Auto's en Motoren

De beste DSG koppeling

zondag, 19-7-2015  

Van harte welkom bij Garage Haarman. Wij zijn de garage bij uitstek met specialistische kennis op het gebied van DSG systemen en als u bezitter bent van een auto met dit systeem of onderdelen die volgens dit systeem werken, dan zijn wij de partij die u kan helpen. Daarmee doelen we op de DSG koppeling en alle andere onderdelen van het systeem. De DSG systemen zijn zeer solide en werken automatisch. Wij kunnen voor diverse toepassingen en reparaties zorgen doordat wij specialistisch kennis hebben. De DSG koppeling is dubbel gemonteerd. De DSG koppeling heeft doordat hij dubbel is gemonteerd een aantal voordelen waar u als gebruiker van kunt genieten. Voordelen zijn dat de koppeling het mogelijk maakt om zonder onderbrekingen te schakelen en dat zorgt voor een zeer soepel gebruik en gevoel. De DSG koppeling wordt namelijk klaargezet op het moment dat de bestuurder nog van een andere koppeling gebruik maakt. Dit gaat allemaal automatisch en dat is zeer prettig en makkelijk. Omdat het systeem helemaal automatisch werkt, is de technische kant van het systeem wat complex en zijn er bepaalde gereedschappen nodig om aanpassingen en reparaties te doen in de DSG koppeling. Daarvoor kunt u bij ons altijd terecht. Een ander voordeel van de DSG koppeling is dat hij veel zuiniger is in gebruik dan de meeste andere koppelingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de DSG koppeling dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een auto met een DSG koppeling en moet er een reparatie of aanpassing worden gedaan. Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Onze service is:

  • Kundig
  • Betrouwbaar
  • Punctueel
  • Flexibel
  • Klantgericht.

DSG koppeling; het duurzame en soepele systeem

Auto’s met de DSG koppeling zijn zeer duurzaam en mensen die gebruik maken van het systeem willen niets anders meer. Dat geven veel klanten ons te kennen wanneer ze bij ons aankloppen voor bepaalde reparaties. Ook kunnen wij voor vervanging van software zorgen of programmering van het systeem aanpassen. Wij komen graag tegemoet aan al uw wensen. Wij willen graag een allround service bieden met een extra DSG dienst voor mensen die op zoek naar een specialist. Dat houdt in dat u zowel voor een periodieke keuring bij ons terecht kunt als voor een reparatie van bijvoorbeeld de DSG koppeling. Onze klanten komen altijd weer bij ons terug en maken altijd graag gebruik van onze diensten. Wij zijn trots op ons team van specialisten dat altijd weer voor u klaarstaan. Heeft u vragen over een bepaalde reparatie, de kosten of een ander onderwerp, stel ze ons dan gerust. Wij hebben veel ervaring en delen onze kennis graag met mensen die meer willen weten. Het herkennen van manko’s groeit met de jaren en wij kunnen vaak telefonisch al vaststellen waar het aan schort. Gaat het om een mankement in de DSH koppeling, versnellingsbak of moet er iets worden aangepast aan het software systeem; wat er ook aan de hand is, wij helpen u graag verder! Mocht u op zoek zijn naar een garage die uw DSG koppeling kan vervangen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Niet iedere garage kan de DSG koppeling vervangen en dat heeft te maken met het simpele feit dat de meeste garages niet de materialen en gereedschappen hebben om de koppeling te vervangen. Dat is dan ook de reden dat wij ons de specialist op het gebied van DSG techniek mogen noemen. De meeste mensen die dan ook gebruik maken van het systeem kloppen steeds weer bij ons aan en genieten van onze trouwe, kundige en flexibele diensten. Wij zijn nooit te beroerd om in de avond of in het weekend te werken en willen gewoon graag dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Zo simpel is het!

Het belang van reparaties en onderhoud

Als u in het bezit bent van een auto, dan weet u waarschijnlijk wel dat het belangrijk is om te zorgen voor reparaties en onderhoud. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Ten eerste kunnen we zeggen dat het zorgen voor onderhoud bijdraagt aan een langere levensduur van uw auto. Het is en blijft altijd een mysterie waarom sommige auto’s regelmatig bij de garage belanden en andere auto’s niet. Zo hoor je wel eens dat mensen met een bepaalde auto continue pech hebben, terwijl andere mensen nooit een klacht hebben. Hoe dat werkt is niet echt te verklaren, maar wat wel belangrijk is, om u bewust te zijn van het feit dat reparaties op tijd moeten worden uitgevoerd. U heeft ten slotte te maken met een krachtig voertuig en om geen gevaar op de weg te vormen, voor andere en natuurlijk ook voor uzelf, is het wel zo verstandig om er voor te zorgen dat u altijd weet hoe uw auto er voor staat. Moet er een onderdeel vervangen worden zoals de DSG koppeling of een ander onderdeel; dan moet dat zo snel mogelijk gebeuren. Het feit dat controle en onderhoud belangrijk zijn en bijdrage aan een veiliger situatie op de weg; heeft er voor gezorgd dat periodieke keuringen een vast onderdeel zijn. APK keuringen zijn namelijk verplicht en dienen ieder jaar te worden uitgevoerd. Ook voor deze keuringen kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of speciale wensen, schroom niet en bel ons. Wij staan u graag te woord. Wij zetten ons op ieder moment graag in om u de beste diensten te leveren die helemaal zijn gericht om de vraag die u bij ons neerlegt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.