Financiën en Verzekeringen

De voordelen van een combinatieregeling

dinsdag, 14-2-2017  

Het is nog niet zo lang geleden dat ik op het internet eens ben gaan kijken naar de mogelijkheden wat betreft een combinatieregeling. Voordat ik nader inga op deze zoektocht, en op het bedrijf waarbij ik uiteindelijk uitgekomen ben, wil ik graag nog het een en ander uitleggen over wat een combinatieregeling precies is. Ik merk namelijk vaak dat wanneer ik over een combinatieregeling spreek, mensen niet geheel snappen waar ik het over heb. Voor mij is het daarom altijd belangrijk om even kort stil te staan bij de vraag wat een combinatieregeling eigenlijk is? Welnu, het komt erop neer, zoals het woord eigenlijk ook al doet vermoeden dat er hier sprake is van een oplossing; een combinatie van twee mogelijkheden die voorheen slechts los van elkaar bestonden. Dat is het leuke van deze oplossing; wat voorheen niet mogelijk leek, wordt dat nu ineens wel. Zeg nu zelf, vindt u dat niet heel erg fijn om te horen? Ik kan u zeggen dat het mij heel erg goed bevalt en het is dan ook daarom dat ik in de pen klim om u het een en ander over mijn ervaringen te vertellen. Samen kunnen we heel wat bereiken en ik ben nog altijd van mening dat een recensie van een ervaringsdeskundige heel wat meer gewicht in de schaal legt dan een verkooppraatje van een of andere verkoper, ja toch?

De combinatieregeling nader uitgelegd

Heel vaak hoor ik in mijn omgeving geluiden van mensen die niet precies weten wat een combinatieregeling is. Dat vind ik altijd heel erg jammer om te horen omdat men op deze manier heel veel voordeel misloopt. Laatst hoorde ik bijvoorbeeld nog een buurvrouw van mij zeggen dat zij nog nooit van een combinatieregeling gehoord had. Op zo’n moment pak ik mijn kans en loop ik even naar haar toe om het een en ander over de combinatieregeling uit te leggen. Ik merk dat men dat altijd heel erg waardeert en dat is niet zonder reden. Het is namelijk zo dat ik veel van dit onderwerp afweet en ik vind het ook leuk om er iets over te vertellen. Ik zou dan ook wel over mezelf kunnen zeggen dat ik een goed hart heb. Ik vind het belangrijk dat het voordeel dat ik genoten heb, ook anderen toekomt en daarom vind ik het belangrijk om hier en daar eens even iets over de combinatieregeling te vertellen. Samen maken we de wereld immers een stukje mooier? Vandaar dat ik ook in de derde alinea van deze tekst nog het een en ander zal gaan vertellen over het onderwerp van deze tekst. U merkt het; ik ben er zo enthousiast over dat ik er niet over uitgeschreven raak.

Alle voordelen op een rij

Het is voor iedereen die geld krijgt voor de werkzaamheden die hij of zij verricht, belangrijk dat het geld niet over de balk gesmeten wordt. Dat geldt ook voor mij, daar wind ik geen doekjes om. Vandaar dat ik het belangrijk vond dat ik een goede combinatieregeling zou vinden. Ik kan u zeggen dat mij dat gelukt is en wel bij Advies Nederland. Ik had niet verwacht dat ik zo voordelig uit zou zijn maar het bleek toch te kunnen! Wat is het fijn om een goede combinatieregeling af te sluiten zonder dat je daarvoor heel diep in de portemonnee hoeft te tasten. Het is dan ook niet overdreven om te stellen dat:

  • ik heel tevreden ben met hetgeen ik van dit bedrijf heb mogen ontvangen;
  • ik dit bedrijf bij iedereen aan zou willen raden;
  • je hier waar voor je geld krijgt.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.