Woning en Tuin

Door infrarood verwarming bespaar ik heel veel geld

zaterdag, 17-2-2018  

Vorig jaar heb ik eindelijk de knoop weten door te hakken en ben ik dan eindelijk gebruik gaan maken van zonnepanelen. Ik wilde dit al heel erg lang, maar ik had steeds weer onverwachte uitgaven waardoor ik nooit de mensen van het bedrijf kon bellen om te zeggen dat ze mijn panelen mochten komen plaatsen. Gelukkig zijn inmiddels de tijden anders en heb ik een tijdje geleden dus de panelen alsnog laten monteren. Dat betekent dat ik dus tegenwoordig al mijn stroom zelf opwek en dat bevalt mij heel erg goed. Het is echter ook zo dat wanneer je zelf je stroom maakt, je ook gaat nadenken over manieren om deze stroom zo optimaal mogelijk te gebruiken. Ik wilde daarom graag weten hoe ik met deze nieuwe energiebron, meer kosten kon besparen. Ik hoorde toen van iemand dat ik eens zou moeten gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren wanneer het ging over infrarood verwarming. Het is namelijk zo dat wanneer je kiest voor infrarood verwarming, je kiest voor een grote bezuiniging. Dat is natuurlijk altijd prettig en vandaar dat ik eens contact heb opgenomen met de mensen van Heatxl.com. Deze site had ik via het internet gevonden en ik heb alles op hun pagina even grondig doorgenomen. Ik wist hierdoor in een heel korte tijd heel veel over infrarood verwarming en dat vond ik heel erg aangenaam. Het heeft daarom ook zeker niet lang geduurd voordat ik een keer gevraagd heb of een van de mensen van Heatxl.com eens bij mij langs zouden willen komen om de mogelijkheden die ik allemaal had op het gebied van infrarood verwarming, uit te komen leggen. Dat was voor hen geen enkel probleem en zij kwamen dan ook al heel snel langs.

infrarood verwarming geeft een heel andere warmte af

Toen ik eenmaal overtuigd was van het feit dat infrarood verwarming mij heel veel goeds zou kunnen brengen, heb ik bij Heatxl.com meteen een offerte aangevraagd omdat ik wilde weten wat het mij zou gaan kosten om infrarood verwarming aan te schaffen. Dat ging tamelijk eenvoudig omdat ik dit gewoon via het internet kon doen waar ik dus eerder op zoek ging naar geschikte infrarood verwarming. De site van Heatxl.com maakt bestellen heel eenvoudig. Ik had binnen een aantal dagen al mijn infrarood verwarming in huis en niet veel later stond er ook een monteur bij mij op de stoep die voor mij de installatie op zich wilde nemen. Hij legde mij precies uit waar hij de infrarood verwarming aan zou brengen. Dit deed hij namelijk op de meest centrale punten. Deze vorm van verwarmen maakt namelijk de lucht warm, en dus niet, zoals reguliere verwarmingen normaliter doen, dat het een uitstoot van warme lucht produceert. Dat is een groot verschil en dat merk ik ook aan het soort hitte dat van deze kachels afkomt. Ik ben heel blij met mijn beslissing en ben dankbaar voor de vele goede adviezen die men van Heatxl.com mij heeft gegeven.

Mijn huis is veel gelijker verwarmd

Inmiddels maak ik al geruime tijd gebruik van de producten van Heatxl.com en dat bevalt mij echt heel erg goed. Dit bedrijf levert de kwaliteit waar ik van hou. Kortom:

  • ik heb nu meedere verwarmingspunten verspreid in mijn gehele woning
  • De lucht in mijn woning wordt nu circulair verwarmd, wat wil zeggen dat het overal even warm is
  • deze vorm van warmte is veel beter te regelen dan met een doorsnee thermostaat

Kijk snel even op de site van Heatxl.com voor meer info wanneer u momenteel ook graag van deze verwarming gebruik wilt gaan maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.