Mens en gezondheid

De Kosten voor een Soa test

dinsdag, 5-6-2018  

Hoe veel kost een anonieme soa test? | OneDayClinic

Heb jij het idee dat je een soa hebt of ben je door iemand gewaarschuwd die een soa heeft en heb je onveilige seks gehad met deze persoon? Dan is het natuurlijk belangrijk om zo snel mogelijk een soa test uit te laten voeren. Er zijn echter uiteenlopende redenen waarom mensen dit maar al te graag uitstellen of zelfs helemaal niet doen.

  • De hoge kosten
  • Mensen zijn bang dat de arts het aan anderen zal vertellen
  • Ze voelen zich ongemakkelijk

Een van de dingen die een belangrijke rol hierbij spelen zijn de Kosten voor een Soa test die je zult moeten betalen. De Kosten voor een Soa test worden eigenlijk zelden vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast voelen veel mensen zich zeer ongemakkelijk om hiervoor naar de huisarts te gaan. Zeker jongere mensen die nog naar dezelfde huisarts gaan als hun ouders zijn er bang voor dat hun ouders er op die manier achter kunnen komen. Dit is uiteraard niet het geval, want de arts heeft de plicht tot een beroepsgeheim, maar toch voelen veel jongeren hier toch weinig voor. Het is echter wel erg belangrijk om je te laten testen. Of je nu bepaalde klachten hebt of dat je om een andere reden het vermoeden hebt dat je een soa kunt hebben, laat die test uitvoeren. Wil je voor de juiste Kosten voor een Soa test kiezen? Kom hiervoor dan naar OneDayClinic. Bij dit bedrijf hebben ze duidelijkheid over de Kosten voor een Soa test en daarmee weet jij dus altijd waar je aan toe bent op dit gebied.

Meer weten over de Kosten voor een Soa test

Je kunt bij OneDayClinic voor verschillende soorten testen kiezen met daarbij natuurlijk de vooraf bepaalde Kosten voor een Soa test. Voor de basistest waarbij je getest wordt op twee verschillende soorten soa’s betaal je € 100,- aan de Kosten voor een Soa test. Wil je je juist iets uitgebreider laten testen? Dan zijn de Kosten voor een Soa test in dit geval € 150,-. Wil je je graag nog op bepaalde plekken extra laten testen? Dan komen hier extra Kosten voor een Soa test bij. Voor € 35,- per plek kun jij bijvoorbeeld ook je mond, geslachtsdeel of anus uitgebreider laten testen. Dit kan overigens op verschillende manieren gebeuren. Een soa test kan plaats vinden op grond van een urinetest, maar ook kan een bloedtest gedaan worden of er kan gebruik gemaakt worden van een selfswab. Van belang is hierbij voor welke soa’s jij je graag wilt laten testen. Op de website van OneDayClinic kun je hier een hoop meer informatie over vinden.

Kom vandaag nog langs

Een van de grootste voordelen van OneDayClinic is dat je hier altijd snel terecht kunt. Ze hebben dus niet alleen veel duidelijkheid over de Kosten voor een Soa test, maar ook over wanneer je hier nu precies terecht kunt. Uiteraard kan de afspraak geheel anoniem plaats vinden. Wel moet je hiervoor online een afspraak maken, maar het is niet nodig om je volledige naam te geven. Binnen twee dagen zullen de testresultaten met je gedeeld worden op de manier waar jij de voorkeur voor hebt. Je weet dus al op een zeer korte termijn meer. Deze kliniek bevindt zich daarnaast in meerdere grotere steden in Nederland. Zo kun je terecht in Amsterdam, maar ook in Rotterdam, Den Bosch en bijvoorbeeld Nijmegen. Op de website van het bedrijf kun je precies vinden waar ze allemaal gevestigd zijn en waar jij dus het beste terecht kunt. Kom vandaag nog naar de website toe en maak een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.