Bedrijven en Bedrijfsleven

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut

maandag, 2-1-2017  

Nederland is een krachtig ondernemersland. Elk jaar opnieuw ontwikkelen bedrijven in ons land nieuwe innovaties en boeken zij aansprekende successen. Het belichten van deze successen doet het Nationale Business Succes Award Instituut, de gerenommeerde organisatie die zich ten doel stelt de beste ondernemers in Nederland het podium te geven dat zij verdienen.

Jaarlijks organiseert het Nationale Business Succes Award Instituut onder meer een open landelijke ondernemersverkiezing, waarbij de beste vaderlandse bedrijven in uiteenlopende branches worden gevolgd en eventueel genomineerd worden voor de prestigieuze Nationale Business Succes Award. Een van de voornaamste doelen is om organisaties en de mensen te versterken op hun weg naar succes.

Uitreiking van Succes Award en branche-awards

Naast de felbegeerde jaarlijkse Succes Award, die de winnaar de nodige exposure, eeuwige roem en een geldprijs van maar liefst 100.000 euro oplevert, deelt het Nationale Business Succes Award Instituut diverse branche-awards uit. Hierbij gaat men zeker niet over één nacht ijs;  het zorgvuldige besluitvormingsproces vindt onder meer plaats onder auspiciën van de notaris.

De uitreiking van de Succes Award geschiedt op een speciaal georganiseerde gala-avond en wordt een week na dato uitgezonden in televisieprogramma De Succesfactor op RTL 7. Ook de uitreiking van de 19 subawards vindt op datzelfde moment plaats. De ontvangst van deze awards vormt een belangrijke erkenning voor alle betrokken bedrijven, die hun landelijke bekendheid en status hierdoor aanzienlijk zien stijgen.

Gelieerde televisieprogramma’s voor ondernemers

Het hierboven genoemde televisieprogramma De Succesfactor dient niet alleen als platform voor de uitzending van de Succes Award, maar verzorgt daarnaast ook wekelijks inspirerende uitzendingen over genomineerde bedrijven. De kijker krijgt een kijkje in de keuken bij succesvolle ondernemingen, die hun strategie en visie op succes bij monde van de directeur op nuchtere wijze met de buitenwereld delen. Zowel werknemers als afnemers vertolken in deze visie een centrale rol.

Naast De Succesfactor, zijn er nog meer Business to Business-programma’s gelieerd aan het Nationale Business Succes Award Instituut. Een goed voorbeeld is het relatief nieuwe Arbeidsmarkt TV, een wekelijks televisieprogramma waarin zeer goed presterende werkgevers kritisch aan de tand worden gevoeld. Het programma wordt gepresenteerd door Arnold Vanderlyde in nauwe samenwerking met co-host Stephan van Gelder.

Een ander nieuw initiatief is het programma Succesvol Nederland. Dit richt zich in mindere mate op de arbeidsmarkt en specifieke uitdagingen voor werkgever, maar vooral op echte ondernemerszaken zoals financiën, beurskoersen, auto’s, relevant nieuws en de geheimen van succesvol ondernemen. Succesvolle ondernemers komen aan het woord en laten soms ook hun bedrijfslocatie zien. Zo ontstaat er een duidelijk beeld over de redenen achter hun succes.

Kennis door frequent onderzoek

De kennis van het Nationale Business Succes Award Instituut komt onder andere voort uit de uitvoering van kwalitatief hoogwaardige onderzoeken. Verantwoordelijk hiervoor is het NBSA-onderzoeksbureau, dat al duizenden onderzoeken heeft afgerond onder toeziend oog van de notaris en met de goedkeuring van alle betrokken officiële instanties.

De onderzoeken worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde onderzoekers, die werken volgens de strengste kwaliteitscriteria. Dit resulteert in een rapportage die duidelijk weergeeft wat de werkwijze van een onderneming is, welke zaken voor verbetering vatbaar zijn en hoe het bedrijf zich verhoudt tot de concurrentie in de branche.

Naast de frequente onderzoeken staan medewerkers van het Nationale Business Succes Award Instituut constant in nauw contact met ondernemers, kennisorganisaties, managementexperts en andere relevante partijen. Als geen ander weten zij hierdoor wat de geheimen zijn achter het succes van bedrijven en individuen. Deze kennis vertaalt het Nationale Business Succes Award Instituut concreet in haar beleid en bijbehorende activiteiten, zodat zoveel mogelijk ondernemers het succes realiseren waar ze altijd van gedroomd hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.