Mens en gezondheid

De beste dietist in Den Haag

woensdag, 25-7-2018  

“Enkele maanden geleden besloot ik dat het nu toch echt tijd werd om de nodige kilo’s af te vallen. Tijdens mijn studententijd en de eerste maanden bij mijn eerste echte baan had ik alles gegeten wat ik maar wilde en dat begon je nu toch echt wel te zien. Het afvallen ging door middel van een bepaalde methode in het begin heel erg snel en daar was ik maar wat blij mee. En voor ik het wist waren er al een behoorlijk aantal kilo’s vanaf. Ik had echter met de laatste kilo’s behoorlijk wat moeite om die ook te verliezen. Ik besloot daarom om contact op te nemen met de dietist in Den Haag van de Dietistenpraktijk Almaaz.

  • Reguliere voeding
  • Medische voeding

De dietist in Den Haag heeft mij op een uitstekende wijze verder geholpen. Zo hebben we tijdens het eerste intakegesprek gekeken naar mijn huidige verhouding tussen mijn vet- en spiermassa. Hier kwam inderdaad uit dat ik best nog wat kilo’s kon verliezen als ik op de juiste manier zou eten. En daar kon de dietist in Den Haag van de Dietistenpraktijk Almaaz mij natuurlijk bij helpen.

De dietist in Den Haag voor iedereen

Ik heb zelf dus een erg goede ervaring met de dietist in Den Haag en ik kan het eigenlijk iedereen aanraden om hier een afspraak te maken. De dietist in Den Haag heeft op uiteenlopende gebieden ervaring. Van reguliere voeding tot medische voeding, je kunt altijd terecht bij deze praktijk om een afspraak te maken en dit soort dingen op orde te krijgen. Heb je bijvoorbeeld een medische aandoening waarvoor je op een speciale manier moet eten? Dan kan de dietist in Den Haag je daarbij helpen. Samen met jou kan er dan gekeken worden naar wat je precies nodig hebt. Je kunt dus zeker niet alleen bij de dietist terecht wanneer je af wilt vallen. Ook als je gewoon betere voeding tot je wilt nemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens het eerste intakegesprek kun je rekenen op een volledige meting met een verkort consult. Wil je graag een langer consult hebben? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wil je hier graag meer over weten? Dan kan ik je aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van de praktijk of door direct contact op te nemen.

Leer beter voor jezelf te zorgen

Wat ik voornamelijk van de dietist in Den Haag heb geleerd is hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. Met de juiste voeding kun je een heleboel dingen voor elkaar krijgen. En dat is precies wat de dietist in Den Haag voor je kan doen. Ook als je bijvoorbeeld problemen hebt met bijvoorbeeld je hormonen. Ook dat kun je door middel van het juiste dieet allemaal oplossen. Wil jij dus echt op de best mogelijke manier voor jezelf zorgen? Dan raad ik je aan om vandaag nog te kiezen voor het maken van een afspraak bij de Dietistenpraktijk Almaaz. Op die manier kun je dan ook echt er achter komen wat er hier allemaal aan gedaan kan worden. Het is slim om eens een kijkje te nemen op de website van de praktijk. Kijk eens wat de verschillende tarieven allemaal zijn en of je misschien zelfs in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekering. Dit was bij mij het geval en daar heb ik uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt. Dit is overigens niet alleen voor volwassenen een goed idee, maar ook voor kinderen kun je hier terecht voor het krijgen van een uitstekend voedingsadvies.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.