Financiën en Verzekeringen

De voordelen van payrolling

woensdag, 6-9-2017  

Payrolling voor werkgevers en intermediairs | Payroll Select

Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor payrolling en dit is natuurlijk met een goede reden. Er zitten een aantal hele grote voordelen aan het kiezen voor payrolling.

  • Tijdbesparing
  • Meer flexibiliteit
  • Minder risico’s

Welke ondernemer / werkgever vindt het nu niet fijn om ergens tijd op te besparen? Zeker als het om iets zoals salaris- en personeelsadministratie gaat? Dit soort zaken zijn waarschijnlijk niet de reden waarom je ooit als ondernemer begonnen bent en zeker als je net voor het eerst personeel gaat aannemen, dan zal dit een behoorlijk puzzelwerk zijn. Als je kiest voor payrolling dan hoeft dit echter nooit een probleem te worden. Je kunt al het werk (en de tijd die je hiermee kwijt bent) makkelijk uitbesteden en zo weet je ten eerste zeker dat dit soort zaken allemaal goed geregeld worden en ten tweede heb je veel meer tijd voor andere dingen die je voor je bedrijf moet doen. Je bent hierdoor dus een stuk flexibeler ook en dat is voor veel ondernemers een erg fijn voordeel. Het is natuurlijk ook niet verkeerd dat je ineens veel minder risico’s loopt. Wanneer je dit soort zaken allemaal zelf regelt, dan neem je ook de risico’s die daarbij komen kijken op je. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van een zieke medewerker. Als je voor payrolling kiest, hoef je ineens geen rekening meer te houden hiermee.

Wat payrolling inhoudt

Als je kiest voor payrolling bij het bedrijf Payroll Select, dan kies je niet alleen voor het uitbesteden van je salaris- en personeelsadministratie. Het is heel veel meer dan dat. Zo wordt er ook gewerkt aan verzuimbegeleiding en Arbo. En zelfs de loondoorbetaling bij ziekte wordt helemaal uit jouw handen genomen. Dit zijn voor veel ondernemers de redenen om te kiezen voor payrolling. Het is niet alleen fijn dat je zelf ineens heel erg veel meer tijd hebt voor andere werkzaamheden waar je je liever mee bezig houdt, maar het zijn met name de risico’s waar je niet meer over na hoeft te denken die het voor heel erg veel ondernemers heel erg prettig maakt om te gaan voor payrolling. Het enige wat jij hoeft te doen is contact op te nemen met de medewerkers van Payroll Select en zij kunnen je dan precies vertellen wat je hier allemaal van kunt verwachten. Jij kunt dan gaan bekijken wat er binnen jouw bedrijf allemaal wel en niet van toepassing is en welke voordelen jij dus kunt gebruiken.

Meer uit je bedrijf halen

Welke ondernemer wil er nu niet alles uit zijn of haar bedrijf halen wat erin zit? Je wilt je bedrijf laten groeien en je doelstellingen behalen. Dit wordt een stuk lastiger als je veel van je tijd moet besteden aan dingen die niet bij je core business horen. Natuurlijk heb je je medewerkers nodig om groter te kunnen groeien, maar je kunt er veel meer uit halen als je kiest voor payrolling. Dit is dan ook mogelijk voor allerlei soorten bedrijven. Als jij personeel in dienst hebt en je baalt er inderdaad van hoeveel tijd je kwijt bent aan het doen van de administratie rondom bijvoorbeeld het salaris, dan kan payrolling een hele goede beslissing voor jou zijn. We raden je dan ook zeker aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van Payroll Select en de mogelijkheden door te nemen. Op die manier zal het een stuk duidelijker voor je worden wat de voordelen voor jou allemaal kunnen inhouden en wat voor plek je dit kan geven binnen jouw bedrijf. Je werknemers zullen er uiteraard niets van merken. Voor hen blijft alles hetzelfde. Lees meer op de website..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.