Webwinkels en Webshops

De Dsw stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren

woensdag, 18-4-2018  

Wilt u een heuse Dsw stoel kopen? Dan betaalt u zich helemaal blauw. Dit is immers een iconisch ontwerp van het beroemde Amerikaanse ontwerpersduo uit de vorige eeuw. Bent u echter dol op deze moderne architectuur en wilt u uw keukentafel compleet voorzien met van deze Eames stoelen? Of wilt u er een aantal op uw kantoor zetten of rond de salontafel dan wel in de studeerkamer? Dan raden we het u aan om een replica Dsw stoel te kopen en wel op onze website caveldesign.com. Onze imitatie Dsw stoel is vrijwel niet van echt te onderscheiden en voldoet waarschijnlijk ook aan uw hoogste eisen. Enkel een kenner zal zien dat uw Dsw stoel niet een origineel ontwerp is, maar is dat eigenlijk van belang? U laat er immers wel mee zien dat u een kenner bent van moderne architectuur, dat u gevoel hebt voor design en inrichting en dat u daarnaast comfortabel zit. Want uiteindelijk koopt u de Dsw stoel niet om het tentoon te stellen in uw eigen huis. Iets dat u overigens met een originele stoel wellicht wel had gedaan. Het is een gebruiksvoorwerp en dat moet het in onze ogen ook zijn. Maar het oog wil ook wat en daarom wilt u dat uw meubilair ook aan uw filosofische esthetiek voldoet. Dat u in een modernistisch of misschien wel postmodernistisch huis voor een Dsw stoel kiest vinden wij absoluut niet vreemd. Dankzij de hoge mate van multifunctionaliteit zult u er bij iedere gelegenheid relaxt en comfortabel op plaats kunnen nemen.

De Dsw stoel is tevens verkrijgbaar in twee verschillende onderstellen

Op onze site bieden we u diverse replica meubelstukken aan van een keur aan ontwerpen die u wellicht bekend zijn. Kijk daarom eens rond, ook als u al besloten hebt om in ieder geval een Dsw stoel te kopen. Wellicht dat u er een mooie salontafel bij wilt bestellen of een dressoir dan wel tv-meubel voor in uw woonkamer. Een Dsw stoel kopen is een eitje. Toch hebt u nog wel enkele keuzes te maken:

  • Zo bieden we u de mogelijkheid om de Dsw stoel in maar liefst tien verschillende kleuren te kopen. Kiest u voor verschillende kleuren in huis of houdt u het liever monochromatisch?
  • Daarnaast is het houten onderstel verkrijgbaar in zowel licht naturel hout als in donker walnoten hout te koop,
  • En ten slotte krijgt u korting als u meer dan 3 stoelen bestelt. Sterker nog, bij meer dan 6 stoelen geven we u een nog hogere groepskorting. Daaruit blijkt niet alleen dat wij een overvol magazijn hebben zodat we zeer snel tot levering over kunnen gaan, maar ook dat we u vanuit zakelijk perspectief tegemoet kunnen komen. Zo past de Dsw stoel vast en zeker ook prachtig in uw wachtkamer of de kantine van uw kantoorruimte.

Bestelt u vandaag online, dan hebt u het product de volgende dag in huis

Als u uiteindelijk een keuze hebt gemaakt en hebt aangegeven hoeveel u er wilt hebben en in welke kleur dan kunt u snel de bestelling afronden en dan zal het doorgaans niet langer dan een werkdag duren voordat we de stoelen komen bezorgen. Wist u trouwens dat een proefplaatsing ook mogelijk is? Dan kunt u er rustig over nadenken. Bevalt het niet zo? Dan komen we de stoel weer ophalen en zijn we vanzelfsprekend even goede vrienden. En dat is zeker een goede reden om voor Cavel Design te kiezen. We bieden tevens een geheel gratis montage aan net als gratis verzending en de mogelijkheid tot maatwerk bij een keur aan meubelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.