Bedrijven en Bedrijfsleven

Deze kunststof klapkratten zijn multifunctioneel

maandag, 26-2-2018  

Kunststof klapkratten | Boxpall Benelux

Zoekt u als fabrikant, groothandelaar of distributeur een grote partij kunststof klapkratten? Dan wilt u dat deze kunststof klapkratten geleverd kunnen worden in de juiste afmetingen, in de kleuren die u gebruikt en dat ze de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Want of u de kunststof klapkratten nu in uw eigen magazijn gaat gebruiken of gaat gebruiken bij het verzenden van partijen vracht, ze moeten stevig zijn zodat u ze vele jaren achtereen kunt gebruiken. Worden ze ook gebruikt tijdens het vervoer in schepen en vrachtwagens? Dan moeten deze klapkratten al helemaal tegen een stootje kunnen. U zult in ieder geval bij boxpall.nl slagen want onze kunststof klapkratten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. We bieden u dan ook een keur aan kunststof klapkratten, vrijwel allen in de universeel geaccepteerde afmetingen. Daardoor kunt u ze moeiteloos combineren met andere kunststof klapkratten van andere merken. Ze zijn uiteraard in een paar soepele bewegingen in te klappen zodat ze nog minder plek in beslag nemen. Stapel ze op een vouwcontainer en zet ze weg in een magazijn als u ze eventjes niet meer nodig hebt. Dat is trouwens ook de gewenste manier waarop u de kunststof klapkratten retour kunt sturen. Zo werken de grotere winkels zoals supermarkten, bouwmarkten en tuincentra met containers en kratten. Daarin worden goederen zoals fruit, groente, kleinere elektronica en allerlei gereedschappen in aangeleverd. Er zit dan doorgaans statiegeld op deze “emballage”. Dat bedrag krijgt u terug als de kunststof klapkratten retour worden gestuurd naar de fabrikant of naar het distributiecentrum.

Bestel uw kunststof klapkratten in een handomdraai

Ondanks deze slimme manier van recycling van kunststof klapkratten verdwijnen er natuurlijk weleens een aantal kratten. Soms gaan ze stuk, soms kiest u ervoor om er een stelling van te bouwen of een actiekop op de winkelvloer. U wilt een grote stapel intern blijven gebruiken en dat betekent dat de voorraad bij de groothandel slinkt. Mocht u dus om de zoveel tijd een nieuwe stapel bij willen bestellen dan zult u bij Boxpall keer op keer slagen. Maak een keuze uit ons assortiment aan kunststof klapkratten maar kijk toch ook even bij onze overige producten. Want we verkopen diverse plastieken producten waaronder handige:

  • Palletboxen,
  • Kunststof pallets,
  • En hygiëneboxen, handig om zakken aardappelen mee te verplaatsen.

Per artikel kunt u vervolgens de juiste hoogte, breedte en kleur selecteren. Vindt u het niet nodig om de kratten in de klappen? Voor iets meer stevigheid kunt u ook de kratten kopen die uit een geheel bestaan. We bieden voor vrijwel iedere afmeting en type krat ook een deksel voor extra bescherming van uw goederen. Voeg de producten toe aan uw digitale mandje. Dat mandje stuurt u vervolgens naar ons op nadat u natuurlijk uw bedrijfsgegevens in hebt gevuld. We geven u dan namelijk een geheel vrijblijvende offerte op basis van de inhoud van dat mandje. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunt u de bestelling plaatsen en gaan we spoedig tot levering over.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van de scherpe prijzen

Het zal vast en zeker niet bij een eenmalige bestelling blijven dus vergeet niet om de website te bookmarken. Uiteraard breiden we ons assortiment ook in de toekomst uit zodat u altijd bij ons terecht kunt voor de meeste moderne varianten van het klapkrat. U vindt ons trouwens ook regelmatig op jaarbeurzen waar we onze nieuwste producten showen. Op de site vindt u de data en ook onze actuele aanbiedingen die u zeker niet wilt missen. Vergeet u ten slotte niet om ons te volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter?

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.