Bedrijven en Bedrijfsleven

De beste verpakkingstechniek

vrijdag, 8-5-2015  

Verpakkingstechniek hoort u misschien niet vaak voorbij komen, maar het is een wezenlijk onderdeel van veel bedrijven die producten produceren. Het gaat bij verpakkingstechniek om de meest geschikte en efficiënte manier van het inpakken van goederen, zodat zij veilig en ongeschonden kunnen worden vervoerd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het correct stapelen van productverpakkingen op pallets, onder andere met behulp van folie en tape. Contimeta is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verpakkingstechniek. Als u op zoekt bent naar een expert in de verpakkingstechniek hoeft u niet verder te zoeken. Op www.contimeta.com/nl vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van verpakkingstechniek. Ook is het mogelijk u te laten adviseren door een van de experts van Contimeta. Bent u bijvoorbeeld bezig uw bedrijf op te starten en hebt u vragen over de manier waarop u uw producten klaar kunt maken voor vervoer? De adviseurs van Contimeta staan u graag te woord over de vele oplossingen die Contimeta u en uw bedrijf te bieden heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • stretchfolie
  • wikkelfolie
  • krimpfolie
  • omsnoeringsband
  • bindkoord
  • topvellen
  • verpakkingstape

U kunt bij Contimeta ook terecht voor verpakkingsmachines en andere vormen van verpakkingstechniek. U vindt dus niet alleen kleingoed zoals wikkelfolie en band, maar ook complete machines die u het verpakkingswerk uit handen neemt. Daarnaast vindt u ook allerlei op maat gemaakte artikelen, alsmede folie en band met opdruk. Indien u dat wenst kunt u dus geheel naar eigen inzicht uw producten ontwerpen en laten leveren. Dit is handig als u direct aan uw verpakkingsmateriaal wilt kunnen zien welk product er in verpakt zit. Ook is dit handig bij het doorvoeren van handel, want een afnemer kan direct zien van welke afzender het materiaal afkomstig is. Zo maakt u ook nog eens extra reclame voor uw bedrijf met uw eigen verpakkingsmateriaal. Als u kiest voor een opvallende print kunt u er echt uitspringen. Voor een compleet aanbod en een indruk van het assortiment kunt u de website van Contimeta raadplegen: www.contimeta.com/nl. Hier vindt u ook diverse acties, waardoor u nog goedkoper uit bent. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om in veelvoud in te kopen bent u bovendien vaak veel goedkoper uit. Dat scheelt, als u op grote schaal produceert kan dit zeer voordelig uitpakken. Contimeta levert altijd de beste kwaliteit. Dit wordt onder andere gewaarborgd in het eigen testcentrum en de werkplaats. Zo worden alle technische producten die u bestelt klaargestoomd voor gebruik in uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat alles goed is afgestemd. Uiteraard wordt er intensief contact met u gehouden voor, tijdens en na het bestellen van producten bij Contimeta. Complexere producten uit het assortiment van Contimeta worden bovendien altijd begeleid door een uitgebreide uitleg en installatie door een ervaren monteur, indien u dit wenst. Zo komt Contimeta altijd tegemoet aan uw wensen.

Belang van verpakkingstechniek

Wellicht had u verpakkingstechniek niet zoveel belang toegekend. Echter, als eindproducten niet goed verpakt worden kunnen ze van pallets afvallen of beschadigd raken tijdens het vervoer. Dan komt u te zitten met een onverkoopbaar product. Alle tijd en energie die u hebt geïnvesteerd in de totstandkoming van uw product is dan voor niets geweest. Om van begin tot eind een goed product te leveren moet u verpakkingstechniek dus ook tot uw bedrijfswerkzaamheden rekenen. Daar maakt u uzelf en ook uw klanten blij mee. U kunt dan ook het beste verpakkingstechniek tot een van de speerpunten van uw bedrijf maken. Dat is mogelijk in samenwerking met Contimeta. De werknemers van Contimeta weten hoe belangrijk verpakkingstechniek is, en zullen u dan ook altijd met de beste producten naar huis laten gaan. U kunt eenvoudig contact met hen opnemen door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Ook is het mogelijk op de website van Contimeta te chatten met een van de medewerkers van Contimeta. Zij kunnen u zo snel mogelijk doorverwijzen naar de juiste contactpersoon of het juiste verpakkingsmateriaal waar u naar op zoek bent.

Online het aanbod bekijken en service

Op de website van Contimeta vindt u niet alleen informatie over verpakkingstechniek, maar kunt u ook het complete assortiment bekijken. Het is ook mogelijk om per categorie op product te zoeken. Bij alle producten die vermeld staan op de website vindt u uitgebreide productinformatie terug. Daarnaast is er ook beeldmateriaal beschikbaar van alle producten die Contimeta aanbiedt op het gebied van verpakkingstechniek. Zo weet u altijd wat u in huis haalt. U vindt op de productpagina een knop waarmee u vrijblijvend een offerte aan kunt vragen. Alle technische specificaties die u nodig hebt staan ook vermeld. Hierdoor weet u of het product voldoet aan de eisen die u er aan stelt, en of het compatibel is met uw andere producten. Het is vanzelfsprekend wel prettig als de foliewikkelaar die u bestelt goed samengaat met het folie dat u al gebruikt. Als u hierover vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Contimeta. Contimeta beschikt over een eigen serviceafdeling zodat u altijd de beste service krijgt. Het is ook mogelijk om meer informatie op te vragen over levering, producten of bestelvoorwaarden. Daarnaast kunt u producten van Contimeta laten onderhouden met de onderhoudsservice, onderdelen bestellen en machines laten installeren. Zo kan Contimeta alles op het gebied van verpakkingstechniek organiseren voor uw onderneming. Schroom niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.