Marketing en Promotiemateriaal

De meest effectieve promotieartikelen bedrukken

vrijdag, 22-5-2015  

Een vraag die veel marketeers vaak krijgen is: welke promotieartikelen bedrukken heeft nou het meeste zin? Promotieartikelen bedrukken is het bedrukken van producten met bijvoorbeeld een logo of een slogan. De effectiviteit ervan hangt nogal af van de branche waarin gewerkt wordt en de doelgroep die men probeert te bereiken. Hieronder omschrijven we een aantal producten, hun doelgroep en waarom ze effectief zijn. Ook al kan dit natuurlijk wel verschillen per branche, het algemene idee blijft een beetje hetzelfde.

  • Pennen en schrijfwaren: hoewel veel bedrijven pennen gebruiken als promotiemateriaal, gebruiken weinig bedrijven het heel doelgericht. De pen kan namelijk een heel effectief promotieartikel zijn. Promotieartikelen bedrukken zoals pennen kan leiden tot een boodschap die mensen elke dag weer opnieuw zien doordat veel mensen geen pennen kopen, maar gewoon de pennen gebruiken die ze krijgen. Daarom zijn pennen heel effectief, maar toch relatief zeer goedkoop. De doelgroep van de pen zou u kunnen zeggen dat het iedereen is, maar dat is niet geheel waar. Pennen zijn vooral effectief bij mensen die ze gebruiken zoals studenten, werknemers van bedrijven, en dergelijken. Ook kan de plek waar u de pen afgeeft veel uitmaken. Als mensen bewust de kans krijgen om een pen mee te nemen kijken ze namelijk vaak wat erop staat. Echter als ze een pen meekrijgen in een goodiebag, dan is het maar hopen dat ze bekijken van welk bedrijf het was.
  • Sleutelhangers/keycords: sleutelhangers en keycords zijn ook effectieve promotieartikelen. Promotieartikelen bedrukken zoals keycords en sleutelhangers leidt tot een boodschap die mensen meerdere keren per dag bekijken: als ze hun sleutels in de hand hebben. Dit is zeer interessant en helemaal als de sleutelhanger mooi is zullen veel mensen er gebruik van maken en dus bewust naar kijken. Ook hier is de prijs relatief laag, wat leidt tot een lage prijs per boodschap. De doelgroep voor de sleutelhanger is bijna iedereen.
  • Bidon: met de toenemende bewustzijn van gezonde voeding is de vraag naar bidons ook toegenomen. Indien u dus als bedrijf promotieartikelen bedrukken gaat is het een optie om bidons te overwegen. De bidons als promotieartikelen bedrukken zijn relatief duurder dan de sleutelhanger en de pen, maar zijn ook veel effectiever door dat mensen er bewust voor kiezen ze te gebruiken, en misschien andere mensen ze ook laten zien. Zo krijgt uw bedrijf dubbele promotie. De doelgroep zijn met name sporters of mensen die veel water drinken op het werk.
  • Lippenbalsem: een lippenbalsem als promotieartikelen bedrukken is tegenwoordig ook steeds populairder. Dit komt omdat veel mensen, met name meisjes, de lippenbalsem elke dag gebruiken. Ook willen ze vaak als hij fijn is een nieuwe, en om dezelfde te krijgen zullen ze bij uw bedrijf moeten aankloppen. Bent u dus een bedrijf met vooral meisjes als doelgroep dan zijn lippenbalsems zeer aantrekkelijke promotieartikelen om te bedrukken.

Bovenstaande artikelen zijn een aantal artikelen die zeer effectief zijn bij het bereiken van een publiek. Promotieartikelen bedrukken in het algemeen wordt beschouwd als een zeer effectieve manier van communicatie naar potentiele klanten. Vooral ook omdat promotieartikelen bedrukken leidt tot het geven van leuke cadeautjes aan de klanten. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten promotieartikelen. Bedrukken is tegenwoordig ook niet meer zo duur. Daarom is het nu makkelijk om leuke en goede promotieartikelen te bedrukken voor uw klant, veel meer dan hierboven staan genoemd. Zo kunt u uw eigen creativiteit kwijt bij het maken van een mooie campagne, en kunt u bekijken wat er bij uw bedrijf past.

Waar kan ik promotieartikelen bedrukken?

Promotieartikelen bedrukken gebeurt veelal online. Hier is namelijk het grootste aanbod en de scherpste prijzen. Op Dereklameshop.nl kunt u een uitgebreid aanbod vinden van promotieartikelen. Er zijn zelfs artikelen te vinden waarvan u nooit had gedacht dat u ze zou kunnen bedrukken, zoals snoepgoed, of veiligheidshesjes voor in het verkeer. Dereklameshop.nl is een website waar er een uitgebreid aanbod vindt, maar waar ook nog steeds de individuele klant centraal staat. Zo is het voor elke klant mogelijk om gepersonaliseerde promotieartikelen te bedrukken zonder al te veel moeite. Bij Dereklameshop.nl denken ze ook graag mee over wat de beste oplossingen zijn voor uw bedrijf. Bij de webwinkel kunt u online bestellen, maar u kunt ook eerst nog even bellen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt als u online besteld het logo met PDF of enkele andere formaten bijleveren. Op deze manier heeft u meteen het juiste bestand bij de bestelling. Voordat een complete order in behandeling wordt genomen wordt er altijd eerst een drukproef gemaakt zodat u zeker weet dat u akkoord gaat met het mooist mogelijke ontwerp. De levertijden worden dan ook gerekend vanaf het moment dat de drukproef akkoord is, en zijn altijd in overleg met de klant. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u opeens honderden verkeerde pennen thuis heeft liggen. Ook een spoedlevering is mogelijk, mocht u deze week onverhoopt een reclame moment hebben. Dan is het mogelijk om de producten binnen 48 uur bij u thuis te hebben, zodat u met een gerust hart op pad kan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in het bedrukken van gepersonaliseerd promotiemateriaal voor uw bedrijf? Promotieartikelen bedrukken was nog nooit zo makkelijk dus neem daarom snel contact op met Dereklameshop.nl. Zij weten alles over hoe zij uw bedrijfsproducten zo mooi en professioneel mogelijk moeten drukken. Daarnaast zijn ze altijd scherp geprijsd. Neemt u dus vooral een kijkje op de website van Dereklameshop.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.