ICT en Techniek

E-fulfilment voor bedrijven

vrijdag, 1-5-2015  

Welkom bij S&H. Wij houden ons bezig met e-fulfilment. Als mensen ons vragen naar e-fulfilment dan is een woord dat terugkeert ‘betrouwbaarheid’. Dat is waar het namelijk allemaal om gaat als we het hebben over e-fulfilment. Hoe zit dat precies? Bij e-fulfilment gaat het allemaal om uw klanten. Op het moment dat klanten een bepaald product of een bepaalde dienst van u afnemen, dan gaat er een proces van start waarbij vertrouwen een centrale rol speelt. Van het kiezen voor een bepaald product tot het betalen en ontvangen van dit product; mensen moeten van uw service op aan kunnen. E-fulfilment is dus alles en meer. Een vloeiend lopende order en service keten mag niet ontbreken in uw bedrijf. Op het moment dat uw klanten niet weten waar zij aan toe zijn wanneer zij bij u een dienst of product willen aanschaffen, dan loopt u deze klanten mis. Er zullen dan aanpassingen moeten worden gedaan en daarbij speelt e-fulfilment een zeer grote rol. Onze e-fulfilment oplossingen zijn gericht op de merkbeleving van uw product en daarbij kunnen wij tevens zeggen dat vertrouwen een kernwoord is en ook moet zijn. Als ondernemer bent u continue bezig met groeien, althans dat is de bedoeling. Zonder groei is er geen ontwikkeling mogelijke en ontwikkelingen bestaat bij de gratie van groei en andersom. Mensen die een product willen kopen hebben bepaalde wensen en eisen en u staat als ondernemer in dienst van deze mensen. Heeft u een bepaalde doelgroep? Zijn er klanten die u graag aan zou willen trekken maar die u op het moment nog niet aantrekt? U wilt de juiste stappen zetten als ondernemer maar heeft het idee dat dit niet zo makkelijk is. Kies dan voor e-fulfilment service bij ons. Wij helpen u met het verbeteren van uw strategie online en offline. Wij kijken met een objectief oog naar de mogelijkheden en zullen nooit een blad voor de mond nemen. Dat is waar u op kunt rekenen.

  • wij zijn uw adviseur
  • wij zijn uw begeleider
  • wij uw extra paar ogen
  • wij zijn uw partner
  • wij zijn uw criticaster

E-fulfilment: door de ogen van de klant

Verplaatst u voor het gemak eens in de schoenen van uw klanten. Dat is iets wat wij ondernemers altijd aanraden eens te doen, want op die manier leert u vanuit de klant te denken en niet vanuit uzelf. U heeft namelijk motieven die uw blik enigszins kunnen vertroebelen en dat is iets wat voorkomen moet worden op het moment dat u bezig gaat met e-fulfilment om uw orde en service keten beter te maken en uiteindelijk meer conversie te realiseren online of offline. Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van het internet en dat betekent dat de gehele orde en service keten online bestaat. Een bedrijf kan niet meer zonder een goede website en deze moet volledig worden toegespitst op uw klanten. Zij moeten makkelijk hun weg kunnen vinden en weten waar ze aan toe zijn op ieder moment. E-fulfilment kijkt naar iedere stap die uw klant zet en kijkt waar het beter kan. Wij houden imperfecties niet in stand en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt op ieder moment. Op het moment dat een klant bij u op de website komt heeft hij al een bepaalde wens. In principe biedt dat voor u een mogelijkheid en gelegenheid om deze klant tegemoet te komen. Hiervoor moet u echter wel kennis en informatie inwinnen. Een website kan optimaal worden ingezet om klanten op de juiste manier te helpen om de juiste keuze te maken.

Vele jaren ervaring

Wij hebben als bedrijf vele jaren ervaring en dat merkt u. Het is van het grootste belang dat uw order en service keten naadloos in elkaar overloopt. De kwaliteit van uw e-fulfilment moet dan ook hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u terecht als u gebruik wilt maken van een uitmuntende service. Wij bedienen u van het beste advies en kunnen u helpen met het doen van de juiste aanpassingen om voor een soepele en naadloze keten te zorgen waarin klanten altijd overgaan tot aankoop van uw product en een positieve beleving van uw merk een realiteit wordt. Uw product als merk op de markt zetten is spannend en een fout kan het imago van een product behoorlijk schaden. Dat is dan ook de reden dat er veel aandacht moet worden besteed aan merkbeleving en het nemen van de juiste maatregelen. Waar moet u op letten en wat zijn de juiste keuzes? Dat zijn vragen die altijd centraal staan en waar u altijd over na moet blijven denken. Blijven groeien. Dat is belangrijk en daar kunnen wij u bij helpen door de rol van partner, adviseur en criticaster op ons te nemen en samen met u naar een betere order en service keten toe te werken. Bij ons staat de klant centraal. Wanneer u besluit dat het tijd wordt om te kiezen voor groei en vooruitgang, dan neemt u contact met ons op. Als e-fulfilment bedrijf staan wij u graag bij. Neem contact met ons op en maak de keuze voor een bedrijf waarin de klant centraal staat. Dat zal altijd de juiste keuze zijn voor u. De behoeften en wensen van uw klanten veranderen continue. De enige zekerheid die u heeft is dat alles steeds verandert, en daarom is een flexibele houding als ondernemer noodzakelijk. Wij laten uw merk stralen door met passie en oprechtheid te kijken naar uw product.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.