website van de afkickkliniek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.