Nieuws

De beste sprekers vind je hier

donderdag, 28-5-2015  

Als je een evenement organiseert is het altijd een goed idee om een spreker in te schakelen. Wellicht gaat het om een event waarbij de inhoud centraal staat, en dan is het zeker een must om een goede spreker in te huren. Maar ook als je iets organiseert waarbij het niet direct om de inhoud draait kan een spreker een ware toevoeging zijn. Al is het maar om even een break te hebben en de mogelijkheid voor gasten om te kunnen luisteren naar een persoon met een interessant verhaal. Dit spreken kan in allerlei vormen worden aangeboden. Heb je inspiratie nodig? Dan is het goed om eens te kijken op de website van Dagvoorzitterspreker.nl. Want hier kom je op de site van Persona Grata veel informatie en mogelijkheden tegen voor als je op zoek bent naar een goede spreker. Het betreft een hele database waarbij mensen zijn aangesloten die goed en interessant kunnen spreken dus als je op zoekt bent naar zo’n iemand kun je hier zeker terecht. Bedenk voordat je een spreker inhuurt goed wat je precies zoekt. Ga goed na wat voor evenement het betreft en wat voor een soort spreker dit event naar een hoger plan kan tillen. Want dat is toch de bedoeling als je een spreker inhuurt en er zijn zeker gegadigden die hiervoor in aanmerking komen. Het is alleen aan de organisator de taak om de juiste invulling eraan te geven en de juiste combinatie en planning te maken zodat het een evenement betreft dat goed in elkaar steekt. Ook is het belangrijk dat je bedenkt wat voor onderwerp je graag zou willen laten bespreken. En als je eenmaal zo’n onderwerp hebt bedacht is het natuurlijk aan te raden om hiervoor weer de juiste spreker uit te kiezen. Het moet dus goed worden doordacht en het is wellicht niet een beslissing die je in een minuut kan en wil maken. Daarom is het van groot belang om de organisatie van tevoren goed in kaart te brengen. Daarnaast is het ook verstandig om van tevoren goed te kijken naar de mogelijkheden binnen het budget. Het kost ook iets om een goede spreker in te schakelen dus daar moet met het budget ook rekening mee worden gehouden. Weet je ook al hoe lang het praatje of de speech moet duren? Daarbij zijn er ook allerlei vormen waar de spreker mee aan de haal kan gaan.

Sprekers in overvloed

Voor elk specialisme is er een bepaalde spreker, dus kijk eens goed rond op de site en laat je inspireren. Er is van alles mogelijk op het gebied van de spreker, het is aan jou om de perfecte persoon te kiezen die het best bij de gelegenheid past. Of het onderwerp nu kunst, wetenschap, economie of sport is, dat maakt allemaal niet uit. Voor alle onderwerpen is wel een goede spreker te vinden. Vind die bijvoorbeeld in Jan Mulder, die op televisie regelmatig bewijst dat hij goed is in het vertellen van een boeiend verhaal. Wellicht is Femke Halsema een goede optie, een voormalige politica die tegenwoordig spreekt over pragmatisme en duurzaamheid. Ook is het mogelijk om Ilja Gort in te huren, die natuurlijk van alles kan vertellen over wijn. Of misschien wil je graag Susan Smit strikken, die een prachtige brug slaat tussen literatuur en spiritualiteit. Zoals je ziet zijn het niet de minsten die als spreker aan de gang kunnen. Maar dit zijn nog maar enkele voorbeelden dus het is zeker goed om eens te kijken wie er allemaal tot jouw beschikking staan, want er zijn nog veel meer mogelijkheden. Persona grata heeft zo veel te bieden, meer dan alleen een spreker…

Persona Grata levert kwaliteit

Kijk eens op de website van Persona Grata en wie weet kom je iets tegen waar je nog niet eerder aan had gedacht maar wat toch goed bij jou en je event past. Denk bijvoorbeeld aan een dagvoorzitter. Deze is goed geschikt voor een debat, symposium, presentatie of conferentie. Deze is een goede gespreksleider maar kan als presentator ook voor het nodige entertainment zorgen. Een taak die wel aan een professional moet worden overgelaten, aangezien dit geen eenvoudige opgave is. Het is dus zeer verstandig om deze taak uit handen te geven aan iemand die bijvoorbeeld op deze site te vinden is. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een presentator, die een en ander gemakkelijk en op een interessante manier aan elkaar praat. Ook interviews met anderen behoren hierbij tot de mogelijkheden. Heb je er ook al eens aan gedacht om voor entertainment tussen de sprekers door te brengen? Dit is zeker een aanrader, aangezien het voor niemand goed is om een hele dag maar te luisteren naar boeiende verhalen want dat kan vreselijk vermoeiend zijn. Dit is heel gemakkelijk op te lossen aangezien je voor een intermezzo kunt zorgen, voor luchtig entertainment waardoor iedereen weer even rust en afleiding kan pakken. Hierna kunnen zij weer met een frisse blik ertegenaan en weer vol aandacht luisteren naar het volgende verhaal. Ook dit is mogelijk om via Persona Grata te regelen. Lees alle informatie en voorwaarden goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het kan veel tijd schelen als je hier kijkt aangezien je hier een compleet overzicht vindt. Daarbij kun je zowel bekende als minder bekenden kiezen om bij jou langs te komen, het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.