Mens en gezondheid

E sigaret in plaats van tabak

maandag, 7-5-2018  

Wist jij dat het gebruik van een e sigaret veel minder schadelijk voor je gezondheid is dan het gebruiken van tabakssigaretten? Veel mensen zijn zich hier helaas onvoldoende van bewust, hoewel zij wel weten dat gewone sigaretten niet goed voor hen zijn. Ze brengen immers op verschillende plaatsen jouw lichaam schade toe. Denk alleen maar eens aan de rook die jij inademt en zo in je longen komt. Met een e sigaret is er geen sprake van rook, maar van een zo goed als onschadelijke dampen, waardoor het gebruik ervan ook wel dampen wordt genoemd. De verhoogde kans op longkanker, op hart- en vaatziekten en zoveel andere aandoeningen heb je niet als je kiest voor elektrisch roken in plaats van tabak. Bovendien, vanaf het moment dat jij stopt tabaksproducten te gebruiken, loopt je risico op het ontwikkelen van genoemde ziektes al snel terug. Daar komt nog eens bij dat een e sigaret er niet voor zorgt dat je huid verouderd, dat je stinkt en dat je vingers geel verkleuren. Er zijn met andere woorden dus genoeg redenen om over te stappen op het gebruik hiervan.

Meer mogelijkheden met e sigaret

Natuurlijk zou helemaal stoppen met roken nog beter zijn, maar dit is voor veel mensen een brug te ver. Het lukt hen gewoon niet en dan is het fijn dat de e sigaret een goed alternatief biedt. Op die manier kun jij toch je sigaretje opsteken en eventueel de nodige nicotine binnen krijgen, zonder dat jij jezelf schade toebrengt. Wat ook fijn is aan dampen, is dat het je veel meer mogelijkheden biedt. Bij een e sigaret gebruik je namelijk een apparaatje waar je een vloeistof in stopt, een zogenaamde e-liquid. Deze liquid wordt door het apparaat verwarmd en komt er als damp uit, wat jij vervolgens inademt. De liquids zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Een eerste verschil tussen de diverse exemplaren is het nicotinegehalte dat er in zit. Dit kan hoog zijn, maar ook lager of ze kunnen zelfs helemaal vrij zijn van nicotine. Daar komt bij dat de liquids ook in heel veel verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Dit stelt jou in staat om keer op keer voor een andere smaak te kiezen en zo steeds een heel andere rookervaring te hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tabaksmaak, maar ook voor een fruitsmaak of een heel exotische smaak. Met een e sigaret heb je dus daadwerkelijk veel meer opties dan met gewone sigaretten het geval is.

Koop online wat jij nodig hebt

Wil jij over gaan stappen naar de e sigaret, dan moet je natuurlijk wel eerst de nodige zaken aanschaffen. Dat lijkt op het eerste gezicht veel geld te kosten, maar je moet bedenken dat het apparaatje zelf het duurste is. Heb jij deze eenmaal, dan zul je flink besparen want de liquids zijn beduidend goedkoper dan tabak! Wil jij voordelig alles aanschaffen wat je nodig hebt, koop dan je spullen bij EA-Sigaret! Je kunt bij hen bijvoorbeeld terecht voor:

  • een e sigaret
  • diverse liquids
  • opladers
  • vervangende onderdelen
  • ea-sigaret.nl

Als starter op dit gebied is het raadzaam om te beginnen met een starterset, dan heb je meteen alles wat je nodig hebt. Je hoeft dan niet zelf de losse zaken bij elkaar te zoeken. Bij EA-Sigaret zijn alle producten op dit gebied altijd voordelig geprijsd en tegelijkertijd van een goede kwaliteit. Je kunt er dus zeker van zijn dat jij een goede ervaring met de producten zult hebben. De webshop van EA-Sigaret is dus een aanrader voor iedereen die een e sigaret wil gebruiken of dit al jaren doet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.